Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SunCity.lt Sugrižimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

z1uDNaV.png

 

 

 

 

 

 

Sveiki draugai, atsirado naujas šiltas ir jaukus samp kampelis, kur gali visi pasišildyti ir smagiai praleisti laiką. Serveryje saulė šildo išties smarkiau - sukurta jauki aplinka būtent serverio žaidėjams, kurie justų šilumą bei jaukumą būnant mūsų projekto dalimi, Serveryje kaip jums įprasta bus darbai, direktoriai bei kita įvairi veikla kuri nuspalvins jūsų žaidimą įvairiomis spalvomis. Išties matome jog samp susidomėjimas po truputį blėstą, mano manymų tai išties yra negerai, nes šis žaidimas gali būti toks puikus jeigu į jį įdėsi nemažai darbo ir pastangų, SunCity.LT administracija nori jus nustebinti ir pristatyti kitokį serverį, serverį kuriame bus įdomu žaisti, smagu žaisti, kuriame susirasi draugų, bendraamžių ir kartu eisite į priekį apšviestais saulės takais. Serverio principas skiriasi tuo jog susirinkusi bendruomenė žaidime norės gerai praleisti laiką. Žaidimo administracija yra pasiruošusi jums padėti žaidime dėl visų klausimų, pagalbos žaidime bei daug daugiau. SunCity.LT tikslas yra visus žaidimo dalyvius įtraukti į paprastą, bet tuo pačiu jaukų žaidimą, brandinti norą žaisti toliau, susirasti draugų ir patirti naujų įspūdžių. Kaip atsirado pavadinimas SunCity? Labai paprastai ir drąsiai galiu pasakyti - dėl siekio sušildyti samp žaidėjus.

 

 

At9c0TC.png

 

 

Projekto administracija, turbūt tai labiausiai užduodamas klausimas žaidimo bendruomenės narių, aišku tai yra labai geras klausimas, nes tik nuo žaidimo administracijos priklauso sudaryta aplinka žaidime, žaidėjų nuotaikos bei džiaugsmo lygis serveryje, męs pilnai suprantam jog nelaimingas administratorius gali padaryti nelaimingą pusę žaidimo atmosferos. Jis turi tam didelę įtaką. Dėl to suncity žaidimo administratoriai yra nusiteikią linksmai ir pasiruošę spinduliuoti savo džiaugsmu ir juo pasidalinti su žaidimo auditorija. 

Pagrindinis projekto savininkas yra Moe_keikunas, toliau einu aš Arminukas kuris esu skripteris.

Serverio svetainės prižiūrėtojai, komandos nariai bei kitas personalas kuris padeda mūsų projekto saulei šviesti vis ryškiau.  Svetainės prižiūrėtoja turime Mariu, tai užtikriną stabilų svetainės darbą bei gražią jos išvaizda mūsų projekto bendruomenei, tai pat svetainės prižiūrėtojai žaidime padės žaidimo bendruomenei, bei neleis jums snausti žaidime...

 

IstOTA6.png

 

 

Vau, atrado laikas prabėgo taip greitai ir jau priėjome prie žaidimo sistemų, sistemos visiems yra įdomios, nes tik jos parodo serverio įdėtą darbą, bei parodo šiek tiek serverio aplinkos, skaitytojas pasitelkęs savo vaizduotę kuri yra beribė susikurią likusią dalį serverio aplinkos, ir jau turi bendrą žaidimo vaizdą.  Kaip visiems ir įdomų pradėsime nuo VEIKSMO.

 

Pradedame nuo gaujų, žaidime kiekvienas žaidėjas galės sukurti savo gaują, gaują nebūtinai gali būti vien grobimams ar plėšimams, tai gali būti drift klubas, panelių klubas, ir tt, Kur žaidėjų grupelė žaidėjų gali susirašinėti tarpusavyje, kviesti daugiau bendruomenės narių į gaują ir kt, aišku tai gali būti ir gauja kuri smurtaus serveryje, čia tik jūsų pasirinkimas, Gaujos galimybės yra labai plačios, gaujos lyderis gali pažiūrėti kiek yra gaujoje žmonių, juos pakviesti, išmesti, bendrauti tarpusavyje ir tt, viską pamatysite nuotraukose.

 

 

Žvejybos sistema - žvejybos sistema yra išties galbūt paprasta, bet kam patinka žvejoti mūsų žaidime tikrai galimybė bus. Žvejojant galite kaip ir aišku pagauti žuvį arba nepagauti, gali nutrūkti valas, galite kabliuką užpainioti už žolių ir tt, nusipirkti meškere galėsite žvejybos vietoje, ten tai pat galėsite nusipirkti valo ir masalo bei parduoti savo pagautą žuvį.

 

 

Banko grobimas, sistema manau jau aiški iš pavadinimo tiesiog sistemą aprašysiu detaliau su visoms smulkmenom, mafijos vadai ir pavaduotojai turės galimybę užminuoti banko seifą, padėjus bombą ant banko seifo durų reikės laukti 15 minučių kol bombą sprogs, per tą laiką teisėsaugai bus pranešta jog bandomą apiplėšti banko saugyklą, teisėsaugos tikslas bus kuo skubiau išminuoti bombą ir neleisti įsilaužti į banko seifą ir pavogti pinigų. Teisėsaugai nepavykus banko seifo durys sprogsta ir viduje pinigai lieka neapsaugoti, mafijos tikslas kuo skubiau paimti pinigus iš banko saugyklos ir pristatyti juos į savo bazę, pasėmus pinigus ant kupros užsidės maišas, taip teisėsauga galės matyti kas tokie bėga su pinigais, Pinigus vienas žmogus gali panešti nedaug, bet jei mafijoje dirbs daug žmonių, savaime suprantama daugiau pinigų ir paims, aišku jeigu visiems pavyks juos sėkmingai pristatyti į bazę. Pristačius pinigus į bazę gaunamas atlygis į pelną, priklausomai kiek atnešė pinigų žaidėjai.

 

 

Direktorių valdymo sistema, Kiekvienas direktorius turės galimybes kaip priimti į savo firmą darbuotoją, tiesa - prieš priimdami darbuotoją direktorius turės nurodyti kokiam laikotarpiui duoda darbo kontraktą, darbo kontraktą galima duoti nuo 1 iki 3 dienų, žaidėjas turėdamas darbo kontraktą negalės įsidarbinti į kitą darbą.  Tai pat direktorius galės išmesti žaidėja, duoti žaidėjui įspėjimą, rašyti į global chat'ą perkrauti darbinį transportą bei mano manymų svarbiausia galimybė - rangų valdymas. Direktorius žaidime, komandų pagalba galės susikurti kokį tik nori rangą, rango pavadinimą pakeisti pagal savo nuožiūrą bei jam priskirti kokį tik nori transportą. Kiekvienas darbas turi po 7 rangus kuriuos direktorius galės laisvai valdyti.

 

WXgVTaU.png

 

wawyfMv.png

 

Vow policija sun city, tai darbas kuris užtikrins tvarką žaidime, galbūt kylą klausimas kokią tvarką? Na kaip visi žinome kriminalinių įvykių ar susišaudymų išvengti nepavyks, taigi policijos pagrindinis tikslas užkirsti tam kelią, greitai bei stabiliai suteikti pagalba žaidėjams bei gaudyti nusikaltėlius. Žaidime būną begale susišaudymų per kuriuos gali nukentėti ir paprasti civiliai kurie yra niekuo dėti, policija tam turi užkirsti kelią, greitai reaguoti, apsaugoti žaidėjus ir nubausti tuos kurie sukėlė pavojų. 


4CEJPbT.png

 

Na kaip ir aišku jog taksi darbas turi vežioti žaidėjus nuo taško A iki taško B, bet dar esmė yra ir kitur. Kaip ir suprantama jog taksi kvies dažniausiai tas žmogus kuris nežino kur nuvažiuoti arba neturi su kuo nuvažiuoti. Mandagus taksi darbuotojas aprodys žaidėjui serverį, supažindins. pabendraus ir kas svarbiausia nuveš greitai ten kur jam reikia. Taigi taksi darbas yra ne tik vežioti žmones, bet jiems tuo pačiu ir padėti.

 

 

RAnvZ2Z.png

 

na fūristai mūsų žaidime yra laba reikalingi, be šio darbo sustotų visas serveris, fūristai vežą prekeiviams chemines medžiagas ir ginklus iš kurių prekeiviai gaminą narkotikus ir ginklų paketus, nebūtų fūristų, nebūtų ir narkotikų bei ginklų, tai pat susieti ir kiti dalykai bei parduotuvės kurias fūristai turi aptarnauti, kitaip žaidėjai negaus reikiamų prekių, pagrindinė darbo veikla vežioti krovinius.


Rwzirkm.png

 

Kaip jau ir paminėjau fūristuose, taip ir čia, prekeiviai gamina narkotikus, ginklus ir juos pardavinėja/platina, prekeiviai yra labai svarbūs tuo jog jeigu jie nepardavinėtų ginklų - mafijos jų neturėtų ir negalėtų vykdyti grobimų bei kitos veiklos.  Šis darbas yra nelegalus.

 

nsubz6j.png

 

 

Na aišku kaip žaidimas be transporto priemonių, lėktuvai, motociklai, mašinos ir tt, be jų tiesiog neįmanomą, o kas jei ne mechanikai, jie taiso transportą kuriuo jūs naudojatės kiekvieną dieną žaidime. Tai pat turi galimybę nutempti nevietoje pastatytas transporto priemones į konfiskuotų mašinų aikštelę iš kurios vėliau turėsite už tam tikrą mokesti atsiimti savo tr. priemonę.


UlF4pgi.png

 

Gelbėtojai, tai medikai kartu su gaisrininkais, jie gydo žmonės, skubiai suteikia pagalba sužeistiems ir gesiną gaisrus, kaip atsiranda gaisrai? Kiekviena tr. priemonę visiškai sugadinta galiausiai gali užsidegti, jeigu taip nutinka transporto priemonė dega apie 5 minutes, per tą laiką gelbėtojai gali spėti ir išgelbėti jūsų tr . priemonę, kitu atveju jinai spogs.

 

E3CYAB1.png

 

Greitas reagavimo būrys, jo pagrindinis tikslas sudėtingesnės operacijos kaip pastatų užgrobimai, įkaitų vadavimai, bombų minavimai bei šturmai. SWAT darbuotojai turi reaguoti greitai bei užtikrintai jog apsaugotų nuo pažeidėjų, jei tai pat gali dirbti kartu ir su policija.

 

ya7yyhh.png

 

dnrCl6n.png NZzkVMg.png

 

Mafijos žaidime atliks nešvarius darbelius, ta prasme tokius kaip banko grobimai, žmonių grobimai, teisėsaugos šaudymas, miestiečių žalojimas bei reketavimas, ir visą kita kas yra susietą su nelegalia veikla, tai vis dėl tai yra mafija. Šias grupuotes renkasi tie žmonės kurie turi šaltus nervus ir yra pasiruošę viskam. Būtent pagrindinis teisėsaugos iššūkis ir bus būtent mafijos... Mafijos yra netoli fort carson miesto, abi mafijos turi po skirtingą transportą ir savo nuosavą garažą kuriame galės laikyti įkaitus.

Užeiname visi į mūsų Foruma: www.suncity.lt

Tai pat nepamirštame ir TeamSpeak: ts.suncity.lt

Viska sužinosite mūsų forume, dabar vyksta atrankos į prižiūrėtojus bei masinė atranka į visos firmos direktorius.

Redaguota , nario Kleckus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
14 minutes prieš, Zumka parašė:

Projektas buvo uždarytas todėl, kad valdžia nesutarė dabar susitaikė ir vėl bandot kurti pridėdami daugiau sistemų šaunu žinau, kad kiekviena dieną žaisdavo po 20-40 žaidėjų.

Dabar sieksime dvigubai kur čia dvigubai dešimgubai :o žaidėju ir tikrai kilsime į aukšumas ir kodėl gi nepatekus į mėgstamiausių serveriu sarašą ? juk mes turime tikrai subrendusia komanda, ir sieksime aukštūmų

 

12 minutes prieš, #Gavin parašė:

Lauksime

Lauksime ;) 

 

12 minutes prieš, #Gavin parašė:

Puiku jog sugryžtate, užeisiu vakarais pačilint ;)

Žodžiai verti apdovonojimo :* 

Redaguota , nario Kleckus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1/31/2018 19:36, Morello parašė:

Projektas neblogas buvau žaides ,lauksiu starto :)

O mes lauksim tavęs :) būtinai užsiregistruok į foruma www.suncity.lt ir nepamiršk ateiti į teamspeak serverį ts.suncity.lt ten lingsmai leidžiame laiką

 

1/31/2018 19:39, D'Ambrose parašė:

Ar gražu dizaino idėjas vogti? :song:

Dizaino įdėjas? nei vienos nematau nuvoktos ;) viska kodavo musu Weberis //Marius;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, D'Ambrose parašė:

http://rivercoast.lt viskas siaura, geltona spalva vos vos skiriasi, ir šiaip kitos panašios detalės.

o nepagalvojai kad pavadinimas yra SunCity.lt "Saulės Miestas" Todėl viskas turi ir būti geltonos spalvos ;) tad niekas nieko nekopijavo ;)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
1/31/2018 19:43, Kleckus parašė:

o nepagalvojai kad pavadinimas yra SunCity.lt "Saulės Miestas" Todėl viskas turi ir būti geltonos spalvos ;) tad niekas nieko nekopijavo ;)

 

o tavo projekto mes išvis nežinojome ;) tad supainiojai kažka čia

 

Redaguota , nario Ethno
1.2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, D'Ambrose parašė:

http://rivercoast.lt viskas siaura, geltona spalva vos vos skiriasi, ir šiaip kitos panašios detalės.

https://www.behance.net/gallery/56841973/Las-Venturas-IPS-Forum - Geltona spalva irgi tik keliais žingsniais spalvų skalėje skiriasi nuo šito. TAI PAVOGĖT MANO ĮDĖJA?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...