Peršokti į turinį

Jei kurti serveri, tai koki?


TypeR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2200 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, tai va norejau padiskutuoti koki serveri galbut galima butu sukurti. Vis pasitraukiu is SA-MP bet vis kazkaip atgal patraukia. :D Buna bandau kazka kurti, bet kai susideda svetaines darbai, grafikos + serverio tiesiog jau per daug buna, pagal laika kuri galiu skirti tam. Na bet zodziu, esme ne tame. Turiu kelias galbut idejas ir idomu man tiesiog, ar Lietuvoi domintu tai zmones ar ne. Realiai man neidomus tie Real-Life, niekada nezaidziau ju ir nezaisiu. Kazkada labai senai 2008-2009 metais va Role-Play pazaisdavau bet ir tai jau per senas tokiem. :D Zodziu galvoju kazka tokio, jei uzeitu noras vel kazka daryti:

1. Galbut sukurti toki serveri kuris panasus i gta-multiplayer.cz , bet tiesiog butu jis Lietuviams. Zodziu butu labai panasu i Single-Player. Mini darbai panasus, plius kai kurie dalykai is GTA-Online. Vis kazkas galbut naujo butu ir idetu sielos i zaidima.

2. Arba tiesiog kazkoki sukurti serveri kuriam tiesiog galima butu ateit paprikolint, butu siaip kazkokios veiklos. :D Ten kokie nors stuntai, galbut mini darbai, gaujos, automobiliai. Nu zodziu, koks nors lengvo budo serveriukas siaip kazka ateit paveikt, paprikolint su kitais zaidejais. :D Kokiu nors prikolu idet :D 

3. Galbut susieti serverius is 1 ir 2 punkto?

Nu zodziu, ka jus manote? :D Ar verta kazka bandyti kurti? Galbut kitokio tipo serverio pasiulymu turite? O galbut kazkas ir prisidet noretu jei kurciau kazka?(Aisku suda stumdantys nedomina..) Na zodziu padiskutuojam. :D 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 7 valandas(-ų), vataris parašė:

Verta? Neverta? Durnas klausymas. Arba kuri arba ne, o ką kursi niekam neidomu, svarbu padarytum kažką tokio, kuom žmonės galėtu susidomėti.

 P.S. Neišradinėk dviračio, o jei išrasi - SVEIKINU! 

Zinai, idomu kokios kitu zmoniu nuomones. O padaryti ir kad niekas nezais, tai tolko irgi jokio tada, tik sugaistas laikas.

prieš 6 valandas(-ų), *Andrius parašė:

PUPG kelk i sampa ir daryk angliska, tikrai sulauksi demesio, lietuviai 2008 metu viskas nuvalkiota, zaidz suda.

Nelabai pats zaides PUBG, tai ka as ten ir sukurciau. Norisi kazka jei kurti, tai galbut Lietuviu bendruomenei sukurti. 

 

O siaip kiek matau, turbut Lietuviski Free-Roam jusu nedomina. Tai ziuresiu jeigu turesiu laiko tada galbut pabandysiu pakurti kazka tokio kaip Single-Player Features. Kad butu panasu i Single-Player bet su daugiau funkciju ir veiklos. Buvau kazkada cia padares drabuziu sistema panasia i Single-Play:

Lieva kompa turejau, tai ziauriai lagino kai video dariau :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), *Andrius parašė:

Lietuviam niekas neidomu tik grp servai kito ir nežino.

Tai va ta ir mastau, kad sukursiu kazka kitokio nei eiliniai serveriai ir paskui bus tucias, kol galiausiai gausiu uzdaryti arba perasyt Anglu kalba.

 

Mastau gal reikia paprogramuot vis kokiu sistemu ir imesti video i supergames, paziuret kaip zmones reaguoja i tai ka darau ir spresti nuo to.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2200 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...