Peršokti į turinį

IEŠKAU FILMŲ, PRAŠAU PADĖKIT


ciimy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žodžiu, ieškau kelių filmų, aprašysiu kiekvieną apačioje

1. Filmas vienas iš senesnių, esu žiūrėjęs kažkada vaikystėje, bet neatsimenu, kad būčiau matęs visą. Filmas yra kažkas panašaus į siaubo. Vyksta kažkoks virusas, žmonės užsikalė savo namuose, kad tuom neužsikrėstų, atsimenu tik tiek, kad mažas berniukas, gal 5-10 metų bėga ieškoti pagalbos, nes neva jo šeima užsikretė ir jis pabėgo, jis pribėga kažkokį namą kuriame yra gal koks 10+ žmonių, jie užsikalę duris žiūri kas vyksta, jis pribėga, tie žmonės bijo, kad jis bus užsikrėtęs, bet jis paaiškina ir jie jį įleidžia, kitą kadrą kokį prisimenu, kažkur vidurį filmo jis stovi tarp labai labai daug žmonių kažkokioj salėj, kaip stoty ar oro uoste, man atrodo, kad ten daug žmonių užsikrėtę ir prakaituoja jie ir pnš. Realiai daugiau nieko neatsimenu.

2. Šis filmas irgi senas, iš vaikystės, tai buvo labai baisus filmas, atsimenu tik tiek, kad 2 vyrai atvažiuoja į kažkokį kaimą, visame pasaulyje vyksta kažkoks maras ar kažkas tokio, jie įeina į kaimo kažkokį centrą ar kiemą, ten mama su vaiku stovi, kažkas įvyksta tokio, kad ta mama pavirsta į zombį ar kažkas tokio, o tas vaikas stovi man atrodo be reakcijos. Iš šito filmo realiai išvis nieko neatsimenu, lyg dar pavadinimas buvo Drakula ar kažkas tokio, neatsimenu labai nes tada jis buvo labai baisus :D

3. Senai buvau matęs tik puse filmo kažkur, atsimenu, kad pavadinimas buvo kažkas panašaus į Gyvatės ar kažkas tokio, filmas irgi yra Siaubo. Grupelė jaunuoliu važiuoja kažkur, man atrodo tolai paplinta kažkoks maras ir jie kažko turi nedaryti, kad juo neužsikrėstų, bet keli iš jų užsikrėčia ir jie tampa priešais ir gali vienas kitą nužudyt, veiksmas vyksta lyg ir dykumose, man atrodo, kad atsimenu, kad jie buvo apsistoję kažkokiame prabangiame name.

4. Esu matęs šį filmą visą, jis irgi siaubo. Filmas apie tai, kaip moteris pagimdo sūnų, jį augina, pasamdo auklę, kuri yra iš tikrųjų ragana, ji pakiša po to vaiko lovele kažkokį daiktą, nuo to daikto mama pradeda išprotėti, ji pradeda sapnuoti košmarus, pradeda savo vaiką maišyti su žaisline lėlia, neiškentus to užkasa tą lėlę, nors pasirodo, kad tai buvo jos sūnus.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...