Peršokti į turinį

Lunatic.exe kelionės Iškvietėjų rifte.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, mano ingame nickas a very dad time ir šiandien su jumis norėčiau pasidalinti savo istorija apie League of Legends a.k.a lol of legends =DD žaidimą bei patirtį jame.

Pradžia bei noras tobulėti.

  Žaidžiu jį nuo pat penkto sezono pradžios, tad treti metai jau ne už kalnų. Turėjau daug slapyvardžių ( L9 Orianna, a very dad time, Mister Screwer, TSM Forge, etc. ) Atrodo, jau daug ko išmokau, tačiau tik šių metų vasaros pradžioje pradėjau labiau domėtis žaidimo esportine dalimi, analitikais, kurie analizuoja profesionalios scenos ( LCS ) žaidimus. Pradėjau žiūrėti daug twitcho streamerių, youtuberių, kurie moko tapti geresniu žaidėju, ir galiu pasakyti, jog tikrai padeda. Išmokau, ką daryti žaidimo pradžioje bei įpusėjus jam, tas vietas, kurias, savo nuomone, buvau prasčiausiai ištobulinęs. Atradęs motyvacijos, tikrai norėjau pasiekti kažką daugiau nei Silver elo, tad westo regione per vasarą peakinau gold 2, kas man atrodė iš tiesų neįtikėtina pažanga. Turbūt labiausiai padėkoti galėčiau šiam žmogui, kuris 'coachina' žmonės, kuriems nesiseka lipti elo laiptais. Žiūrėdamas jo streamus bei įvairius highlightus išmokau, jog Champion Selectas yra svarbi žaidimo dalis, ko negalima daryti early game ir kas yra svarbiausia norint užbaigti žaidimą late game. Žmogaus slapyvardis - LS ( LastShadow ), galbūt jau esate apie jį girdėję, tačiau kas nesate ir norite tobulėti, siūlau kartsykiais pažiūrėti jo streamus ar galu gale vodus. ( twitch.tv/imls )Tačiau po kurio laiko žaidimas atsibodo, vieną paskyrą pardaviau, o kitą paskyrą, kuri buvo eunės regione nuvogė. Vasaros pabaigoje motyvacija bei noras žaisti vėl pakilo, tad kėliausi accountus skirtinguose regionuose, pradedant nuo Rusijos baigiant Šiaurės Amerika. 

Žaidimo stilius.

Vos ne visą šeštą sezoną bandžiau lipti ladderyje naudodamas ADC'ėrius. Rolė man labai patiko ir manau, jog tikrai gana tiko mano žaidimo stilių, kuris yra ganėtinai agresyvus. Galima sakyti, vadovavausi fraze "Kas nerizikuoja, tas negeria šampano". Visada eidavau "all - in" ir kažkaip net nesukdavau galvos, jog galbūt žaidžiu ganėtinai kvailai. Pakeičiau tai septinto sezono pradžioje, žaisdamas "passive - aggresive " stiliumi, bandydamas prabalansuoti jį. Padėjo. Tikrai padėjo, KDA žaidimo gale būdavo žymiai geresnė nei ankščiau. 

Dabartis.

Taigi, prieš mėnesį kilo mintis pražvelgti nenaudojamą pašto dežutę. O ten pamatau, jog paskyra, kurią buvo pavogę, yra naudojama ( laiškai, plays.tv, etc. ). Iš karto einu mėginti pakeisti slaptažodį ir duomenis. Pavyko, prisijungęs prie paskyros labai apsidžiaugiau - nei užblokuota, nei žaista. Pradėjau žaisti naudodamas ją, jau pasikėliau vieną diviziją - iš Silver 5 į Silver 4, kol kas esu Silver 4 66 LP. Updatinsiu šį blogą bei šią vietą kiekvieną sykį, kai pasikelsiu diviziją, tad jūs sekti galite taip pat.

Turite klausimų? Norite pasidalinti savo patirtimi? Rašykite, visada atsakysiu :)

http://eune.op.gg/summoner/userName=averydadtime

Redaguota , nario Lunatic.exe
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...