Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba dieną mielieji šios temos skaitytojai . Teikiu pagalbininko paslaugas , plačiau apačioje :)

Jei sudominau susisiekite asmenine žinute :) Iki greito , ir sėkmės .

Sveiki, mano vardas yra Deimantas, man yra 16 metų, gyvenu Vokietijoje/Bremene, prieš 1 metus, iš Lietuvos persikrausčiau į šią šalį, per šiuos  metus esu matęs šilto bei šalto, traumos,ligos bei kt. Na važiuojam prie mano charakterio bei kita, pirmiausiai pradėkim nuo to jog esu tolerantiškas, žmones neskirstau į lygmenys, prastesnis/geresnis, žinomas/nežinomas, vaikas/ne vaikas. Nežiūriu į žmonių amžių ir dėl to jų neišskirinėju, todėl nes kiekvienas vis kitaip mąsto, kartais 13-metis protingiau mąsto už 18 metų žmogų, todėl aš žmonių neskirstau ir jų netalpinu į jokius rėmus, visi yra man lygus ir visiems esu aš lygus. Esu beprotiškai draugiškas, labai mėgstu bendrauti su įdomiais ir draugiškais žmonėm, kurie turi ką įdomaus pasakyti, visada turiu ką pasakyti ir faktiškai manęs neįmanoma užtildyti jeigu aš susi-bendrauju su įdomiais žmonėm, jeigu aš randu bendra kalba tai viskas, vienas iš mano galbūt tokiu ir pliusų jog esu draugiškas ir žiauriai daug bendrauju, negaliu tiesiog nustoti toks jau gimiau. Esu toks žmogus kuris gali ignoruoti žmogų, esu kitaip sakant šaltu nervu dėl žmonių neapsikraunu, tie kurie įžeidinėja ir šiaip provokuoja žmones jie būna nematomi iš mano pusės, tiesiog aš jų neskirstau tik tiek jog jų nematau kaip perspektyviu personų, nes visi esame skirtingi, visi turime pliusų ir minusu ir nematau kodėl turi teise kiti žmones įžeidinėti dar kitus patys turėdami daug minusų, vienas iš tu minusų įžeidinėjimas be priežasties arba tiesiog provokacijos. Esu atsakingas, kitaip sakant žodžio žmogus jeigu pasižadėjau jog padarysiu vienokį ar kitokį dalyką aš jį padarysiu ir neieškosiu milijonu priežasčių kodėl to nepadaryti, ir paskui nuvilti žmones. Ne aš ne toks, jeigu pasakiau jog bus kažkas naujo - reiškia bus kažkas naujo, jeigu pasakiau jog susitvarkysiu - reiškia susitvarkysiu. Esme supratot, jog kitaip ir but negali, esu žodžio žmogus ir nežadu laužyti savo žodžio. Esu rimtas, ir nors mėgstu daug bendrauti bei juokauti moku susitramdyti tam tikrose situacijose ir tikrai būti rimtu žmogumi, kadangi pildau į šį direktorių, manau rimtumo reikės ganėtinai daug. Esu kupinas idėjų, nes pas mane tiesiog idėjų pilna galvoje ką galėčiau pakeisti ar padaryti geresniu, ir dažniausiai savo idėjas pritaikau ir kiti žmones jas palaiko. Esu pasiruošęs kokybiškam darbui, ir parodyti serverio žaidėjams, serverio administracijai kaip turėtu vadovauti tikras vadovas. Esu tik už tiesą, nekenčiu melo ir jo niekad nepalaikiau ir nepalaikysiu, todėl nes melas visada išaiškėja, todėl meluoti - beprasmiška. Tai galėtume pavadinti kaip investicija į rizikingą biznį, o tas rizikingas biznis vistiek parodys jog tu praradai savo investicijas. Realiai būna įvairiai, būnu piktas, būnu nuotaikoje tačiau dažniausiai būnu nuotaikoje, todėl retai kas pastebi kada aš būnu blogos nuotaikos o kada geros, kitaip sakant moku slėpti savo emocijas ir jų nerodyti kitiems kad ir kaip sunku bebūtų. Esu savikritiškas, ir kritika iš kitu žmonių klausau, tačiau ta kritiką turi būti pagrįsta, kitaip sakant aš suprantu jog visada yra kur tobulėti.

Projekto platinimo įgūdžiai , ir kaip jie bus vykdomi . Visų pirmą , būtų suburta reklamavimo grupė , iš profesanalei atliekančiu savo darbą nariu , bus prie kiekvieno žmogaus prieinama vis kitu būdų , bus skatinami žaidėjai kviesti savo draugus , tai darysime įvairiais konkursai , sistemomis ( bus sugalvota ) , bus kuriami konkursai iš realių pinigų taip skatinsime žmones ateiti būtent pas mus , bus daromi ir iš serverio valiutos , kreditu , konkursai , piešimo konkursai , haxball konkursas , pakvietimų konkursas , photoshopinimo konkursas , daromi įvairus serverio vakarėliai , eventai , galvojamos įvairios programos serverio veiklai .

Valdžiu rinkimų metodika . 

Valdžia bus renkama labai atidžiai , bus tariamasi tarp pusavi su savininkais   , bus skelbiamos atrankos , galvojami įvairus etapai , stengsimės paskatinti žaidėjus pildyti ir siekti valdžios pasitikėjimo būtent šiame projekte , kitaip pasakius viskas bus daroma ne iš noro o iš širdies , nes jai labiausiai pasitikiu .

Štai tiek , bet moku tikrai daugiau , ir turiu nemažai patirties . Galime aptarti viska ir teamspeak'ę jei taip jums bus patogiau .

m2ej6.png

• ,

Perskaičiau tik iki tavo prisistatymo ir dar rinkimų metodika, tik klausimas kuo jin skiriasi nuo kitu, čia tiesiog prirašyta ,kad galvosi įvarius etapus , o tai reiškia ,kad tu neturi dar net sugalvojęs jos ir tai bandai pateikti kaip kažką neįtikėtino, kažkaip toks jausmas ,kad tiesiog padarysi anketa kokia laisva forma , paklausinėsi apie žmogaus gyvenima kas tau išvis neturėtu būti įdomu, padarysi šokia tokia analize , pasikviesi į TS ir paklausinėsi kaip žmogus iškalę taisyklęs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...