Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ar atsirastų rimtas scripter'is, kuris norėtų sukurti rimtą projektą? Pats užsiimčiau grafika, administravimu, tinklapio priežiūra bei minimaliu jo redagavimu. Taip pat prisidėčiau ir finansiškai, prie host'ų, panašių dalykėlių pirkimo. SA-MP'e esu jau nuo 2010 (su pertraukomis), tad patirties šiame reikale tikrai turiu.

Platesnę informaciją pateiksiu Skype programoje: zrauzas

• Teigiamai 1
  • ,
(redaguota)
prieš 7 valandas(-ų), devo parašė:

Nepastovus , si men gal 6 tema, jog ieskai ar kuri

Ką tu čia nusišneki? Skaičiuot nemoki? Esi bendravęs ar turėjęs reikalų su manimi - ne, tai kokią tu teisę turi čia šnekėt? Nesuprantu, iš kur tokių atsilupėlių atsiranda... Galiu drąsiai teigti iš tavo komentarų, kad esi gerai gyvenimo nuskriaustas. Vien negatyvas ir debiliški komentarai, apgailėtina.

Redaguota , nario zrauzas
(redaguota)
8 minutes prieš, zrauzas parašė:

Ką tu čia nusišneki? Mama skaičiuot neišmokė? Esi bendravęs ar turėjęs reikalų su manimi - ne, tai kokią tu teisę turi čia šnekėt? Nesuprantu, iš kur tokių atsilupėlių atsiranda... :D Galiu drąsiai teigti iš tavo komentarų, kad esi gerai gyvenimo nuskriaustas. Vien negatyvas ir debiliški komentarai, apgailėtina.

Ieškau rimtegos, bet pats toks nesi iš tavo keiksmažodžiu ir užsipuolimo :)

Redaguota , nario Edzakas
  • Teigiamai 1

Nesieksiu but geriausiu bet, sieksiu buti legenda.

Nupirkčiau rls.lt pinigų/turto į pm

(redaguota)
17 minutes prieš, Edzakas parašė:

Ieškau rimtegos, bet pats toks nesi iš tavo keiksmažodžiu ir užsipuolimo :)

Esu rimtai nusiteikęs projekto vystymui. Man labai įdomu, ką siūlai daryti kai kažkoks vaikas apie mane rašo netiesą (net nesu su juo bendravęs ar turėjęs reikalų)? Kaip su manimi, taip ir aš su juo, paprasta.

Redaguota , nario zrauzas
prieš 3 valandas(-ų), zrauzas parašė:

Ką tu čia nusišneki? Skaičiuot nemoki? Esi bendravęs ar turėjęs reikalų su manimi - ne, tai kokią tu teisę turi čia šnekėt? Nesuprantu, iš kur tokių atsilupėlių atsiranda... Galiu drąsiai teigti iš tavo komentarų, kad esi gerai gyvenimo nuskriaustas. Vien negatyvas ir debiliški komentarai, apgailėtina.

Taip, redaguok viska, apie mamas ir tt stumi, eh, graudus

• Neigiamai 1
prieš 5 valandas(-ų), zrauzas parašė:

jeigu kazkas parasys apie projekta blogai tai irgi sausi panasu komentara ? neabejoju kad galimiems zaidejams tai per labiausiai patiks. apskritai matosi spaudimo gaves nelabai susitvardai, o 'rimtame' projekte jo iki kaklo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...