Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3011 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest heatzy

Aš asmeniškai duočiau 10 eurų, labai gražus editas, šaunuolis

4 minutes prieš, rsrytis parašė:

5 eurai, ne daugiau.

už 5 eur net banerius mažai kas piešia o čia visa dizaina nori už tiek XDDDD Nu nieko centas prie cento jau žiūrėk už 2-4 valandų darbą gausi NET kokius fucking 8 euros omg. Vieneri pietus mieste.

8 minutes prieš, anxiety parašė:

Geras freepostas.
Į temą: manau jau gali rakinti temą, nes jau ekspertas pasakė kainą.

Nereikia perdėt  nesu joks ekspertas :D

grafikos paslaugos 

update102.png

1 minute prieš, heicmeister parašė:

už 5 eur net banerius mažai kas piešia o čia visa dizaina nori už tiek XDDDD Nu nieko centas prie cento jau žiūrėk už 2-4 valandų darbą gausi NET kokius fucking 8 euros omg. Vieneri pietus mieste.

Nereikia perdėt  nesu joks ekspertas :D

Na manau žiūrint į tavo kaip dizainerio skillus tai pagal mane ekspertas.

.

4 minutes prieš, heicmeister parašė:

Atsiprašau, kad tiek įvertinau Jūsų editą, daugiau tai nepasikartos.

P.s linkėjimai vartotojams tabletų naudotojams

bA1sMnI.jpg?1

Ne mes darėm, padarė mum. O tu pavydėk toliau, kai suprasi jog tik tavo tablete taip, tada komentuok, dabar tik gėdos kalną ant saves statai...

• Neigiamai 2
5 minutes prieš, GrandMClithuania parašė:

Ne mes darėm, padarė mum. O tu pavydėk toliau, kai suprasi jog tik tavo tablete taip, tada komentuok, dabar tik gėdos kalną ant saves statai...

Koks skirtumas Jūs darėt ar ne ? Dizainas dabar Jūs naudojat, ką blogai pasakiau? Galiu garantuot 100%, kad ne pas mane viena. Matai iš oro vienam žmogui neatsiranda tokie dalykai, prie ko čia pavydas? Žemiausias lygis yra tada kai tu bandai save išsikelti, ir manai jog visi Tau pavydi, nes tu mat gavai ar sumokėjai už dizainą. Su tokiu mentalitetu toli neisi.

grafikos paslaugos 

update102.png

Dabar, heicmeister parašė:

Koks skirtumas Jūs darėt ar ne ? Dizainas dabar Jūs naudojat, ką blogai pasakiau? Galiu garantuot 100%, kad ne pas mane viena. Matai iš oro vienam žmogui neatsiranda tokie dalykai, prie ko čia pavydas? Žemiausias lygis yra tada kai tu bandai save išsikelti, ir manai jog visi Tau pavydi, nes tu mat gavai ar sumokėjai už dizainą. Su tokiu mentalitetu toli neisi.

Jau nuėjau toliau nei tu. Šnekėk toliau tavo replikos bevertes.

• Neigiamai 3

Gal ir normalus dizainas,daug kas sako šudas t.t man tai paprastas ir geras,yra viena bet,manau nereikia čia tu ips varikliuku t.t manau tokį simple galėjo padaryti editina iš paprasto dizaino,nes dabar headeris i mc nešą,bei f_iconai daugiau niekas deafaultas dizas ir tiek.Čia tiesiog mano nuomonė,jeigu reikia kažkokios pagalbos ar kažko galiu paeditinti dizaina,aišku jeigu tau reikia,bei patinka ipb,žinau pasenes tas ipb,bet jis and mc geras.Daugiau info Skype: pitakis3

3ee6a3d4d9b1320fde8960bb71897023872.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3011 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...