Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2 minutes prieš, Funkis parašė:

čia tikrai ne dėl priėmimo, realiai net nebūčiau dirbęs su tuo šūdinu modu, reikalas tame, kad priimi visą laiką durnus sprendimus, dėl ko visą laiką tau viskas ir žlunga.

Smagu girdėti. Tai jei realiai nebūtai dirbęs su tuo "šūdinu" modu, tai kame reikalas prašeisi ? Įdomu darosi. O kad priėmiau vis skirtingus skripterius jau rašiau jog čia yra mano kalba, ir apskritai nesuprantu, pričiom tu rašai apie buvusį mano projekta ? :D Jei čia visai yra kita tema, argumentuok.

• ,
(redaguota)
prieš 16 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Buvo parduotas visa kita informacija aprašyme paminėta. ;)

Kad domena uz dvacoka pardavei, koks konkursas :DDD mstories konkurso net nebuvo. Vps sio zmogaus nerekomenduociau, vien del jo pazadu ir panasiai. Eik pradek dirbti, kurk seima ar dar ka, mirksi jis tame sampe. O jei man siulysi quitinti sampa, as jau senai quitines :D, tik siaip ateinu pasijuokti is tokiu "paslaugu teikeju"

Redaguota , nario peinas
49 minutes prieš, peinas parašė:

Kad domena uz dvacoka pardavei, koks konkursas :DDD mstories konkurso net nebuvo. Vps sio zmogaus nerekomenduociau, vien del jo pazadu ir panasiai. Eik pradek dirbti, kurk seima ar dar ka, mirksi jis tame sampe. O jei man siulysi quitinti sampa, as jau senai quitines :D, tik siaip ateinu pasijuokti is tokiu "paslaugu teikeju"

Kalba eina 2016 metų domene mStories skaityk viską nuo A iki Ž ir suprasi, nereikės dar kartą minėtis ir kartoti. ;) Dėkoju už tavo pastangas ką dabar parašei bei ačiū už nuomonę. ;P

3 minutes prieš, Lukas_Fiesta parašė:

Kalba eina 2016 metų domene mStories skaityk viską nuo A iki Ž ir suprasi, nereikės dar kartą minėtis ir kartoti. ;) Dėkoju už tavo pastangas ką dabar parašei bei ačiū už nuomonę. ;P

tipo, tu nori pasakyti DBZ zatau xujovas filmukas? seni tada tu turi negyventi tikrai zinok, bent pasakik adresa prileksiu uzpjausiu ir paziuresim abu dbz duok ZAIBA

prieš 19 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Ačiū tau Deivi :taika:

Apie kurį baltijos šalių rekordą kalbame, taip pat gali plačiau ? Nebežiūrėk tų savo animacijų ir atsigauk juk čia yra realybė. :oho: 

Kokių 20 eurų ? Plačiau taip pat gali ? ;)

Hey ho ho ho, taip dar vienas iš šimtų tūkstančių kuris žaidžiu sampą ir mąsto protingai kur laisvą laiką padėti. Ačiū tau, bet tu neskaitai temos turinio tiek pavadinimo, aš ieškau projekto, o ne jį kuriu dar vienas veikėjas kuris sėdi kiaurai parą prie kompo ir raidės visos gliūčinasi ( so sad )... Švaistysiu viską kur norėsiu, kaip tu užsidirbsi ir turėsi savų pinigų, o ne tėvų kišenes kratysi ar savo pietų pinigus leisi ( again so sad ). :bebe:

rsrytis, o ne rychka, ką parašiau prie to pačio susideda, žinoma kaip negali pasilikti savo kurtame projekte ? :o Ką be padarysi, kaip parduodi projektą ir žmogus nieko su juo nebedaro, juk aš ne savininkas, aš ten dabar niekas aš negaliu nieko paspartinti, tiesa ? :) Matau, kad tu nieko nesupranti, bandai dabar man kažkaip įgelto jog į skripterius nepriėmiau ? :mucha: Funki ( Lukai ), nors ir esi bendravardis, bet pas tave very very low level, you know this, ye ? Manau supranti, bet bandai toliau savo jėgą užhujarinti ir vėl bandysi kažkai įgelti, bet suprask, kad ne ant manęs panaudosi savo šitas visas shit nesamones. Kalbi apie IQ gal nori pasidalinti savuoju IQ viešai, taip pat ir aš pasidalinsiu, žmogau juk tavęs neskriaudžiau, jau kad nepriėmiau nereikia taip šokti ir draskyti akių, atsigauk, suprantu, kad žiaurus pasaulis, bet nereik čia rašyt kažkokių vėjų. :taika: Pričiom čia tas "Mindaugėlis" ??

deja :) is tevu pinigu nieko neperku. pietu pinigų neturiu , imeta bandeliu ir man uztenka. ant ko noriu susitaupau užsidirbes. man labiau taves gaila kad be tokio nuvalkioto zaidimo kaip samp nieko nematai.  ir kaip matau atsiliepimai apie pati nekokie

prieš 4 valandas(-ų), blankas? parašė:

tipo, tu nori pasakyti DBZ zatau xujovas filmukas? seni tada tu turi negyventi tikrai zinok, bent pasakik adresa prileksiu uzpjausiu ir paziuresim abu dbz duok ZAIBA

mates dbz , katik baigesi dbs. ir jeigu tu laikai tai kazkokiu labai ispudingu kaip tu vadini filmuku paziurek daugiau anime :) suprasi kad nieko ispudingo nera , net tame dbs. nuvalkiotas siuzetas kaip kieciausias personazas visus kapoja ir tiek. nors realiai dbz idomesnis buvo uz dbs

Prieš 1 valandą, Rodžeris2007 parašė:

deja :) is tevu pinigu nieko neperku. pietu pinigų neturiu , imeta bandeliu ir man uztenka. ant ko noriu susitaupau užsidirbes. man labiau taves gaila kad be tokio nuvalkioto zaidimo kaip samp nieko nematai.  ir kaip matau atsiliepimai apie pati nekokie

mates dbz , katik baigesi dbs. ir jeigu tu laikai tai kazkokiu labai ispudingu kaip tu vadini filmuku paziurek daugiau anime :) suprasi kad nieko ispudingo nera , net tame dbs. nuvalkiotas siuzetas kaip kieciausias personazas visus kapoja ir tiek. nors realiai dbz idomesnis buvo uz dbs

Šaunuolis galiu tik pagirti :taika:. Ne manęs tikrai negaila ir tikrai negailėk, turiu darbą turiu viską ko man reikia, o žaidimai laisvalaikis. ;) Labiau pasigilink.

(redaguota)

Tavo paklausa kritus žymiai, nes esi kūręs tuzinus projektų, kurie žlugdavo netrukus. Pirmas įvaizdis svarbiausias, o tai yra dažnai pasikartojantis dalykas, kai žadi, žadi, sakai, šįkart viskas bus gerai, bet eilinį kartą žlungant. Nerekomenduočiau tavęs į projektą kaip bendrasavininko, o juo labiau, nemokėčiau pinigų už tai, jog įgarsinsi garso įrašą, kuris nėra būtinas, o truputį, kad moki kodavimo kalbos, rimtiems būsimiems projektams, trupučio ne gana, bet linkiu sėkmės. Ir btw, esi girdėtas vien dėl to, nes esi alytiškis, ir jeigu geras, mokaisi profesinėj bei esi vis dar moksleivis, taigi toks biški asmeninis klausimas - kur dirbi?

Redaguota , nario example`
prieš 4 valandas(-ų), - David parašė:

fiesta lops yr

Tylėk Deivi. :D

prieš 3 valandas(-ų), example` parašė:

Tavo paklausa kritus žymiai, nes esi kūręs tuzinus projektų, kurie žlugdavo netrukus. Pirmas įvaizdis svarbiausias, o tai yra dažnai pasikartojantis dalykas, kai žadi, žadi, sakai, šįkart viskas bus gerai, bet eilinį kartą žlungant. Nerekomenduočiau tavęs į projektą kaip bendrasavininko, o juo labiau, nemokėčiau pinigų už tai, jog įgarsinsi garso įrašą, kuris nėra būtinas, o truputį, kad moki kodavimo kalbos, rimtiems būsimiems projektams, trupučio ne gana, bet linkiu sėkmės. Ir btw, esi girdėtas vien dėl to, nes esi alytiškis, ir jeigu geras, mokaisi profesinėj bei esi vis dar moksleivis, taigi toks biški asmeninis klausimas - kur dirbi?

Dėl mano paklausos ir dėl mano vardo tikrai labai klysti. Dėl tuzino apsirikai, nerašyk ko nežinai, jie nežlugdavo, žlugimas ir pačio savininko uždarymas yra du skirtingi dalykai, tai tiesa ? Nerekomenduotai kodėl ? Matei mano darbus, kaip elgiuosi su vartotojais, kaip su jeis bendrauju, kaip renku visą komandą likusią t.y prižiūrėtojai ir kita, kaip prižiūriu tiek projekto svetainės veiklą, lankomumą, serverį. Jei tu to neesi matęs, tai kokio šūdo čia nagrinėjiesi kam aš reikalingas ir t.t ? Jei mane kviečia į projektus - vadinasi esu daugiau vertas, o kalbant apie tave iš kur atsiradai, pirmą kartą tave matau, kaip tu gali teigti jog manęs nerekomenduoji ? Aš su tavimi nei karto neesu dirbęs ir bendravęs, tai kaip tu dar gali tegti, va kas man yra įdomiausia iš tavo beprasmiško komentaro, kaip būsime turėje reikalų ar tiesiog būsime dirbę kartu ir bus kažkas blogo padaryta, galėsi tuomet savo nuomonę viešai bei saikingai išsakyti. Taip esu Alytiškis, jei manai, kad geras dar nebuvom susitike vadinasi, arba mažai žinai, nesimokinu jokioje profkėje - blogas šaltinis bei neesu joks moksleivis ir atsakant į tavo asmeninį klausimą parašyk privačiai pasakysiu. Cye. :taika:

prieš 2 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Tylėk Deivi. :D

Dėl mano paklausos ir dėl mano vardo tikrai labai klysti. Dėl tuzino apsirikai, nerašyk ko nežinai, jie nežlugdavo, žlugimas ir pačio savininko uždarymas yra du skirtingi dalykai, tai tiesa ? Nerekomenduotai kodėl ? Matei mano darbus, kaip elgiuosi su vartotojais, kaip su jeis bendrauju, kaip renku visą komandą likusią t.y prižiūrėtojai ir kita, kaip prižiūriu tiek projekto svetainės veiklą, lankomumą, serverį. Jei tu to neesi matęs, tai kokio šūdo čia nagrinėjiesi kam aš reikalingas ir t.t ? Jei mane kviečia į projektus - vadinasi esu daugiau vertas, o kalbant apie tave iš kur atsiradai, pirmą kartą tave matau, kaip tu gali teigti jog manęs nerekomenduoji ? Aš su tavimi nei karto neesu dirbęs ir bendravęs, tai kaip tu dar gali tegti, va kas man yra įdomiausia iš tavo beprasmiško komentaro, kaip būsime turėje reikalų ar tiesiog būsime dirbę kartu ir bus kažkas blogo padaryta, galėsi tuomet savo nuomonę viešai bei saikingai išsakyti. Taip esu Alytiškis, jei manai, kad geras dar nebuvom susitike vadinasi, arba mažai žinai, nesimokinu jokioje profkėje - blogas šaltinis bei neesu joks moksleivis ir atsakant į tavo asmeninį klausimą parašyk privačiai pasakysiu. Cye. :taika:

Samp serveryje paskutinį kartą rodžiausi 2014, bet seku naujienas ir pastebėjau, kad labai dažnai reklamuoji projektus, vadinasi, dažnas užsidaro. That's all.

1 minute prieš, example` parašė:

Samp serveryje paskutinį kartą rodžiausi 2014, bet seku naujienas ir pastebėjau, kad labai dažnai reklamuoji projektus, vadinasi, dažnas užsidaro. That's all.

Aš tau nieko blogo nei linkiu nei sakau. Kur esu buvęs, dažnas taip užsidaro, bet dėja ne dėl mano kaltės, aš savo darbą atlieku kaip priderama. O kad savininkai neišlaiko serverio čia jau ne mano problemos, aišku būna siaubinga kai taip atsitinka, bet ką padarysi juk tikrai ne iš gero uždaro. Reklamuoju projektus - kas perka reklama, arba būnu kaip ir minėjau kituose projektuose komandos narys.

Manau atsakiau tau į viską žaidimo tematika, o jei nori kažko asmeniškai paklausti parašyk - atsakysiu.
Nebedarom laisvos temos dėl ginčų ar kažko.

Lauksiu daugiau pasiūlymų projekto dar kol kas neradau, bet jau gavau ne mažai pasiūlymų !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...