Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2968 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau padiskutuoti tokia tema, apie pavasarinę alergiją, kitaip vadinamą - Šienligę, arba tiesiog alergija dulkių erkutėms, žiedadulkėms, dulkėms. Pats nuo vaikystės sergu šia alergija, taip ėjau į sanatorijas, ji buvo praktiškai aprimusi, daug metų pavasarį net nepasijausdavo tos alergijos (dūsinimo, kosulio ar tiesiog, jog būtų sunku kvėpuoti), bet kiek pastebėjąs, kas du metus man vis atsinaujina ši alergija (t.y. jog kas antrus metus ji suaktyvėja ir tiesiog pradedu sunkiau kvėpuoti, kosčiu naktį), bet šiais metais, pradėjo net ir galva skaudėti, vis galvojau, nuo ko čia gali būti, vis galvojau, jog nesusiderinu miego - susiderinau, buvo galbūt kažkiek praėjo, bet vėliau užeina ir tiesiog, ne tai, jog skaudėtų grynai galvą, bet vieną šoną, atrodo lyg nuo akies kaktos srityje skauda. Kiek skaičiau internete (kiek pats žinau), jog yra toks simptomas, jog skauda galvą, bet jis paminėtas ne prie svarbiausių simptomų, ir man niekad neskaudėdavo galvos būtent nuo alergijos. Tiesiog noriu pasiklausti galbūt iš čia esančių narių serga šia alergija, ir galbūt kam yra skaudėją ar šiuo momentu skauda galvą ir galbūt žinot, ar tikrai gali skaudėti nuo šios alergijos galvą, tiesiog padiskutuoti ir noriu sužinoti kitų žmonių nuomonę. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

(redaguota)
6 minutes prieš, ᵀʰᵉᴸᵉᵍᵉⁿᵈ²⁷ parašė:

Dar gali buti del maisto jei alergiskas esi

Ir nuo alergijos nemanau, kad bent kazkiek gali galva skaudeti,gal akys genda lol

Nuo maisto neesu alergiškas. Paskutinį kartą tikrinau akis, seniau nešiojiau akinius, bet prieš 2 metus jų nebereikėjo, tad nebenešioju. O kai paskutinį kartą tikrinau, sakė, jog kažkiek kraujagyslės akyse išssiplėtusios, bet tai buvo kai prieš pavasarį, tad nežinau. Ble, ne tai, kad skauda, bet kažkaip keistai, atrodo kažkoks kontaktas yra, per kurį duoda ir duoda, nežinau, net kaip ir pasakyt, pabandysiu palaukt kitų nuomonių. 
P.S. Kam įdomu galite pasiskaityti - https://www.medicinosklinika1005.lt/naujienos-lt/sienlige-pozymiai-ir-gydymas/ kiek paminėta, jog net ir galvos skausmas. Galbūt ne visiems pasireiškia, galbūt tam pačiam žmogui vienais metais nepasireiškė, bet kitais gali pasireikšti. 

Redaguota , nario Aurimas.

Dabar, Malickis parašė:

Turiu ir aš tą šienligę, bet man ji pasireiškia kai prasideda šienapjūtės, dar pats vasarą visą laiką praleidžiu sodyboje, kaime, o aplink labai daug rugių laukų ir dulkių. Man tai akys labai pradeda peršėt, lašinu visada lašiukus į akis nuo peršėjimo, bandžiau gydytis, niekas nepadėjo -_-

Tas tai jo, nuo šieno ir rugių visokių karštą dieną dar kai vėjas, geriau iš viso likti namie. 

(redaguota)
12 minutes prieš, Rodžeris2007 parašė:

panasiai man. man galva kartais svaigt pradeda , arba nosis uzsikemsa

bet hujne tokie dalykai yra. uknisa jei busi kaimiskesneje vietoveje.... ypac kai vasara kepi sasla su kiaura nosim

Kai mieste gyveni yra blogiau :D Kadangi ta pati dar tarša veikia.

4 minutes prieš, Imprint parašė:

Tavo simptomai pasako tik tai kad per daug sedi prie pc arba kompo. Pabuk savaite be siu prietaisu ir pamatysi kai alergijos nebeliks  :D

Kažin kiek aš prie jo sėdžiu, galbūti ir per daug, ta prasme visą savaitę buvau be jokių tu kompų ir visvien, tai praeina neskauda, tai vėl užeina ir skauda. Neisivaizduoju kas gali būti, aišku prie to prisideda ir kompiuteris, tikrai neatmetu šio dalyko. Neesu tas kuris sėdi prie kompo, į dieną išeinu į lauką prasivaikščiot ar taip prasijudėt, nesėdžiu kiaurą parą namie ir būtent prie kompiuterio. O prasieit dabar iš viso jėgų nėra, aišku visvien einu, o kodėl nėra jėgų, nes šiuo momentu vėjas, neša visas žiedadulkes, tiesiog sunku kvėpuot, galvoju dėl to ir skauda galvą. 

Redaguota , nario Aurimas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2968 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...