Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Grand-Story.lt | Naujovių ERA!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5rbQmeQ.jpg.d4d1a07e96221818b6cabae802e9cd3a.jpg

Grand-Story.lt - Tai senas projektas manau jau jums girdėtas šitas projektas ir visi žinote jo istorija, mes nusprendėme vėl prikelti šita projektą ir pakeisti jo istorija SA-MP žaidime, prie modifikacijos administracija dirba visa diena kuria sistemas tokias kad jums būtų naujos nematytos, administracija gali prisipažinti kad serverio pagrindinė modifikacija nėra nuo 0 kurta bet žangiai pakoreguota modifikacija, lauksime visų per forumo starta.

 

Serverio tikslai - Serverio pagrindinis tikslas yra suteikti SA-MP žaidėjams gera bei malonu serveri su naujomis sistemomis nematytomis, bei serverio tikslas yra sukurti nauja istorija tokia kad visi prisimintu šita projektą.

 

NklfaF1.jpg.09ec7187cd627478c6eb527791b1390f.jpg 

  • Policijos Departamentas 
  • Medikų Departamentas
  • Kurjeriai 
  • Fūristai
  • Mechanikai
  • ARAS

 

90yK2E3.jpg.3b600cb94927089b09e2084df3afbf0b.jpg

  • Gaujų sistema - Mūsų serveryje gaujų sistema tikrai nebus paprasta, serveryje gauja bus galima turėti tikrai paprastai tiesiog reikės forume užpildyti gaujos aprašymą eigų gaujų prižiūrėtojui viskas tiks gauja taps oficiali, o pati sistema tai kiekviena diena serveryje nuo 19:00 iki 22:00 atsidaro narkotikų,žolės,ginklų sandėlys jame turės kariauti gaujos ir policininkas pagrindinis tikslas yra paimti ko daugiau nelegalių prekių o policininku darbas yra kuo daugiau sunaikinti. Gaujų grobimų sistema, gaujos galės grobti pastatus kaip Policijos departamentas,vyriausybė ir t.t sistema grobimo yra paprasta gaujos vadas turės užminuoti pastatą eigų norės užgrobti ir gaujos nariai turės išlaikyti pastatą kitaip sakant apginti nuo policininku, bomba būna užminuota 10 minučių, gauja išlaikusi pastatą gauna 15.000 tūkstančiu ir 10 gaujos tašku kas per tašku sistema klausite na ji paprasta daugiausiai turinti gauja tašku bus kas savaite apdovanota automatine sistema ir bus gaujos pavadinimas užrašytas ant gaujos statulos geriausia serverio gauja, na tiek apie šia sistema manau užteko informacijos.

 

  • Transporto sistema - Mašina ar motociklą bus galima įsigyti parduotuvėje bus parduotuvės 3 tai senų automobilių turgus, sportinių mašinų salonas bei motociklų salonas, serverio transportai turės trijų tipu degalus tai benzinas,dyzeris,elektromobiliai, serveryje mašinų bus galima turėti išviso 3 norėdami turėti 3 mašina teks jums nusipirkti slota už kreditus serverio. Senų automobilių turgų galės papildyti fūristu darbuotojai jie gabens mašinas iš laužyno, transporto sistema yra pilnai neužbaigta ją dar tobuliname.

 

  • Metalo kasykla - Serveryje bus papildomas darbas naujokams tai metalo kasykla, už 1 KG bus galima gauti pinigų tau nuo 10 iki 50e kasykloje bus galima iškasti Sidabro Aukso Deimantų Metalo, už kiekviena iškasta akmeny ar kaip čia pasakius bus duodama skirtina pinigų suma, tai pat kasykloje bus galima rasti senų piniginių vertingu daiktų už katros galėsite parduoti serverio supirkimo parduotuvėje ar parduoti kitam žaidėjui, sistema yra tobulinama bandoma išnaudoti sistema kiek tik eina.

 

  • Namų sistema - Serveryje bus daug namų ir visi skirtingi, vieni bus perkami už pinigus kiti bus perkami už serverio kreditus, o namų sistema tikrai skiriasi nusipirkę nama už serverio pinigus galėsi tobulinti vidų išviso vidaus lygiu bus 5, galėsite laikyti narkotikus namuose,pinigus,bei savo daiktus kaip loterijos bilietas, piniginė, namo duris bus galima atrakinti su komanda atrakinti nama reikia tam kad jūs pats galėtumėt išeiti ar įeiti tai pat ir kiti serverio žaidėjai. Nusipirkę nama už kreditus jus galėsi daryti lygiai tapati kaip  ir paprastame name tik jūs čia gausite nuosava garažą bei nama su langais per katros bus galima matyti lauka, bei bus kieme viloje auginti žole, narkotikus.

 

  • Verslų sistema - Verslu sistema paprasta dar, žaidėjas įsigijęs versla galės jį tobulinti už serverio kreditus, parduoti perleisti, pinigai į verslo pelną eina net tada kai jūs būnate atsijungęs, verslų kanos prasidės nuo 40.000 tūkstančių iki 400.000 tūkstančių, verslų sistema dar paprasta bet jį jau pradėta tobulinti iki forumo starto turėtu būti jau nauja sistema.

 

  • Loterijos sistema - Serveryje bus įdomi loterija, jūs nusipirkę bilietą galėsite laimėti nuo 0 iki 500.000 tūkstančių o pagrindinis dienos prizas bus reta mašina serveryje, pagrindiniai prizai keisit automatiškai kas savaite laiko, sistemos aprašymas trumpas bet manau geras azartinis žaidimas.

 

  • Paslaugų sistema - Turbūt žinote kaip kiekviename serveryje gali nusipirkti paslaugas kaip garažus ar VIP ADMIN pas mus į paslaugų sistema prisidėjo naujas dalykas kaip bus galima už deimantus nusipirkti reta mašina manau tai padaryti galite nedažnai rasite kur galima nusipirkti reta mašina. 

 

  • Taxi sistema - Pas mus serveryje nebus taxi darbo taksistu galės būti kiekvienas serverio žaidėjas katras turi nuosavo transporto priemone, turbūt klausiate kaip reikės dirbti tuo taksistu o paprastai jūs turėsite išsilaikyti taksisto pažymėjimą kad galėtumėt ant mašinos užsidėti taksi ženkla alga eis tai pat kaip dirbant darbą gausite po 35 eurus į 1 minute, pažymėjimą reikės laikytis tai pat kaip ir teises reikės pravažiuoti išlaikyti teorija ir t.t.

 

  • Laivų sistema - Serveryje bus galima įsigyti nuosava laivą, tai bus parduotuvė lyg mašinų tik vandenyje, koks tas laivų privalumas tas kad jūs su savo laivų galėsite gabenti narkotikus žole nelegales prekes taip maža tikimybė kad jumis pagaus serverio policija, tai pat iš savo laivo eis žvejoti galėsite nuplaukti belekur nuo miesteliu ir sau ramiai pažvejoti, laivai varomi irgi benzinu kaip kaikurios mašinos, sistema dar bus patobulinta.

 

SERVERIO INFORMACIJA:

Serverio IP: samp.grand-story.lt

TeamSpeak IP: ts.grand-story.lt

Forumo startas numatomas vasario mėnesi tiksli data dar nežinoma.

Nori gauti pirmas naujienas? Tada prisijunk į Grand-Story.lt SKYPE grupe - https://join.skype.com/mZXxsPgvwdAN

 

@Pagarbiai - Olandas (Serverio įkūrėjas)

Redaguota , nario Olandas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, naut1lus parašė:

,,Naujovių era", kurioje viskas tas pats, kaip ir visuose serveriuose. Bent būkit geri žmonės nerašykit tokių nesąmonių prie pavadinimų.

Paskaityk aprašymą, nemanau kad kažkur rasi piniginės, daiktu supirkimo parduotuve kur galėsi parduoti sena telefona, grandinėle rasta pinigine, paskui su laivais nelegalių prekių gabenimas, loterija, na dar niekur tokių sistemu nemačiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

17 minutes prieš, Olandas parašė:

Paskaityk aprašymą, nemanau kad kažkur rasi piniginės, daiktu supirkimo parduotuve kur galėsi parduoti sena telefona, grandinėle rasta pinigine, paskui su laivais nelegalių prekių gabenimas, loterija, na dar niekur tokių sistemu nemačiau.

Čia fantazija, serveryje dar nėra tokios sistemos cj

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...