Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, o gal dar kažkam ir diena. Taigi rašau šią temą siekiant apibusiškos naudos, tiek sau, tiek Jums. Pastaruosius mėnesius aš kartu su savo kolektyvu esame "pasinėrę" į SA:MP serverio kūrima (yeah ofc, kas tu ce toks, wtfk, PASIGIDIK OK nk neismanai dar rasai cia palevas, yo?), taip galbūt aš ir nesu žinomas šiame forume, ar apsoliučiai SA:MP rinkoje, tačiau proto, ryžto ir motyvacijos turiu sukurti gerą bei perspektyvų samp serverį. Tačiau, kurdami, scriptindami, vis pritrūkstame idėju. Nežinome kaip paprašciausiai ištobulinti naujokų, pasiekimų, darbų, veiklų sistemas. Kokias idėjas reikia sugalvoti, kad pagaliau samp serveris Lietuvoje susilauktų ypatingo susidomėjimo iš sistemų pusės, o ne iš pažadų ir narkų kasimo kosmose (if you know what i mean). Taigi ieškom žmogaus ar žmonių kurie siūlytų idėjas mūsų samp serveriui, pasidalintu savo mintimis kartu su mumis. Gerų idėjų autorius apdovanosiu f.eurais. Laukiu asmeninių žinučių su Jūsų idėjomis.

Kas norėtų labiau prisidėti prie projekto (tapti kolektyvo nariu, sekti naujienas ar pan, parašykite až duosiu savo skype ten galėsime visi bendrauti.)

Tai tiek, ačiū už dėmesį.

NewCarson administracija

Redaguota , nario Shade
  • ,

Pasakysiu iškart,visi galvojo,kad atsidarys liberty bus čia žiauriai geras projektas ir panašiai,
Bet ten buvo žiauriai sunku naujokams kurie neturėjo nei darbo,nei privilegiju nieko,buvo mažai veiklos patiems naujokams.
Tuomet siūlyčiau jums sugalvoti kažką įdomaus naujokams,kad juos iš pat pradžių sužavėtu projektas ir pasilikti jame žaisti,manau nuo pradžios viskas ir priklauso. :)

ed55e4e45dbd98da2bbd1cdcb356e59d193.png

4 minutes prieš, Shade parašė:

Argumentuok tuomet koks tas senas geras oldschoolinis samp serveris, tokiai auditorijai yra?

Sukurk tokį, kuris remiasi GS, LMG, SARG IR LC minusais, tuom, ko jiems trūksta. Paklausinėk pačių tų serverių žaidėjų ar tai išėjusių iš ten kodėl jie iš ten išėjo ir padaryk tai, ko kitiems nepavyko.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)
3 minutes prieš, M I N S K A S ツ parašė:

Pasakysiu iškart,visi galvojo,kad atsidarys liberty bus čia žiauriai geras projektas ir panašiai,
Bet ten buvo žiauriai sunku naujokams kurie neturėjo nei darbo,nei privilegiju nieko,buvo mažai veiklos patiems naujokams.
Tuomet siūlyčiau jums sugalvoti kažką įdomaus naujokams,kad juos iš pat pradžių sužavėtu projektas ir pasilikti jame žaisti,manau nuo pradžios viskas ir priklauso. :)

Pirmiausiai pradėkim, kad ten sistemos 2010metų apart nasa. O daugiau nei puse kodifikacijos yra editas nuo vlrg, tad neįsivaizduoju ką Marius veikė tiek laiko.

Aš klausiu aplinkiniu nuomonės ir bandau išklausyti visų, ko jie norėtų, kokiame serveryje norėtų žaisti ir pan, nes mes iš esmės galim įgyvendinti viską kas tik įmanoma samp platformoje, todėl turim išnaudoti viską ką tik galime.

Redaguota , nario Shade
1 minute prieš, Shade parašė:

Pirmiausiai pradėkim, kad ten sistemos 2010metų apart nasa. O daugiau nei puse kodifikacijos yra editas nuo vlrg, tad neįsivaizduoju ką Marius veikė tiek laiko.

Aš klausiu aplinkiniu nuomonės ir bandau išklausyti visų, ko jie norėtų, kokiame serveryje norėtų žaisti ir pan.

Pažiūrėk codemo sistemas, tos sistemos manau visus pritrauktų. O visa kita - balansuotas ir žaidėjams galimybes atveriantis serveris kaip:

nedaryk mafijų ir klubų, nes tai fucked up, tegul patys žaidėjai kuriasi gaujas/klubus/mafijas ir daro ką jie ten nori. Sename SFG tai buvo, ten buvo GRP serveris, bet turėjome klubą automanų ir RP'inom GRP serveryje, kaifavom.

Balansuok nusikalstamų grupių ir teisėsaugos žaidimą, nes daugumoj serverių adminai ar savininkai sueina į gaujas ir patys griauna savo serverį.

Portfolio - ČIA

Ech tie geri 2009-2010m kai buvo senas geras samp, neprikištas nesąmonių, kai galėdavai mėgautis žaidimu. Atsimenu ar kartais ne GRPG.lt ar koks ten serveris buvo, ždž tiksliai neatsiminsiu, bet prisimenu ka buvo corleone, tulpiniai, kariaudavo grobdavo pd,banka. Nu nafik tų laiku pasiilgstu :D Bet samp'as yra jau sugadintas, tad tie kas žaidė kažkur 2009m  ir supras apie ką aš kalbu :D 

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

1 minute prieš, rsrytis parašė:

Pažiūrėk codemo sistemas, tos sistemos manau visus pritrauktų. O visa kita - balansuotas ir žaidėjams galimybes atveriantis serveris kaip:

nedaryk mafijų ir klubų, nes tai fucked up, tegul patys žaidėjai kuriasi gaujas/klubus/mafijas ir daro ką jie ten nori. Sename SFG tai buvo, ten buvo GRP serveris, bet turėjome klubą automanų ir RP'inom GRP serveryje, kaifavom.

Balansuok nusikalstamų grupių ir teisėsaugos žaidimą, nes daugumoj serverių adminai ar savininkai sueina į gaujas ir patys griauna savo serverį.

Smagu padiskutuot tokį vakarą.

Pavyzdys man LC. Nemažai žmonių išleavino vien dėl to, kad administracija negali būti gaujuose. Pradėjo sumaištis, kad administratoriai yra per daug suvaržomi ir žaidimas pasidaro nebežaidimu. Tad čia labai slidus reikalas.

Grįžtant į 2009m nereikėdavo, net sistemų ahujienų ar ten primapint miestą įvairiom spalvom, atsimenu žaisdavo kažkur 80žmonių, susirinkdavo visi draugiškai į sf oro uostą, jokiu map darbų nebuvo. Mokėjom mėgautis smulkmenomis, o dabar visokio šudo, o kalbant apie tuos didžiuosius serverius pvz sarg,lmg, nu ką aš galiu pasakyt. ŠUDSERVERIAI JIE YRA. Nesvarbu kad žaidžia daug žmonių, bet nebėra senai to jausmo kuris buvo 2008-2010m :D

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)
5 minutes prieš, Alex :) parašė:

Grįžtant į 2009m nereikėdavo, net sistemų ahujienų ar ten primapint miestą įvairiom spalvom, atsimenu žaisdavo kažkur 80žmonių, susirinkdavo visi draugiškai į sf oro uostą, jokiu map darbų nebuvo. Mokėjom mėgautis smulkmenomis, o dabar visokio šudo, o kalbant apie tuos didžiuosius serverius pvz sarg,lmg, nu ką aš galiu pasakyt. ŠUDSERVERIAI JIE YRA. Nesvarbu kad žaidžia daug žmonių, bet nebėra senai to jausmo kuris buvo 2008-2010m :D

Kiek žmonių tiek nuomonių. Vieni sako išlipkit iš tų laikų ir skukurkit kažką naujo, nematyto. Kiti sako grįžkit į senus laikus. Na aš laikaus tokios pat nuomonės kad prieš 7-8metus sampas buvo geriausias, todėl serveryje bandom atsikratyti tų visokiausių textdrawų ir pan. Bandom viską daryti patogiai ir aiškiai

Redaguota , nario Shade

Nesiginčysiu ir pritarsiu, jog sampas buvo įdomiausias 2010-2011 m. Kas žaidė tuo metu, tas man pritars, jog tais laikais paprastumas palikdavo didelį įspūdį, tačiau.. Laikas slenka, kaip ir realiame gyvenime, mokslininkai išranda vis naujus atradimus, senus palieka praeity, todėl lygiai taip pat ir šiame žaidime senus laikus reikia palikti praeity, atminty. Oldschoolas sužavėtų vyresnius žaidėjus, kurie žaidę nuo seno, kai būdavo simple sistemos, sunki ekonomika ir panašiai, tačiau sampą užvaldo nauja karta, kuri trokšta naujovių, o norint sukurti plataus mąsto projektą, oldschool tipo sistemas reikia kiek primiršti. Taip, asmeniškai aš, jeigu atsirastų senesnio kalibro serveris, užsukčiau prisimint senus gerus laikus, kai sampas buvo įdomus, tačiau dabar 70% samperių yra nuo kokių 2015 ar dar vėlesnių laikų, kuriems svarbiausia yra unikalumas ir naujovės. Taip, textdrawų paišyt nebūtina ant kiekvieno kampo, bet ne dėl to, kad senesnius laikus prisiminti, bet dėl to, jog, bent jau man, paprasti gui langai žymiai geriau  atrodo negu kažkokie piešiniai.. Nenoriu viešai pasakoti, todėl naujas ir negirdėtas idėjas aprašysiu asmeniškai.

Peace.

46 minutes prieš, Misteris` parašė:

Nesiginčysiu ir pritarsiu, jog sampas buvo įdomiausias 2010-2011 m. Kas žaidė tuo metu, tas man pritars, jog tais laikais paprastumas palikdavo didelį įspūdį, tačiau.. Laikas slenka, kaip ir realiame gyvenime, mokslininkai išranda vis naujus atradimus, senus palieka praeity, todėl lygiai taip pat ir šiame žaidime senus laikus reikia palikti praeity, atminty. Oldschoolas sužavėtų vyresnius žaidėjus, kurie žaidę nuo seno, kai būdavo simple sistemos, sunki ekonomika ir panašiai, tačiau sampą užvaldo nauja karta, kuri trokšta naujovių, o norint sukurti plataus mąsto projektą, oldschool tipo sistemas reikia kiek primiršti. Taip, asmeniškai aš, jeigu atsirastų senesnio kalibro serveris, užsukčiau prisimint senus gerus laikus, kai sampas buvo įdomus, tačiau dabar 70% samperių yra nuo kokių 2015 ar dar vėlesnių laikų, kuriems svarbiausia yra unikalumas ir naujovės. Taip, textdrawų paišyt nebūtina ant kiekvieno kampo, bet ne dėl to, kad senesnius laikus prisiminti, bet dėl to, jog, bent jau man, paprasti gui langai žymiai geriau  atrodo negu kažkokie piešiniai.. Nenoriu viešai pasakoti, todėl naujas ir negirdėtas idėjas aprašysiu asmeniškai.

Peace.

Prie ko cia moksliniai isradimai ir sampas? :DDDDD telefonai nuo 2010 metu iki siu perejo i lieciamus ekranus, o sampas kur buvo ten ir yra, niekur jis nei patobulejo, nei patobules, viskas kas tobuleja, tai zaidimai, kurie kepami isvien. Idiotiskas palyginimas.

Portfolio - ČIA

prieš 2 valandas(-ų), rsrytis parašė:

Sistemomis nepapirksit, sukurkit seną gerą serverį, kuriame būtų smagu ir įdomu žaisti ir turėsit begales žaidėjų.

jeigu ir sukurs ten ta gera servi vistiek netures tu begales zaideju..  sampas praktiskai mires dabar cia visi tik vaisto tuos pinigus ant tu projektu ir laika..  palikt tik senus projektus kaip sargas lmg ( jeigu dar egyzstuoja ) ir leist numirt sampui su jais...  

prieš 5 valandas(-ų), R0L1S parašė:

cia kas apie 9-10 metus sneka... nusisnekat pats idomiausias sampas buvo 2007 kai Kanis paleido grp4 pirma karta, niekas cj sito neatsimena... codegan.lt :D

Tai parašyk kad dabar Kanis paleistu grp4 modifikaciją ir vėl sugrazintu senus laikus.

(Juokauju nebegrįžtu tie seni kurie zaide 2007-2008 nes jau seimas turi viska o i sampq pažiūrėjus ir pamatys kokia hujnia datos ir viskas)

prieš 9 valandas(-ų), Alex :) parašė:

Ech tie geri 2009-2010m kai buvo senas geras samp, neprikištas nesąmonių, kai galėdavai mėgautis žaidimu. Atsimenu ar kartais ne GRPG.lt ar koks ten serveris buvo, ždž tiksliai neatsiminsiu, bet prisimenu ka buvo corleone, tulpiniai, kariaudavo grobdavo pd,banka. Nu nafik tų laiku pasiilgstu :D Bet samp'as yra jau sugadintas, tad tie kas žaidė kažkur 2009m  ir supras apie ką aš kalbu :D 

Mončio lrg.ql.lt ?

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...