Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Parėjo Telia ADB EA4201N-G EA-000-1A1-AX maršrutizatorius (wi-fi pastoviai dinginėja ir neina prie jo prisijungt, o per LAN laidus viskas ok; ir šiaip signalas silpnokas), nusipirkau kitą, TP-LINK Archer c20. Internetas veikia, televizija ne (nors pažaidus supratau, kad priedėlis mato, jog viskas gerai sujungta, bet specialiai meta klaidą), parašiau į live pagalbą, į ką jie man atsakė: "Malonu, kad kreipiatės. Išmanioji televizija, veikia tik su "Telia" modemais". Ar įmanoma kaip nors apeiti šią sistemą, ar teks prie teliko kraut jų suknista maršrutizatorių, specialiai TV?

Redaguota , nario ES.^
24 minutes prieš, PokemonasDigimonas parašė:

Ką žn, man Telia irgi grybą pradėjo pjaut...

22 minutes prieš, Kennedisx parašė:

Man buvo tas pats, silpnas signalas, dinginėja iš oro internetas. Tačiau paskambinau į Telia, rodos dar tuo metu buvo TEO. Atvažiavo jie, čia kažką patvarkė ir viskas gerai .

Na mes kalbam apie skirtingas situacijas. Konkrečiai su internetu man viskas gerai.

1 minute prieš, KeksazZz parašė:

Geriausiai tai paskambini ir paaiskini problema, atvaziuos isspres, cia ner ko sukti galvos...

Geriausiai tai būtų prieš rašant perskaityt ka parašė autorius nes jeigu rašė "parašiau į live pagalbą, į ką jie man atsakė: "Malonu, kad kreipiatės. Išmanioji televizija, veikia tik su "Telia" modemais" tai jeigu paskambins atvažiuos ir pasiūlys problemos sprendima pasijungti telia modema tai jiems net važiuot nereiktų paprastas ir greitas sprendimas suprantu gal nori pasikelt pranešimų skaičių bet bišk logikos įdėk kad bent atrodytų jog bandei padėt autoriui nemanau jog šitam forume kažkas duos kokį patarima tokiu atvėju pabandyk gal kituose forumuose kažkas padės greičiausias ir lengviausias varijantas prisijungti telia modema :D

Vasaros pradžioj papjovė - gavo pizdi ir routerį pakeitė dar, nors prieš 3 metus keistas buvo :D.

prieš 17 valandas(-ų), Martini* parašė:

Geriausiai tai būtų prieš rašant perskaityt ka parašė autorius nes jeigu rašė "parašiau į live pagalbą, į ką jie man atsakė: "Malonu, kad kreipiatės. Išmanioji televizija, veikia tik su "Telia" modemais" tai jeigu paskambins atvažiuos ir pasiūlys problemos sprendima pasijungti telia modema tai jiems net važiuot nereiktų paprastas ir greitas sprendimas suprantu gal nori pasikelt pranešimų skaičių bet bišk logikos įdėk kad bent atrodytų jog bandei padėt autoriui nemanau jog šitam forume kažkas duos kokį patarima tokiu atvėju pabandyk gal kituose forumuose kažkas padės greičiausias ir lengviausias varijantas prisijungti telia modema :D

Tai blogai jis parašė, reikėjo parašyt, kad neveik internetas su televizija, ar kaip ten pas jį yra, ir viskas. 

prieš 1 valandą, sancio parašė:

greiciausiai 5ghz ir 2.4ghz wi fi susimaiso tau, tai pavadink atskirais pavadinimais ir uzsidek vienodus pw ir viskas, ir veiks tau wi fi normaliai.

2 metus viskas ok buvo, o dabar iš oro pjautis pradėjo? Nemanau. Ir šiaip, man atrodo tas senas šūdas net nepalaiko tokio dalyko.

prieš 1 valandą, Antanas940 parašė:

Tai blogai jis parašė, reikėjo parašyt, kad neveik internetas su televizija, ar kaip ten pas jį yra, ir viskas. 

Tai, kad internetas veikia, jmj. Paskaityk ką aš parašęs, visi iki vieno viską kuo puikiausiai suprato.

prieš 1 valandą, Ski Mask parašė:

Va šita mėnesį baigėsi sutartis su Telia, tai iškarto ant kito interneto persimečiau, siūlyčiau ir tau keisti internetą. 

Puiku, ačiū už pasiūlymą, bet Telia man best.

prieš 1 valandą, Baldas parašė:

Yra būdas, bet tada negalėsi naudotis archyvų.

Gal pasidalintum?

prieš 11 valandas(-ų), ES.^ parašė:

2 metus viskas ok buvo, o dabar iš oro pjautis pradėjo? Nemanau. Ir šiaip, man atrodo tas senas šūdas net nepalaiko tokio dalyko.

Tai, kad internetas veikia, jmj. Paskaityk ką aš parašęs, visi iki vieno viską kuo puikiausiai suprato.

Puiku, ačiū už pasiūlymą, bet Telia man best.

Gal pasidalintum?

Nueiti į satpasaulis forumą ir ten rasi visą tutorial .

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...