Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki

kadangi šiandien išvarėm beaterius ant šėrimo tai ir pasidarėm keleta šėrimo kadrų ir galvojau padaryt trumpa video edit apie 30-60sec. Tai ieškau dainų panašių į šia

Galbūt ši daina ir tiktų, bet man joje kažko trūksta, tai ieškau kažko panašaus, bet truputį galingiau. Daina turėtų, būt be lyrics kažkas lengvo, lėto, kad eitų suderint drift su beat. Meskit variantus.

2 minutes prieš, AivaP parašė:

Sita ant zoomo kazkaip gerai sulipt turetu

Galėtum, bet labai silpnus tokius  nes pati daina jau ir per daug chill :D Paimkimk kaip pvz.

0:42-43 tie bass dropai gali labai gerai sužaist su shake, smooth zoom, black bars zoom, geru transition perėjimu. Tai numesk kažka tokio su geru bass dropu tokiu lėtu irgalingu, tik dubstep nemesk :D

2 minutes prieš, stopgravity^ parašė:

Gali, bandyti mano beatą

https://m.soundcloud.com/auxxk/black

Va kažkas labai panašaus ko reik, bet ši galbūt jau per daug bass nes ant kiekvieno bass noriu mest po efektą tai čia jei mesiu ant kiek vienos neliks original video ir neis suprast :D Bet taip beatas very nice

(redaguota)
5 minutes prieš, AivaP parašė:

Cia su galingesniu dropu bet gal kiek per leta

Va kažkas panašaus, bet kažkaip iš jų nejaučiu ugnelės, kad užkabintų kitaip sakant trūksta tokio kaip ir pykčio. Man klausant šiuos tris beatus kažkaip neatrodo, kad jie man sektų kokia nors pasaka tiesiog kažkas padaryta, palyginus su pvž kur numečiau atrodo, kad beat turi kaip ir pasaka tai klausai ir pradedi galvot apie visokius dalykus su šiais variantais nieko panašaus nejaučiau.

Redaguota , nario Barz

3 minutes prieš, AivaP parašė:

Numestum video butu lengviau isivaizduot

Kalbi apie to drift video? Jei taip tai ir įsivaizduot gali važiuoji ir eini skersas :D paskui išsitiesini ir vėl eini skersas todėl ir reikia, kad būtų toks pastovus bass drop, bet ne per greitas ir ne per slow

Ai krč vyrai nesistenkit ieškot nes čia tiek aš tiek jūs ilgai ieškosit nes mano skoniui sunku įtikt tai krč naudosiu šita

Kaip nors reiks išspaust maximuma iš jos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...