Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

<< Maketavimo Paslaugos >> *Pirmi 2 darbai vos po 3Eur.*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
prieš 15 valandas(-ų), Alex :) parašė:

Jei pas tave smegenys riešuto dydžio, tai pagelbėti deja negaliu, jeigu nemoki samprotaut ir pasitelkt mąstymo :(

Citata

Jeigu žmogui nespardysi šiknos jis vargiai ar tobulės
O motyvacijos kiti neduos, jeigu jis norės tobulėt, jam motyvacijos tikrai nereiks 
:)

cia kai pradedam samprotauti, nekas gaunasi.

Kalbant apie Mindauga, galeciau ji rekomenduoti del jo uzsidegimo darbui, noro tobuleti, siekti kazko geriau!

prieš 18 valandas(-ų), Trentas parašė:

Quelas? Pofka? Nuko? Artaas? wMamba?.. Vardint galima daug geresnių, tai ką čia kalbėsim apie vieną geriausių lt

O prie ko čia aš? Jaigu tau nepatinka mano darbai aš negaliu teikti savo nuomonęs, paklausiau ar ne per anksti, nes paslaugas teikti nėra taip lengvą kaip gali atrodyti iš šalies, neužtenka padaryti kelis mappus ir jau gali teikti paslaugas!? p.s Neturiu dar tiek patirties kiek visi čia tavo išvardinti. :)

• Teigiamai 1

CInk2yQ.jpg

19 minutes prieš, Eimantas // parašė:

O prie ko čia aš? Jaigu tau nepatinka mano darbai aš negaliu teikti savo nuomonęs, paklausiau ar ne per anksti, nes paslaugas teikti nėra taip lengvą kaip gali atrodyti iš šalies, neužtenka padaryti kelis mappus ir jau gali teikti paslaugas!? p.s Neturiu dar tiek patirties kiek visi čia tavo išvardinti. :)

Teik barnių vien dėl mano temos. Baikit, jei nesunku, o dėl manęs, suprantu, dėl darbo pavyzdžių, bet šiandien manau, vienas darbelis atsiras.

1 minute prieš, Alex :) parašė:

Blemba kas žiauriausia, ateini taikiai pasakai, kad mappinimo stilius bšk toks pabodęs, tai ateis blmb vaikai ir pradės knist protą :D Man pvz netrukdo, kad jis teikia paslaugas tik pasakiau kas ne taip, o čia ateina protinguoliai ir pradeda vos ne lyst šiknon :D

Visų būna, visų reikia. Neimu į galvą, bet dėl to, daugelis sako, kad per anksti, tai pritariu, nes pavyzdžių mažokai yra, o šiaip man kritiką patinka ir ją priimu teigiamai, kad ir kokia ji būtų.

2018-04-14 19:39, Aurimas. parašė:

Tu rimtai toks bukas? Čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas iš kokio mapperio pirkti mapp darbą. Vienas iš vieno mapperio gali būti, kitas iš kito, o tu čia atėjai pasakyt, kokie yra geriausi mapperiai, sutinku jie tikrai geri, bet manau šių visų mapperių stilius ko gero skiriasi, ir ne visiems patinka (nesakau, jog jie negražūs darbas ar kažkas pan.), bet turiu omenyje, jog reikiant mapp'o nori kuo tikroviškiau viską padaryti, tad vieną mappą kaip ir sakiau imsi iš vieno, galbūt kitas padarys tavo nuomone geriau, tad kitą mappą imsi iš kito. Galima pasigynčyti dėl kainų, aišku kokia kokybė, tokia ir kaina. Galbūt visiškai nežinomas mapperis visai gerai mappina, ir tokios kainos neprašo, turiu omenyje, jog norint sutaupyti. O visam projektui perkant mappus atsistoja tikrai nemaža pinigų suma, nes dauguma gerų mapperių neina į projektus mappint dėl pelno, aišku jei projektas išsilaikęs, kodėl gi ne. Bet dažniausiai siūlo projektai prisidėti mapperiui, kai projektas žengia tik primuosius žingsiu ir neturi jokios garantijos, jog to pelno iš viso bus. Tad geriausi mapperiai ir mappina už pingius. ;) 

Mokykloj mėgsti čj rašinius rašyt, ne? Ko tu čia užsipuoli. Būčiau bukas, sėdėčiau užsidaręs ir bijočiau nuomonę išsakyt. Bet man visiškai nusišikt ką kiti galvoja, sakau kaip man atrodo. Vardinau maperius, nes bahūras sakė, kad Eimantas vienas geriausių lt, o į kiek top norint įeit galima vadintis vienu geriausių? Top10, 20? Nu ką žinau. Sakyk ką man nori, bet, seni, man giliai.. Net neskaičiau to tavo trumpo rašinėlio, tik pirmą sakinį perskaitęs pamačiau, kad stumt nori. Bet zinai, ne visi triohalos ir tiesmukai sako ka galvoja, butent ką as ir darau neziuredamas i pacukus ka atsakys

prieš 13 valandas(-ų), Trentas parašė:

Mokykloj mėgsti čj rašinius rašyt, ne? Ko tu čia užsipuoli. Būčiau bukas, sėdėčiau užsidaręs ir bijočiau nuomonę išsakyt. Bet man visiškai nusišikt ką kiti galvoja, sakau kaip man atrodo. Vardinau maperius, nes bahūras sakė, kad Eimantas vienas geriausių lt, o į kiek top norint įeit galima vadintis vienu geriausių? Top10, 20? Nu ką žinau. Sakyk ką man nori, bet, seni, man giliai.. Net neskaičiau to tavo trumpo rašinėlio, tik pirmą sakinį perskaitęs pamačiau, kad stumt nori. Bet zinai, ne visi triohalos ir tiesmukai sako ka galvoja, butent ką as ir darau neziuredamas i pacukus ka atsakys

Jei tau giliai... (nežinau kur, ar burnoj ar šiknoj) tai verčiau tavo vietoje patylėčiau ;) 

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...