Peršokti į turinį

Siūlau serialą


Ariz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, rekomenduoju jums serialą pavadinimu "Begėdis"(Shameless) "trumpas" aprašymas: 

Vyriausias Philipas (arba tiesiog Lipas) – mokytojų vadinamas genijumi, o vietoje rimtesnių ateities planų jis fizikos pamokas merginoms keičia į seksualines paslaugas. Ianas – svajoja apie karinę tarnybą ir galiausiai pripažįsta, kad yra gėjus. Debbie – dar visai jauna, tačiau labai sąmoninga mergaitė, dažnai kalbanti protingiau ir už vyresnius. Carlas – nuolatos įsivelia į bėdą ir pasižymi asocialiu elgesiu. Dar visai kūdikis Liamas – dar, žinoma, nelabai ką supranta.

Fiona, jos broliai ir sesės – visi, net patys mažiausi dirba po kelis darbus tam, kad galėtų išgyventi ir nebūtų išbarstyti po vaikų namus.

Bėdų ir taip per akis, o čia dar prisideda tėvas Frankas. Negana to, kad jis nuolatos įsivelia į bėdą, iš kurios ištraukia vaikai, jis dar vagia šeimos pinigus ir gali padaryti viską, kad apkvailintų kitus.

Gallagherių vaikų draugai – kaimynai Veronica ir Kevinas. Abu turi pastovius darbus ir kartais atrodo „normaliausi“ iš visų kitų herojų.

Jau nuo pirmųjų serijų, „Shameless“ patraukia veiksmu. Fioną įsimyli turtingas gerbėjas Steve'as, Lipas per savo „ypatingas“ fizikos pamokėles susiranda merginą, Ianas pripažįsta, kad yra gėjus ir įsimyli, o Frankas išsikrausto į kitus namus. Dabar jis gyvens su Sheila – moteirmi, sergančia agorafobija (žinoma, tik dėl pinigų). O Kevinas ir Veronica į namuose priglaudžia mergaitę iš religinės sektos.

Šaltinis: paspausk

 

 

Redaguota , nario Ariz
Išėmiau filmo paieškos aprašymo
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...