Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6 minutes prieš, S0C parašė:

lvlife.lt man atrodo (edgarasb - ir davė man jį), kurėm su Minde_Spec. 

Rašei dėl skripterio pareigų ir tave puikiai atsimenu dar nuo tu laikų nuo kurių man yra juokingą.

Dėl map'ų susirašinėju su Domu, nepatingėčiau įkelčiau įrodymus jog jokio verkimo nebuvo, o tiesiog kalbėjimas kad EC kurti kartu, bet turiu geresnę komandą, gerą domeną, o jo darbus jau pamatysit neužilgo. 

San-Andreas'ą aš valdžiau 50%, kartu su Spirit'u, dabar esame vienoje komandoje ne SA:MP projekte.

Nieko tavo jason'ai tie projektai nepasiekė, su Arme_Help kūrei kažką, arme pasiimdavo pinigus o tu nieko. hah. 

Niekad aš tavęs su Iconu nemaišiau nes iconas man žinomas nuo savg laikų taip kad čia nebekūrk pasakų, o aš dar dėl tu mapų išsiaiškinsiu, turbūt būsi vienas iš juokingiausių asmenų SG forume.

@devo net nežinau kodėl jį tagin'ai šituose postuose, bandei susilaukti "draugo" pagalbos? 

"ka zn
pasizek
ant manes stume anksciau
:D"

Tu esi toks dviveidis Jas'onai, kad dabar tu patį devo kvieti į skype, kad būtum atidaręs "stūmyklą"

O mes su devo iš tavęs jau trisdešimt kartų pažvengėm skaniai iš tavęs.

https://prnt.sc/ilwrrw

p.s

Danieliau parašiau į skype nes šits besmegenis visiškai temą nukreipė :P

ble exposed, my bad.

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...