Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 15 valandas(-ų), Funkis parašė:

Kada startas? Zaisiu

Buvome užėję į kažkokį cherry life matyt plagijatas, atėjęs į serverį tapau taxi direktoriumi :) 

2018-02-13 13:24, #Gavin parašė:

Įdėja kopinta nuo zavasko projekto, nieko įpatingo čia nematau.

;DDD nuo zavasko šitokiom sistemom jau minimum 4 metai nuo atsiradimo Lietuvos rinkoj :D

(redaguota)
prieš 15 valandas(-ų), #Gavin parašė:

Kad ir ne nuo zavasko, vistiek įdėja kopinta.

Nu ir kas? Čia taspats kaip aš sakyčiau kad tu nukopijavai savo paraša nuo manęs, kad ir ne nuo manes, vistiek kopijavai :):):)

p.s labai grazios gui lenteles isties puiki sistema :))))))

Redaguota , nario Eimantas //

CInk2yQ.jpg

(redaguota)
prieš 23 valandas(-ų), #Justasino parašė:

Buvome užėję į kažkokį cherry life matyt plagijatas, atėjęs į serverį tapau taxi direktoriumi :) 

;DDD nuo zavasko šitokiom sistemom jau minimum 4 metai nuo atsiradimo Lietuvos rinkoj :D

Buvau paplatinęs sena savo gm, tai dabar daug visokių servų kurie jį naudoja ir gal net pavadino nemoka pasikeist servo, tai turbūt į tą servą pateikiai, nes mano dar ne startavęs, ir dar ne tuoj startuot turėtų. O nekopijavau, tiesiog sutapo. 

:DDDDD zavaskas, zavaskas, ir zavaskas, tas zavaskas dievas yra jum ar kas jum darosi? 

O zavanskas joks ne dievas, sistemos paprastos, ir padaryčiau pats, arba bet kas kitas kas supranta pwn kalbą, tiesiog žmogus turi arba gauna iš kur nors įdomesnių įdėju

Redaguota , nario Svaika'
58 minutes prieš, Svaika' parašė:

Buvau paplatinęs sena savo gm, tai dabar daug visokių servų kurie jį naudoja ir gal net pavadino nemoka pasikeist servo, tai turbūt į tą servą pateikiai, nes mano dar ne startavęs, ir dar ne tuoj startuot turėtų. O nekopijavau, tiesiog sutapo. 

O zavanskas joks ne dievas, sistemos paprastos, ir padaryčiau pats, arba bet kas kitas kas supranta pwn kalbą, tiesiog žmogus turi arba gauna iš kur nors įdomesnių įdėju

Kosmoso

1 minute prieš, Funkis parašė:

Man tai jis mediumas, įkvėpimas mano, guru.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...