Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MCGlory.LT - [Survival/PvP] [1.9.x - 1.12.x] + 1.8 PVP


OceanMan_

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Informacija

Sveiki forumiečiai, noriu jums pristatyti visiškai naują serverį pavadinimu MCGlory.LT. Serverio tipas kaip ir daugumos lietuvių serverių Survival/PvP.  Daug nieko neišsiskiria, bet turime keletą sistemų kurių nemačiau kituose tokio tipo lietuvių serveriuose (Bet prie jų prieisime vėliau). Serverio versija yra 1.12.2 tačiau turite galimybę jungtis naudodami 1.9.x - 1.12.x minecraft versijas. Kadangi serveris yra naujas gali būti keletas klaidų, kurias mes iškarto pamatę stengiamės pataisyti. Serveris veikia 24/7. Serveryje dauguma įskiepių kuriuos buvo galima išversti buvo išversti. Taip pat ir keletas komandų, tokios kaip /darbai /dirbti /palikti /bonusas /rangai /isvaizda /parduotuve ir dar daugiau.

Sistemos

1. Komanda /mesti, ši komanda išmeta kauliuką ir iškrenta skaičius nuo 1 iki 6, galite susilažinti su draugu kuriam iškris daugiau. 

2. Rašymo spalvos, naudojant komandą /spalva jūs galite pasikeisti savo rašymo spalvą arba jeigu turite leidimą naudoti daugiau spalvų, galite padaryti, jog kai jūs rašysite jūsų kiekvienas žodis sakinyje turės skirtingą spalvą.

3. Dienos bonusas, manau visi žinote ką tai reiškia, tačiau mūsų dienos bonuso įskiepis nėra toks, kad parašai komandą /bonusas ir gauni 2 deimantus. Mūsų įskiepis automatiškai jums duoda jūsų dienos bonusą tik prisijungus, arba jeigu dar nepraėjo 24 valandos nuo praeito bonuso paėmimo jums bus pranešta kiek liko laiko. Kiekvieną kartą imant bonusą jūs gausite skirtingus prizus. Ir aišku galite naudoti komandą /bonusas. 

4. Dar turime loterijos įskiepį. Perkate bilietus, jūsų pinigai kuriuos sumokėjote už bilietus keliauja į loterijos fondą ir su kiekvienu bilietų kuris būna nupirktas fondas vis didėja ir tai reiškia, jog tas kas laimės loterijoje gaus visą loterijos fondą.

5. Baro lažybos, tai sistema kuri jums leidžia nusipirkti 1 iš 9  rūšių gėrimų ir jį išgėrus gaunate šansą laimėti dvigubai daugiau pinigų negu gėrimo kainą arba pralaimėsite ir nieko neatgausite.

6. Sistema kuri grąžina 1.8 minecraft versijos pvp į 1.9.x ar aukštesne, šiuo atveju 1.9.x - 1.12.x

 

59471b338708b0379058f3f8b7a7d5e024.png

1a96a048c67d5727b406aa4a43c220e2320.png

 

 

Serverio IP adresas: mc.mcglory.lt
Serverio versija: 1.9.x - 1.12.x 
+ 1.8 PvP
Savininkai: Spunas_ R3dM00n
Forumas: http://mcglory.lt

Redaguota , nario Spunas_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...