Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Atsisiusk nauja versija ir veiks.

Vebas lūžęs? Iš kokio "šūdo" lauši tu tą naują? Serveris gi užlūžęs. Fail. Redaguota [Marciooks ir kitų prašymu, kadangi jie labai jau mano, kad aš stūmiau parašydamas dvi lytinio organo raides. :D]

Ponuli , man skype error mete parsisiunciau vel ir viskas veike , nezinai tai ir tylek,

Durneli tu durneli, kaip tu negali suprasti, kad kurį laiką buvo nulūžęs webas, o ne dabar lūžęs? Man jūsų vaikų smegenys yra apgailėtinos. Nebediskutuosiu šitoje temoje, problemos vistiek išspręstos. Stumkit kiek norit, o kai suauksit protu, suprasit, kad darote labai didelę klaidą stumdami viens ant kito...

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Atsisiusk nauja versija ir veiks.

Vebas lūžęs? Iš kokio "šūdo" lauši tu tą naują? Serveris gi užlūžęs. Fail. Redaguota [Marciooks ir kitų prašymu, kadangi jie labai jau mano, kad aš stūmiau parašydamas dvi lytinio organo raides. :D]

Ponuli , man skype error mete parsisiunciau vel ir viskas veike , nezinai tai ir tylek,

Durneli tu durneli, kaip tu negali suprasti, kad kurį laiką buvo nulūžęs webas, o ne dabar lūžęs? Man jūsų vaikų smegenys yra apgailėtinos. Nebediskutuosiu šitoje temoje, problemos vistiek išspręstos. Stumkit kiek norit, o kai suauksit protu, suprasit, kad darote labai didelę klaidą stumdami viens ant kito...

Pauliau, dusk, nes su savo charakteriu, žiūrių ne mane viena užknisi.

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Pauliau, dusk, nes su savo charakteriu, žiūrių ne mane viena užknisi.

Dusk pats gerai? Jis ne užkniso o tu mane tikrai jau užkinisai paprašė pagalbos ir pradėjo, nepudrink man smegenų yra neįžeidimas tai kadą.

OFF-TOPIC baigtos.

„Windows“ vartotojams:

Uždarykite programą „Skype“. Jei programos ikona vis dar yra „System tray“ juostoje (dešinėje apačioje), spustelkite ant jos dešiniu pelės klavišu ir pasirinkite „Quit“ (liet. išjungti);

Įsitikinkite, kad galite matyti paslėptas bylas ir katalogus:

a) spustelkite „Start“ (liet. pradėti), pasirinkite „Run“ (liet. paleisti), įveskite žodžių junginį „control folders“ ir spustelkite OK;

B) pasirinkite „View“ (liet. rodymas) kortelę ir ties „Hidden files and folders“ (liet. paslėptos bylos ir katalogai) pasirinkite „Show (...)“ (liet. rodyti);

Raskite ir ištrinkite„shared.xml“ bylą:

a) spustelkite „Start“, „Run“, įrašykite „%appdata%\skype“ (be kabučių) ir spauskite OK;

B) atsidariusiame kataloge ištrinkite bylą pavadinimu „shared.xml“;

Įjunkite „Skype“ iš naujo. Jūsų ištrinta byla bus sukurta iš naujo, ir programa vėl turėtų veikti kaip įprasta.

paiskinimas pagal http://www.15min.lt ka reikia daryti

Your love makes me strong. Your hate makes me Unstoppable

Windows

If the Skype icon is displayed in the system tray at the bottom right of the screen, right-click it and select Quit.

Click Start, type "run" and press Enter. (On Windows XP: Click Start and then Run.)

Type "%appdata%\skype" and click OK.

Locate and delete the file shared.xml. The file may be displayed as shared if file extensions are not displayed by default on your computer.

If you cannot find this file:

Click Start, type "run" and press Enter. (On Windows XP: Click Start and then Run.)

Type "control folders" and click OK.

In the View tab, ensure that Show hidden files and folders is enabled.

Repeat the instructions from the beginning.

Restart Skype.

Mac

Open Finder and locate the following folder:

~/Library/Application Support/Skype

Delete the file shared.xml.

Restart Skype.

The ~ sign means your home folder. You can find your home folder by opening Finder and selecting Go > Home from the menu bar or pressing Command (Apple), Shift and H keys at the same time.

Linux

Go to the following folder:

/home/YourLinuxUserName/.Skype

Delete the file shared.xml.

Restart Skype.

The Skype folder is a hidden folder - please check Show hidden files in your file browser to view and access it.

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Taigi kuriam laikui buvo užstrigęs skype, tiems kuriems jis dar neveikia parodysiu giduką.
1.Paspauskite apačioje kairėje pusėje start.
2.Parašykite Run ir kai išmes tam menu paspauskite ant jo.
3.Parašykite i Run %appdata%\skype.
4.Jums atsidarys folderis paspauskite shared be jokiu xml lck . Bus toks mažas gaublys po jo kelios linijos ji ištrinkite.
5.Baigta, galite įeiti į skype.
Man bent jau suveikė ant win7.

Ne mano.

1330608647.jpg

Vapšė, nieko nenaujinu, naudoju PAČIĄ seniausią versija. (dar turiu išsaugojęs install, tiksliau mano draugas turi.) ir man viskas veikia. O jeigu jūs ten siunčiatės visokių scriptų, naujinatės tai ir lūžta tie kompai.

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...