Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki visi, noriu parodyti kokiaHeic Meisterio Šarūno nuomonė apie origin platformą:

Veikėjo skype:   sleder.lt

Susirašinėjimas su Šarkiu Heic Meisteriu:

visi susirašinėjimai nuotrauku albumas:  https://imgur.com/a/sWV7J

(redaguota)

Sup boyyyyy, asmeniškai man tavęs gaila, kad esi toks durnas ir nesupranti kai iš tavęs yra tyčiojamasi. Kaip tu šitai galėjai priimti rimtai ?

Citata

paveiksliukai
zaidimai tai diskas buna

Parodai koks tu braindead'as esi, aišku nesmerkiu gavus nemokamą kuponą reikia bandyti iš jo išpešti 2-3eurus, bet kam pridėti atsitiktinius žmones į skype ir siūlyti, gaišti laiką? Kam tapti internetiniu čigonų? Tam yra skirti forumai, FB grupės, kur gali įdėti skelbimą. 

Redaguota , nario heicmeister

grafikos paslaugos 

update102.png

4 minutes prieš, heicmeister parašė:

Sup boyyyyy, asmeniškai man tavęs gaila, kad esi toks durnas ir nesupranti kai iš tavęs yra tyčiojamasi. Kaip tu šitai galėjai priimti rimtai ?

Parodai koks tu braindead'as esi, aišku nesmerkiu gavus nemokamą kuponą reikia bandyti iš jo išpešti 2-3eurus, bet kam pridėti atsitiktinius žmones į skype ir siūlyti, gaišti laiką? Kam tapti internetiniu čigonų? Tam yra skirti forumai, FB grupės, kur gali įdėti skelbimą. 

Na supranti aš taves neprasiau nei euro o tik pasiuliau ar tau reikia to kupono bet tu kaip mažas vaikas as ti nesureiksminu jei siulau reiskia siulau bet ne uz pinigus zmogau.

3 minutes prieš, devo parašė:

Patrolino, ir sako feil :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

As prikolus megstu bet as nenusileidziu tiems kurie perprikolina per daug

Dabar, M̵̀̍̈͊́̓͌͊̐̽͐͋̑̄̓̊̈̍̌̽͘̚̕͝ parašė:

Na supranti aš taves neprasiau nei euro o tik pasiuliau ar tau reikia to kupono bet tu kaip mažas vaikas as ti nesureiksminu jei siulau reiskia siulau bet ne uz pinigus zmogau.

As prikolus megstu bet as nenusileidziu tiems kurie perprikolina per daug

šaunuolis kad nenusileidi, patalpink visus į forumą kurie tave trolina 

Dabar, Šarūnas V. parašė:

šaunuolis kad nenusileidi, patalpink visus į forumą kurie tave trolina 

Supranti mane kaip vadina scameriu as tikrai nenusileisiu nes zmoniu as neapgaudineju jei manes papraso padarau jei pats uzsiimu tai zmogaus ir nepavedu. Realiai as nesureksminu nieko bet kartais smagu padiskutuoti apie tuos kurie turi daug atsiliepimu ir taip elgiasi kaip vaikai. 

Dabar, M̵̀̍̈͊́̓͌͊̐̽͐͋̑̄̓̊̈̍̌̽͘̚̕͝ parašė:

PLEASE STOP IT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pj0FFTe.png

Sveikinu ! Supratai jog pasirodei durnai kitų akivaizdoje ir dabar bandai prisidengti jog norėjai duoti kuponą nemokamai. Be to ar aš ieškojai H1Z1 kupono, kad pridėjai mane, ar prašiau ?

grafikos paslaugos 

update102.png

Dabar, cCheerSs parašė:

:Dd tai kad čia iš tavęs išsipyzdavojo kaip tik netingėjo ir tiek, fail sakai, tai kad pas tave galvoj grybų karas visiškas. Apgydyt baisiai bandei - nepaėjo. 

Nesupratau as juk ne daktaras kad gydyciau ar apgydyciau tu isvis supranti apie ka kalba ten ejo? Jis cia kalba apie gydymus juk niekas neserga nebent pats ir sergi tokiais dalykais

(redaguota)
4 minutes prieš, No Life King parašė:

atsargei jis su savo akiniais jumis uzmetis gatvej

Nesvarbu kiek stumsit nuo to geriau nebus...

Nors ka Heic gerai ir saziningai atlieka tai puikiai ir graziai piesia dizainus 

Tikrai neturiu noro gadintis sau nuotaikos ir gadinti jam nuotaikos tad manau jog neverta cia pyktis uz bereikala bet nors ir trumpai padiskutavom nuomone tokia kad ir koks Heic bebutu jis yra lygiai toks pat kaip ir visi kiti. Jis sauniai atlieka savo darba saziningai ir uztikrintai tai daro tik geri atsiliepimai nuo seno ir iki dabar

Redaguota , nario M̵̀̍̈͊́̓͌͊̐̽͐͋̑̄̓̊̈̍̌̽͘̚̕͝

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...