Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3081 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi manau ir iš temos supratote jog ieškau SA-MP projekto.

Kuom galėčiau prisidėti prie projekto?

• Moku skriptinti, mano patirtis yra 1metai, o domėtis pradėjau skriptinimu gal prieš pora metų.

Ką aš sugebu?

• Sitemų kurimas.
  • Klaidų taisymas

Ko aš neatlieku?

• TextDraw piešimas.
  • Textdraw kodavimas.

Kontaktai:

Skype - vakaris.vakaris00

Prieš 1 valandą, liight parašė:

patirtis 1 metai, pradejau dometis pries pora metu :D antra kzkjp man tas skypas labai uzkliuna, nes jc tu ir esi tas kadras kuris cia dar pries 3 metus vaidino kad moka scriptint bet galutiniam reze nk :Dddd gl

Na kažkada buvo kažkada :D Dabar kitaip, išaugau matyt iš tų visų nesamonių bandau kažką naujo ;)

Prieš 1 valandą, Šarūnas V. parašė:

Prieš pora metų mačiau šito veikėjo tema kurioje rašė kad scriptinimo patirtis 6 metai. :D

Būdavo visko :D bet čia tikra patirtis.

1 minute prieš, JS. parašė:

Seniau būdavo laikų jog būdavau ,MELAGIS' kuris meluodavo įsigalvodavo kad skriptina tekstų keitinėtojas, rašydavau melaginą patirti, nors nieko nemokėdavau bet jau rimtai pradėjau žvelgt prieš pora metų.

Tai parodyk savo darbus (ar vėl būsi tas vaikas, kuris perinstaliavo windowsus ir viskas išsitrynė). Jei melagis buvai tai čj toks ir likai xd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3081 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...