Peršokti į turinį

Ieškau sa-mp projekto kuriame būtu galima žaisti


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.LT forumo nariai !

Nežinau ar būtent čia kuriu temą ar ne, o jei ir ne čia, labai atsiprašau visu

Taigi eikime prie esmės, ieškau SA-MP serverio kuriame galėčiau praleisti linksmai laiką, pasikviesti kartu žaisti savo draugus, tokio kuris greitu metu neužsidarytu, juk nereikėtu bijoti kiekviena dieną ar kita diena nebus uždarytas ir panašiai, juk administracija būtu puiki ir taip toliau, manau patys suprantat ko reikia geram projektui ;)

Taip, daug projektu yra tarp forumo skilties kaip '' Serveriai '', bet norėčiau sulaukti jūsų nuomoniu kur galėčiau pradėti žaisti ir t.t

Taip pat būtu smagu, jei siulysit juk parašytumėt taip pat kodėl verta pasirinkti būtent jūsų siuloma projektą

Iš anksto dėkoju už dėmesį, bei kurie pasiulys SA-MP serverius ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Siūlyčiau žaisti, ten kur yra perspektava, nesiūlai žaisti ten, kur yra <50, ten viskas labai lengvai pasiekiama. SIūlyčiau žaisti Las-Venturas, arba LSgyvenimas. Nieku gyvu nežaisk greenside, vien dėl administracijos, patirtis! Kiek girdėjau LMG atsigauna <.> Apie sargą išvis nėra kalbos, visi doseriai, o kai reikia uždosinti randa priežasčių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Rekomenduočiau pažaisti LMG serveryje, Edgaras šiektiek atsigavo ir pradėjo jau dirbti ties 1.8 - jau yra ir tema sukurta apie tą progresą. Užsiregistravus su nauju vartotoju tikrai smagu žaisti, aš taip padariau ir nepasigailėjau. O jeigu LMG nebedomina tai siūlyčiau arba LasVenturas projektą, nes ten irgi buvau užsiregistravęs tačiau permažai žaidėjų tokiam miestui. Neblogas projektas yra ir LSgyvenimas kadangi gera administracija, serveris aktyvus ir tikrai nėr tikslo nežaist.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Esu apėjas tikrai nemažai serverių ir susidariau nuomonė kad kolkas normaliu projektų vienetai,pabandysiu tau aprašyt tuos rimčiausius. LMG - šitam projekte gal ir buvo linksma 2012-2013 bet dabar 2018 sistemos nieko vertos savininko pažadai pilstomi iš tuščio į kiaura jau eilė metų ir tie kurie sako oo čia atsigavo Edga čia atnaujinimu bus.. eikit jus k**va nesvaikit tik.. Toliau SARG - didelis freeroamas su darbais daugiau nieko negaliu pasakyt.. LibertyCity - Kaip ir Bitcoinas per daug išpūstas reikalas nieko ten gero tuoj užsidarys nes žmonės belekai krenta.. LSgyvenimas -  Visai nieko žmones irgi nesupuvę bet tiesiog sistemos iš tu 2010-2012 metų nu tiesiog nekyla noras į ta projektą jungtis. Oh toliau mano nemėgstamiausias projektas GREENSIDE - serveris buvo tiesiog idealus 2016 metais dabar serverio administracija supuvusi, serveris kiekviena diena ką nors uždraudžia/apmokestina jautiesi lyg gyventum Lietuvoj.. Na ir projektas kuri tikrai tau ir tavo draugams rekomenduočiau tai LAS-VENTURAS.LT - serveris tiesiog idealus turi nebloga reputacija jau ne vienerius metus administracija paslaugi atnaujinimai daromi ir tikrai yra įrodęs jog serverio savininkai taip lengvai nepasiduoda tai tiek.:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...