Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėjau Jūsų paklausti dėl informacijos, rodomos prie mano kompiuterio specifikacijų/parametrų. Vienu žodžiu neseniai pastebėjau (anksčiau lyg ir nebūdavo), kad prie RAM'ų rašo "naudotina: 3,95 GB". Esmė tame, kad aš esu įsidėjes 8 GB ir jų visų neišnaudoja OS, kaip supratau. Gal galite padėti išspręsti šią problemą? BIOS per msconfig variantą atmeskite, bandžiau keliais būdais - nepadėjo. 

Redaguota , nario Nojus.
(redaguota)
Prieš 1 valandą, lie parašė:

Aišku, kad 64 bit'ų.

56 minutes prieš, moncea94 parašė:

Pas tave drauguži  32 bitų os todėl nerodo pilno kiekio RAM perrašyk windows į 64 bitus aišku jei paveš juos tavo proesorius nes nevisi procai išveža 64 bitus

Deja, bet tu neteisus.

Redaguota , nario Nojus.

Įkelk ss jog pas tave 64 bit OS, atpažysta visus 8gb, bet naudoja tik 32bit'ų max limitą... Kažkaip sunku patikėt... Anyway, galima pačiam nusistatyt tuos limitus kažkur, tai gal primalei š ir nusistatei, pasigooglink kur ten nusistato ir įsitikink jog nėra nustatyta.

Prieš 1 valandą, moncea94 parašė:

Pas tave drauguži  32 bitų os todėl nerodo pilno kiekio RAM perrašyk windows į 64 bitus aišku jei paveš juos tavo proesorius nes nevisi procai išveža 64 bitus

Parodyk man pastarojo dešimtmečio PC procą kuris nėra 64 bit'ų...

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...