Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2711 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, visi manau jau iš temos pavadinimo suprantate ko aš ieškau eigų ne papasakosiu išsamiai, tai aš ieškau samp projekto kuriame galėčiau tobulėti bei mokytis, na o ką aš galiu parašysiu žemiau.

[Labiau apie save]

Dar karta sveiki, esu užkietėjęs SA-MP žaidėjas, žaidžiu jau SA-MP apie 4 metus dabar eina 5 metai, man metų yra 15 bet greitai 16 bet manau nemetai svarbu o žmogaus motyvacija, na svarbiausius dalykus pasakiau daugiau informacijos galiu suteikti į SKYPE arba PM.

[Kokių pareigų norėčiau projekte]

• Projekto pagalbininkas

[Koki darbą galėčiau atlikti jūsų projekte]

• Projekto reklamavimas
  • Projekto tvarkos prižiūrėtojas + atsakingas už visa forumą
  • Web kūrimas (Dizainu nekoduoju)
  • Pagalbos operatorius 
  • Renginių vedėjas  
  • Bei pagalba su serveriu savininkams

[Susisiekimo duomenys]

• Arba rašykite į asmenines žinutes.
Redaguota , nario Olandas
  • ,
7 minutes prieš, EmkineBmw parašė:

Sėkmės paieškose, manau su tiek mažokai informacijos tikrai niekas neims tavęs į pagalbininkus, turėtum manau pirmiausia būt matomas tiek šitam forume tiek kituose saituose, ir turėt reputacijos taškų.

Informacijos daugiau galiu pateikti daugiau į asmeninį pokalbi, o dėl reputacijos žinau kad reikia, bet reikia kažka bandyti, nepabandęs nežinosi.

prieš 8 valandas(-ų), undeniable. parašė:

Pateik web kurimo pavyzdziu, budu, kaip zadi reklamuot, is kur gausi muzikantu renginiams

Kam čia tie muzikantai, nesupranti renginių vedėjas tai serveryje renginiai kaip Premijų vakaras, kelione kažkas tokio.

Web kurimo pavydžių neturiu ir manau čia net nereikia nieko rodyti.

Reklamavimas mano būtų daug būtų Pirkimas reklamas kitose serveriuose susitarčiau su savininkais, per skype reklama, Facebook grupės, ir dar Renginiai jų platinimas, na yra ir daugiau būtų tik reikia pagalvoti viska kaip tinkamai daryti.

prieš 5 valandas(-ų), .Aleksas. parašė:

Atrodytu kaip ir viskas okey, bet maišo tas dalykas, kad nesi žinomas. Ta prasme norisi sužinoti kokiuose projektuose esi buvęs, kokie tavo pasiekimai ir t.t O dabar taip, tai nelabai kas susidomės.

Taip gal esu aš ir nežinomas, o patirties turiu tikrai turėjau kelis projektus na su vienu buvo pasisekė normaliai visai bet nemanau kad čia kažkam žinomas yra, o kur esu buvęs pagalbininkas  tai ten mažose serveriuose su US.LT galūne bet kaip sakau reikia pradėti nuo žemiausiu.

prieš 2 valandas(-ų), Olandas parašė:

Nemanau kad 13 metis kažka mokėtu daryti ir patirties tikrai neturėtu.

Kai buvau 13metis, kodinau jau Html dizus. Ir dirbau prie projektų visokių. Nenuvertink kitų ;)

+ klausimas: Web kūrimas. Ką gali šioje srityje? Koduoji IPS/IPB/MyBB dizainus? Ar tik varikliuką įmeti ir įrašai platintą diz?

Web Development.

14 minutes prieš, mariusqw parašė:

Kai buvau 13metis, kodinau jau Html dizus. Ir dirbau prie projektų visokių. Nenuvertink kitų ;)

+ klausimas: Web kūrimas. Ką gali šioje srityje? Koduoji IPS/IPB/MyBB dizainus? Ar tik varikliuką įmeti ir įrašai platintą diz?

Na manau kiekvienas žmogus pasirenka ką mokytis.

Web kurimas pagal savininko užgaidas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2711 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...