Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, pastarosiomis dienomis grįžo noras ir motyvacija sukurti projektą, kuriame būtų malonu ir įdomu žaisti. Prieš daugiau nei metus teko palikti SA-MP'ą dėl asmeninių priežasčių na ir aišku, dėl projekto komandoje įvykusių nesėkmių. Esu buvęs galbūt šiek tiek geriau žinomų projektų (Broadway.lt, West-City.lt) savininkas. Turbūt pasakysite, jog bus tas pats kaip ir su senais projektais. Tačiau galiu drąsiai teigti, jog žlugimo priežastis toli gražu įvyko ne dėl manęs (na iš dalies yra šiek tiek ir mano kaltės, kadangi nesugebėjau atsirinkti geros, ištikimos komandos). Tikiu, kad šį kart pasiseks, reikia tik to norėti ir siekti. Kuo galėčiau prisidėti? Užsiimu grafika. Gebu prižiūrėti, tvarkyti ir minimaliai redaguoti projekto tinklapį. Užsiimu administracine veikla. Taip pat esu jau nusipirkęs domeną. Na ir galėčiau prisidėti finansiškai prie host'ų pirkimo ir panašių dalykėlių. SA-MP'e esu jau nuo 2010 (su pertraukomis) todėl patirties šiame reikale tikrai turiu.

Jeigu bent kiek susidomėjote, parašykite (darbo pavyzdžius ir platesnę informaciją pateiksiu Skype'je):

SkypeID: zrauzas

Redaguota , nario zrauzas
  • Teigiamai 1
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...