Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2649 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. nežinau ar čia pateikiau su šia temą.

Šiandiena sugalvojau parašyti šią temą jog reikia Kgrp.lt projektui gero kolektyvo  sažiningų ir neapgavikų biai patikimų kurie turėtu ir savo pareigas šiame projekte

Tiek galiu pasakyti forumas startavęs o pats serveris yra užrakintas ir dirbama prie modifikacijos

Iškart pasakau už prisidėjima y kolektyva gaunate tam tikras pareigas KGRP.LT projekte proto ribose.

Svarbu turėti kaškiek patirties kokiose nors pareigose jog gavę šias pareigas žinotumėt nuo ko pradėti 

Daugiausiai reikia mokančių mapinti arba piešti GF'x susidomėję rašykit y skype : hosteu.12 arba až

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

MANO SAMP MAPP ATLIKTI DARBAI - https://kgrplt.imgur.com

EPGqFHo.png

• ,
(redaguota)

Koks tragiškas forumo dizainas ir visko išdėstymas. Tik įėjus iškart buvo atmetimo reakcija. Niekada nežaisčiau projekte, kurio forumas man keltų šleikštūlį kiekvieną kartą jame apsilankius. O kitas dalykas, jei žmonėm už jų darbus atsidėkosit tik privilegijomis, tai arba išvis nesurinksit gero kolektyvo, arba surinksit pradinukus, iš kurių darbų jokios naudos. Bet kokiu atveju tai bloga idėja. Best of luck.

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

3 minutes prieš, R0L1S parašė:

Lc gal ir ne bet LasPuerto.lt tai tikrai nukopinot, koks tolkas kazka kurti kaip grynai trauki viska is sito forumo? parasyti sistemas 5min uztrunka, cia hebra imeta o tu aciu sakai. Tikras agurkas.... Istikro net gaila agurko vardo tau..... Atsilupelis butu tinkamas. :)

Ai žinai kaip ir man negaila bet pasidalinsiu beveik dabaigtu nuripinto dizaino kopija čia supergames.lt pasidalinsiu :) 

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

Dabar, Agurkai parašė:

Ai žinai kaip ir man negaila bet pasidalinsiu beveik dabaigtu nuripinto dizaino kopija čia supergames.lt pasidalinsiu :) 

Dalinkis, zemini save bei savo nevykusi projekta, kaip ir floodindamas savo sudprojekti kituose projektuose :) pinigai uzdirbami kai proto yra, tai nusipirksiu kita, dar grazesni ir geresni :)

P.s zmones nepatariu su situo reikalu turet, nedaugiau 12, prote nedaugiau 3...

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

1 minute prieš, R0L1S parašė:

Dalinkis, zemini save bei savo nevykusi projekta, kaip ir floodindamas savo sudprojekti kituose projektuose :) pinigai uzdirbami kai proto yra, tai nusipirksiu kita, dar grazesni ir geresni :)

P.s zmones nepatariu su situo reikalu turet, nedaugiau 12, prote nedaugiau 3...

jau matosi verki:mucha::mucha:   neverk neverk vaikeli..

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2649 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...