Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki 

Turiu vieną iš bėdelės ir nežinau kaip man ją išsitaisyti

bandau prisijungti prie savo serverio mysql valdymo "phpmyadmin" ir netinka slaptažodis nors tas slaptažodis prieš tai tikdavo ir dabar nesuprantu kodėl man neina prisijungti

ar ymanoma pažiūrėti per failus ar per kaškur serverio "phpmyadmin" slaptažody?

Naudoju "VPSNET" nežinau ten yra daug failų pažėjus per WINSCP ir galvoju gal ten būtų ymanoma atrasti tai ko man reikia... 

Padėjusiam tikrai skolingas neliksiu.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

MANO SAMP MAPP ATLIKTI DARBAI - https://kgrplt.imgur.com

EPGqFHo.png

Surask „phpMyAdmin“ aplankalą, tada atsidaryk „config.inc.php“ failą, štai čia turėtų būti eilutė:

$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';

Jeigu jos nėra, pridėk. Kabutėse rašomas slaptažodis. Vėliau per valdymo skydą pasikeisk ir pašalink iš failo (dėl saugumo).

• Teigiamai 1
51 minutes prieš, District parašė:

Surask „phpMyAdmin“ aplankalą, tada atsidaryk „config.inc.php“ failą, štai čia turėtų būti eilutė:

$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';

Jeigu jos nėra, pridėk. Kabutėse rašomas slaptažodis. Vėliau per valdymo skydą pasikeisk ir pašalink iš failo (dėl saugumo).

Aplamai nerandu tokio aplanko.. Gal galėtum aiškiau paaiškink kur galėčiau tai rasti. ?

• Teigiamai 1

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

MANO SAMP MAPP ATLIKTI DARBAI - https://kgrplt.imgur.com

EPGqFHo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...