Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3 minutes prieš, vase parašė:

eik tu pamokų ruoštis, man neaiškinęs, kaip gyventi ir Lietuvių kalbos pamokas, labiau lankyk.

nu realiai tai čia specialiai nerašau su lietuviška klaviatūra, bet jei jau taip pageidauji . :))) Kalbant apie lietuvių kalbos pamokas, tai tau jų reiktų labiau, nei man : "išviso" ; ", Aš" ; "Lietuvių k." ; o ir šiaip kablelius dedi ne vietoje. Uhm, o kodėl tiek užsivedei dėl nieko? :D Tėvai gal muša namie, kad tiek pyksti ar jau esi "suaugęs" ir gyveni vienas, bet vis dar liko nuoskaudos iš vaikystės? Sorry for you.

Dabar, vase parašė:

Jums miegoti ne laikas dar ? rytoj juk į mokyklą.

Nebeturi ko rašyti tai geriau net nerašyk :D ai nu vistiek prisimiršau prisikabinti dėl tų kelių eurų ir tėvų bomžų. Pas tave tikriausiai irgi tokia pat situacija kaip ir pas "mūsų visų", jog negali sau fb ads užsisakyti tad tenka scaminti ant kelių eurų, o tėvai dėl savo "finansinės padėties" negali padėti? gg

20 minutes prieš, vase parašė:

tu vaikas išviso, eik kompu žaisti. Už tave daugiau teigiamų atsiliepimų turiu.

O aš daugiau.

7 minutes prieš, Barz parašė:

Tikiuosi supranti, kad tokiais komentarais jau praradai visus šansus ką nors apscamint?

:DDDDDDDD

5 minutes prieš, vase parašė:

Matosi, kad tikrai vaikų forumas. Jūs neturite, kas veikti, tai po visų temomis komentuojate ? įrašus renkate ? asilų gvardija. Jūs čia supisti scameriai,  dėl dviejų eurų apgaudinėjat žmones, nes tėvai bomžai.

Ligonių įrašus?

5 minutes prieš, liight parašė:

jaučiu jis dabar toks pat sėdi skaitydamas tavo komentarą kaip ir žmogeliukas tavo avatare :Ddddd

xDDDD

2 minutes prieš, vase parašė:

Jums miegoti ne laikas dar ? rytoj juk į mokyklą.

Tau jo.

3 minutes prieš, Darius M. parašė:

Pasidomėjau šiuo asmeniu, tai citata iš :

Asmuo (Renatas Tamošiūnas) - tikrai nepatikimas žmogus. Šiuo metu, apsimeta žmogumi "Sergejus Pašnevas", bei naudoja šią skype: spasnevas, galimai jo numeris yra: 868976462, adresas: Molėtų g. 26, 24854 Utena. Žmogus su dabartiniu projektu: kriptosafe.com, bandė "prasisukti varke", ir užsidirbti sau BTC, žmones investuoja n BTC, ir po x dienų, gauna tam tikra profita, šiuo atveju pas jį buvo: 20%+ per dieną, tai pat, vyko puiki reklama "Invite 20 friends, and get 1 BTC", - taip tikrai originalu, ir kas nors patikės... Buvo užsisakęs programotojo paslaugas, kad sukurčiau svetainę, 2017 metų, lapkričio 1 dieną beveik susitarem, kad padarysiu svetainę, per < 3 dienas, bei svetainės kaina: 250 EUR, tačiau šio darbo atsisakiau, nes buvo daug darbų, kitą dieną, Renatas Tamošiūnasdarbis.lt forume, su "Bitnuit" vartotoju (kuris dabar užblokuotas), sūkūrė nauja tema, kad vėl ieško naujo programuotojo, skubiems darbams, susigundžiau, kadangi už skubu darbą, mokama 3x, tai susitarem su juo, kad svetainę sukursiu, per 12 valandų, o jis sumokės 1000 EUR, ir tuomet prasidėjo, jo "scamai", tą pačią dieną (ketvirtadienį/penktadienį), paprašiau avanso, Renatas Tamošiūnas, patvirtino, jog jo buhaltere perves 150 EUR, tačiau, dar jo netikra buhaltere, iki šiandien šiuos pinigus veda, pareikalavus greitai pinigų, kadangi darbai buvo atlikti, o pinigų, kaip nėra, taip nėra, forume pradėjo ieškoti investuotoju, sekmadienį iš kažkur ištraukė 30 EURŲ, o kitą dieną turbūt apgavo dar kažkokį tai savo investuotoja ir sumokėjo man dar 70 EURŲ, sekančią diena kai projektas turėjo jo startuoti, - sumokėjo dar 80 EURŲ, ir pasakė, kad daugiau neturiu, pasitikėk manim, rytoj bus uždarbis - sumokėsiu, 2 dienos praėjo nuo jo projekto paleidimo, jis nei gavo uždarbio, nei daugiau pasirode prie skaipo, pasak jo, "neturiu laiko", bandė išsisukt, kad aš jam sumokėčiau, už tai, kad svetainė nekokybiška, kadangi jis "prarado" 1300 EUR, kad svetainė nekokybiška, na taip, kaip be verslo plano, bei kaip Renatui Tamošiūnui, nepaėjo, jo eilinis scamas, tai nusprendė, iš kažkur paraut pinigų. Tačiau, negavus visos man sumos, nusprendžiau parašyt šią visą situaciją, kad būtumet budrūs. Šiuo momonetu jo kriptosafe.com svetainę išjungiau, už tai, kad nesumokėjo visos sumos, bei pažeidžia LR BK įstatymus. BŪKIT BUDRŪS - ŽIŪRĖKIT SU KUO BENDRAUJAT, BEI KUR INVESTUOJAT, NEINVESTUOKIT BE SUTARČIŲ / VERSLO PLANO. - Mano patarimas, Jums, kas nukentėjo. Rinkites žmones atsakingai, nes pilna tokių, kaip Renatas Tamošiūnas. 

/t348988/renatas-tamosiunas/page__st__140

sakė vienas žmogus man rodos kažkas panašaus į www.iperku.lt domeną man rodos, tai rodos čia jo irgi projektas, bet kiek supratau registruotas kitu vardu :D nu šiaip nereikia čia būti ekstrasensu, kad suprastum, kad čia scameris. Btw, pasidarė aišku, kodėl ne uždarby metė tokią anketą o sg.lt

28 minutes prieš, vase parašė:

eik tu pamokų ruoštis, man neaiškinęs, kaip gyventi ir Lietuvių kalbos pamokas, labiau lankyk.

"labiau lankyk" :DD Atsirado lietuvis :D Tai gal "dažniau lankyk"? :D Ir kam čia tie kablėliai, matosi kam reikia lankyti pamokas :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...