Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2642 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va, norėčiau trumpai pristatyti prie ko dirbau on and off pastaruosius mėnesiukus. Jeigu atvirai, tai gabalas dabar man labai skaudus, nes labai asocijuojasi su mažu šuniuku kurį turėjau prieš keletą mėnesių, bet deja jis pasimirė dėl savo negalios, ir kiekvieną kartą įsijungus šia dainą iškyla jo flashbackai. Kas keisčiausia, kad kažkas paliko komentarą YouTube būtent su jo vardu 'Cipas'. :D What the actual F :D Bet keistenybes padėjus šonan, prie šio gabalo dirbau, gal taip gerus 2 mėnesiukus, po truputėlį pasedėdamas kasdien, nes pilnai laiko negalėjau skirti dėl kitų reikalų. Gabalas yra šiek tiek linksmas, tai iškart perspėju, kad nesitikėtumėte dark ATL trapo.

Gitaros loop ir solo partiją kurią girdite įgrojo geras bendražygis Matas Ligeika, tai buvo tiesiog experimentas sumaišyti Trap muziką su klasikiniais roko elementais. Na, o pačio gabalo įkvėpimas kilo prasidėjus švenčių sezonui, kai visa šeima susibėga kartu :D Viskas buvo padaryta mano miegamajame nuo pradžios iki pabaigos.
Hope you enjoy! ;)
Like & share (y)

(redaguota)
56 minutes prieš, Barz parašė:

Čia tu pats dainavai ar tik beat dariai? Nes jei jo tai laukia šviesi ateitis :D

Dainavau aš čia ir beatą su instrumentuote padariau. Įprastai beatus imu iš prodiuserių pažįstamų, bet šitą tai sukųriau pats. Realiai seni aš šitą gabala sukūriau su 2014 metų 4gb ram laptopu ir įsirašiau save savo rūbų spintoje :D
Dėkui už palaikymą, that means alot to me!! ;)

Redaguota , nario marenas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2642 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...