Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Grand-Life.Lt - Svetaines stratas!! 2018.03.04


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

69_nauj.png

 

Sveikas norėčiau pakalbėti apie viena projektą kurio tu turbūt net nežinai ir net negalvojai. Taip skaitai ir galvoji, jog tai eilinė tema kurioje bus pasakojama apie projektą koks jis bus super ir po to žlugs po keliu savaičių, tačiau tu suklydai mielas gerbiamas drauge. Tiesiog, pagailėk kelias minutes ir pasinerkim į informacijos bagažą, kuriame sužinosi daug apie viena perspektyvų serverį.

 

Norėčiau pirmiausia papasakoti kada ir kaip serveris atsirado SA-MP pasaulyje. Mūsų serveris atsirado Balandžio 11d. Kuomet su draugu neturėdami ką veikti sugalvojome kuri SA:MP projektą. 1 dieną sekėsi puikiai. Antrą jau tingėjome dirbti, ir norėjome viską mesti. Bet palaukit... Norint kažką sukurti reikia nemesti darbą, o kurti ir jum tai pavyks. Taigi nenukrypstu nuo temos. Norėjome sukurti, to ko nematė SA:MP žaidėjai. Mes kibome į darbus ir mum pavyko viską susitvarkę, dar pradėjom labiau tvarkyti. Taigi pradėjome su Eimantu  galvoti apie forumo starto dieną, pagalvoję ir abu susistare , nusprendėme, kad startuosim Balandžio 11d. 18Val. Forumo pagaliau šita diena atėjo, ir šiandieną visi laukiami forumo starte. Tikiuosi daug bus jūsų, laukiame!

 

5b9011d74b3a162987b74e7639ee58b0953.png

 

 

Mechanikai, vieta kur darbuotojai dažniausiai vagia mašinas iš aikšteliu todėl nes nori pasikelti ranga, tačiau kaip bebūtų banalu šis darbas irgi yra vienas įdomiausiu. Jų darbas sutvarkyti transporto priemones ir išvalyti kelius nuo ne vietoje pastatytu mašinų, tačiau kadangi mūsų idėjos neribotos mes ir šiam darbui padarėme naujove. Daugiau apie darba sužinosite forume.

 

Taksi, tai vienas daugiausiai iškvietimų sulaukiantis darbas. Darbo pobūdis labai paprastas - vežioti serverio žaidėjus į jų norimą vietą už tam tikrą pinigų sumą, kurią nustato taksometras. Kadangi taksi sulaukia daug iškvietimų, darbe neteks nuobodžiauti. Serveryje yra net dvi taksi firmos. 
Išsikviesti taksi galima su komanda /kviesti taksi [Jūsų būvimo vieta]. Pavyzdžiui, /kviesti taxi stotis. Norint įsidarbinti taksistu, Jums reikia turėti 4500 patirties taškų.
 
Medikai, tai vienas iš svarbiausių serverio darbų. Medikai, žmonės gelbstintys kiekvieno mūsų gyvybes. Kiekvienas medikų komandos narys pasižymi : Reakcija, vairavimo įgūdžiais ir gebėjimu atvykti į iškvietimą, bet kokiomis aplinkybėmis.
 
Apsauginis, tai darbuotojas, kuris greitai reaguoja į iškvietimus, budi jam paskirtoje vietoje bei svarbiausiai saugo žmogų, žmogaus turtą bei eventą. Apsauga taip pat gaudo brakonierius ir ardo tinklus, bei išvežioja pinigus iš banko į bankomatus. Norint dirbti apsaugoje reikia turėti mažiausiai 7'500 patirties taškų serveryje.
 
"Prekeivis“, kitaip dar vadinamas „P“, yra vienas iš pelningiausių serverio darbų. Ginklų/narkotikų paklausa serveryje itin didelė, todėl kasdien sulaukiame daug iškvietimų. Šansas gerai pasipelnyti! Mes dirbame nelegaliai - užkampiais. „Prekeivis“ gali šaudyti bet ką ir bet kur su bet kokia apranga, dirbti jam patinkančiu darbo laiku, tačiau yra kelios taisyklės, kurių laikytis privalome.
 
Apie kitus darbus galite sužinoti daugiau forume.http://grand-life.lt
 
 
1c1357590bfc4c553fa366f14f276bdd338.png
 
 
 
Mūsų programuotojas dar turi daug tikslu kurios įgyvendins su laiku, po tokio didelio kiekio informacijos tu drauge, kad ir kas tu bebūtum turėjai suprasti jog šis serveris gali nurungti daug projektų kurie yra lyderiai, tik tokiu atveju jeigu šis projektas sulauks tavęs. Todėl nieko nedelsdamas kviečiu tave prisijungti į savo projektą, laukti projekto kartu su mumis, stebėti jo plėtojimą ir tobulėjimą ir galbūt pabandyti patekti į komanda, o ką tu žinai gal esi talentingas žmogus kurio neįvertino kiti projektai tačiau įvertinsim mes? Forumo startas planuojamas kitam savaitgaliui, plačiau sekite temą !
 
 
 
Mūsų serverio forumas: http://grand-life.lt
 
Mūsų serverio ip adresas: samp.grand-life.lt[Neveikia]
 
Mūsų serverio teamspeak 3: ts.grand-life.lt [Neveikia]
Redaguota , nario simonas789
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Forumo startas 18:00 laikas keičiasi. Laukiam visu forume. Užsiregistravus iškart bus paskelbta atrankos į prižiūrėtojus. Laukiam visu

forumas startavo :) !!!!

50 minutes prieš, Deivis'V parašė:

Aprašymas ne kažką, bet linkiu sėkmės su projektu, užsuksiu į foruma ;)

Ačiū

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na iš pradžių atrodė normalus projektas, bet tik prisiregistravau, pamačiau, kad jūsų DPKT kopijuoja iš sar*.lt anketas. Ir tai paviešinau savo būsena, ir iškart gavau baną :D. tada fb grupei parašiau, kad wtf free banas, sako reklama. tai sakau kopijuoja temas gi, sako panašios sistemos ir tie patys darbai :D Panašios sistemos? Geriau nebegerkit žmonės jūs ;D jums iki sar*.lt tai pat kaip man iki mėnulio maratonu nubėgt....

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...