Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
Dabar, liight parašė:

"kuris turi laiko" :D ble tai tie kurie uz pinigus daro tipo neturi laiko? labai netikslus apibudinimas, lol. nieko rimto tikrai nerasi, visi teikia paslaugas, o "savo malonumui" seniai jau niekas nedaro, nebent pradedantieji, kurie privalo progresuoti ^^ o kur skubėti tiek? palauk, pasitaupyk ir užsisakyk, nebent čia total atmazinimas yra :D

Žmonės katrie turi daug užsakymu tie ir neturi laiko, matosi kaip tu neturėjęs ir nieko nežinai.

4 minutes prieš, Olandas parašė:

Žmonės katrie turi daug užsakymu tie ir neturi laiko, matosi kaip tu neturėjęs ir nieko nežinai.

jie dėl to ir teikia paslaugas, kad turi laisvo laiko tam, bet matosi, kad esi labai nesubrendęs ir bandai čia kažką primesti :D 'nieko nežinai', pf. Beje, nu jei teikia paslaugas ir dabar turi laiko padaryti porą map darbų, BET UŽ PINIGUS? ai bet pala, juk jis vistiek neturi laiko jei teikia paslaugas ne nemokamai :D glhf boiii

4 minutes prieš, liight parašė:

jie dėl to ir teikia paslaugas, kad turi laisvo laiko tam, bet matosi, kad esi labai nesubrendęs ir bandai čia kažką primesti :D 'nieko nežinai', pf. Beje, nu jei teikia paslaugas ir dabar turi laiko padaryti porą map darbų, BET UŽ PINIGUS? ai bet pala, juk jis vistiek neturi laiko jei teikia paslaugas ne nemokamai :D glhf boiii

Pastebėjau kad esu free posteris biški ant kiekvienos temos turi kažka komentuoti, tai įrodo kad esi naivus kaip vaikas.

18 minutes prieš, Olandas parašė:

Pastebėjau kad esu free posteris biški ant kiekvienos temos turi kažka komentuoti, tai įrodo kad esi naivus kaip vaikas.

dėl to, kad tu esi freeposteris aš esu naivus? :D wp wp wp, ble bent rašyt išmoktum, ar čia taip ir norėjai parašyti, bet prasmės 0? o tai, kad negali normaliai atsakyti į mano pateiktą argumentą įrodo, kad esi labai rimtas čiuvakas.

23 minutes prieš, liight parašė:

dėl to, kad tu esi freeposteris aš esu naivus? :D wp wp wp, ble bent rašyt išmoktum, ar čia taip ir norėjai parašyti, bet prasmės 0? o tai, kad negali normaliai atsakyti į mano pateiktą argumentą įrodo, kad esi labai rimtas čiuvakas.

O tu labai daug laiko turi, tai galėtum jam ir padaryti ir taip aišku kad niekas nemokamai jam nedarys, kam dar reikia aiškinti ir taip giliai veltis į diskusijas? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...