Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi pas mane yra tokia problėma...

Turiu. Gtx750ti 2gb gpu

Cpu- fx tm 6100six core 3.3Ghz

10Gb ram

Šeip žaidžiant fps keiteliojas labai, tarkim nieko nedarant fps apie 60, o jei važiuojant greičiau nukrenta iki 17. Buvau pasidares ant hight ir ant normal parametrus visus viskas tas pats lagas nei sumažėjo nei padidėjo.

Ikeliu nuorada va žmogui labai panašiais parametrais ant hight parametru velka be lago žaidima. Gta5video

Kur problėma gali but? Nes padarant ant normal parametrus gpu buna apkrautas rodo 1500/2048, o ant hight 2014/2048. bet kaip sakiau skirtumo nera lagina taip pat.

(redaguota)

Žaisdamas pabandyk paspaust du kartus Alt+enter(fullscreen). Man kartais nukrenta fps iki ~30, įšjungiu ir vėl įjungiu fullscreen su šita kombinacija ir susitvarko. O jeigu lagai prasideda dažniausiai tik važiuojant, tai galbūt HDD/SSD kaltė ir nebespėja kraut? Pabandyk defragmentuot(jeigu naudoji HDD) žaidimą arba perkelt jį į kitą vidinę laikmeną, jeigu turi atliekamų.

Redaguota , nario .lukonic`
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...