Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3081 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš nebesuprantu, ant tiek čia forumo žmonės atraufavę ar čia jis toks vienas? Uždėjau dislike ant kažkokio shitposto, piso -1repu per visas temas. Nu pzda.
https://imgur.com/a/i6P39
Ar postas yra vertas posto? Aš nebesuprantu, skirkit *Myliu SuperGames.lt* kur shitpostas o kur effort bent kiek įdėta.

Jo postas:
- Trash contentas

- LABAI misleading title

- Niekam nereikalingi dalykai

- Benefitas sau (refferal linkas)

- Atrodo lyg rašė 12-metis

sakyčiau teisingas -rep, ne ?

noriu geros diskusijos prieš tokius šudvabalius

11 minutes prieš, Merio parašė:

Aš nebesuprantu, ant tiek čia forumo žmonės atraufavę ar čia jis toks vienas? Uždėjau dislike ant kažkokio shitposto, piso -1repu per visas temas. Nu pzda.
https://imgur.com/a/i6P39
Ar postas yra vertas posto? Aš nebesuprantu, skirkit *Myliu SuperGames.lt* kur shitpostas o kur effort bent kiek įdėta.

Jo postas:
- Trash contentas

- LABAI misleading title

- Niekam nereikalingi dalykai

- Benefitas sau (refferal linkas)

- Atrodo lyg rašė 12-metis

sakyčiau teisingas -rep, ne ?

noriu geros diskusijos prieš tokius šudvabalius

Ponas, kodėl verkiate dėl rep'ų ? Jie turi kokios vertės ? Ar tai  paguoda Jūsų sielai ?

grafikos paslaugos 

update102.png

Nežinau kam reikėjo kūrti šitą temą :D Tau ką taip svarbus tie repai, kad dėl jų temą sukūrei, koks skirtumas, juk visi vaikai taip daro ir nieko čia keisto, o jau nekalbu apie tokias temas su visokiais free money, likes ir pnš :D Dahuja jų yra ir bus, tiesiog nereik kreipt dėmesio, nes moderatoriai atrodo, kad *Myliu SuperGames.lt* dėję

Dabar, Merio parašė:

Uhhhhh pažiūrėk ss, pls??? Čia jis... labiau.... verkia dėl repu?¿

Tu verki, sukurdamas temą ir laukdamas paguodos iš kitų narių. Jei manai neteisingai ir labai pergyveni dėl to susisiekt su administracija, moderatoriais, kurie padės tokioje situacijoje. Net nereikės, verkti, bei su ašaromis akimis rašyti temos.

grafikos paslaugos 

update102.png

Dabar, heicmeister parašė:

Tu verki, sukurdamas temą ir laukdamas paguodos iš kitų narių. Jei manai neteisingai ir labai pergyveni dėl to susisiekt su administracija, moderatoriais, kurie padės tokioje situacijoje. Net nereikės, verkti, bei su ašaromis akimis rašyti temos.

"Verki", geras žodis, ar ne? Ką norėjau pasakyt, kad su tokiais urodais forumas neatrodo labai jau draugiškas ir "normalus", čia tik mano nuomonė, aš jokio supporto iš narių nereikalauju, tiesiog noriu išklausti retorinį klausimą, už klausimo iškelimą dabar aš "Verksnys"? O tu puikiai pakimbi ant kabliuko tokius komentarus parašyt, o jūs tokie nuspėjami ojojoj... 

1 minute prieš, Merio parašė:

"Verki", geras žodis, ar ne? Ką norėjau pasakyt, kad su tokiais urodais forumas neatrodo labai jau draugiškas ir "normalus", čia tik mano nuomonė, aš jokio supporto iš narių nereikalauju, tiesiog noriu išklausti retorinį klausimą, už klausimo iškelimą dabar aš "Verksnys"? O tu puikiai pakimbi ant kabliuko tokius komentarus parašyt, o jūs tokie nuspėjami ojojoj... 

Neblogas žodis, mėgstu jį pavartoti. Galiu pasakyt tik tiek, kad abu esate verksniai, o tu didesnis, nes iškeli čia skandalą, dėl niekam nereikalingų karmos taškų? Jei manai jog nario elgesys netinkamas tam yra forume moderatoriai, administratoriai, kurie visada padeda, jei civilizuotai parašai ir išaiškini situaciją, bei įrodai jog narys pažeidžia taisykles, negerbia kitų.

Ko kada šis forumas buvo draugiškas ir "normalus"?

grafikos paslaugos 

update102.png

9 minutes prieš, heicmeister parašė:

Neblogas žodis, mėgstu jį pavartoti. Galiu pasakyt tik tiek, kad abu esate verksniai, o tu didesnis, nes iškeli čia skandalą, dėl niekam nereikalingų karmos taškų? Jei manai jog nario elgesys netinkamas tam yra forume moderatoriai, administratoriai, kurie visada padeda, jei civilizuotai parašai ir išaiškini situaciją, bei įrodai jog narys pažeidžia taisykles, negerbia kitų.

Ko kada šis forumas buvo draugiškas ir "normalus"?

Nebesiginčysiu, tiesiog iš nervų gal per daug greit pagalvojau, niekur nematau supporto mygtuko, rašyt modam į PM? Nenoriu pyktis, pirma mano diena čia. Sorry.

2 minutes prieš, #Justasino parašė:

O gal jam nepatiko nė viena tavo tema ar postas? 

Posto per minutę neperskaitys, ten super ilgumo litanija, o ne per didelis sutapimas būtų?

prieš 1 valandą, Merio parašė:

Nebesiginčysiu, tiesiog iš nervų gal per daug greit pagalvojau, niekur nematau supporto mygtuko, rašyt modam į PM? Nenoriu pyktis, pirma mano diena čia. Sorry.

Forumo footeryje yra el. paštas, be to prie kiekvieno posto yra "Pranešti apie šį pranešimą moderatoriams". Aišku ir į PM gali rašyt.

5klcbTW.jpg

jcpm9y4.jpg

grafikos paslaugos 

update102.png

Beverkšlendamas dabar čia niekuo nesiskiri nuo to vaikio. Faktas kad niekam nepatinka raudoni minusais ant jų profilio, bet ką tu čia rėkauji ir ko tuo pasiekti nori tai xz. Galėjai tiesiog susisiekti su administratorium ar moderatorium ir vsio, bet vietoj to, užsimanei išreikšti savo nepasitenkinimą žmonėms, kuriems realiai visiškai pochui, čia nėra kažkokia reali problema. Ant duonos tepi tu tuos "repus"? Rašyk adminams ir žiūrėk, gal kažkaip, kažką pakeis, pagelbės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3081 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...