Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va esu 10 KL , gyvenu turtingoj šeimoj , tėvas verslininkas. Taprasme ar apsimoka man baigti 12 klasiu ir stoti į univerą jei vistiek žinau,kad gausiu aš ta versliuka. Aš planuoju baigti 10-tą ir i profkę, kad bent jau kažką būti baigus. Tai va o ka jūs manote apie tai?

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

• ,
3 minutes prieš, AtaraX parašė:

Tai va esu 10 KL , gyvenu turtingoj šeimoj , tėvas verslininkas. Taprasme ar apsimoka man baigti 12 klasiu ir stoti į univerą jei vistiek žinau,kad gausiu aš ta versliuka. Aš planuoju baigti 10-tą ir i profkę, kad bent jau kažką būti baigus. Tai va o ka jūs manote apie tai?

Ahmm... manau klausk tėvo, jei jis verslininkas reiškęs teisingai patars. Aišku geriau viska baigti, daugiau žinosi, ateity tikrai pravers. Čia tik mano nuomonė.

13 minutes prieš, liight parašė:

imo galetum realiai pasistengt ir istot i koki versla ir marketinga. Blogiau nebus, daugiau garantiju, kad nebusi atlepausis tame versle ^^ o ir savo galesi pradet. Daryk kaip nori, tavo gyvenimas, bet vstk vieniem taip atrodys kitiem kitaip, tiesiog skirtingos paziuros i gyvenima kiekvieno, tad priklauso tik nuo taves.

Tikrai nepatariu stot į verslo vadyba, marketinga dar gal gal , kadangi verslo vadyboje viskas yra mokama iš senu knygų, strategijų ir viskas yra pasenę , 2018 gyvenančiam žmogui reikia visiškai kitokių dalykų negu 2000-2007 metų. Jeigu nori stoti į versla tikrai patarčiau tiesiog klausyti podcast'u , dalyvauti seminaruose ir remtis jau patirusių žmonių patirtimį.

28 minutes prieš, liight parašė:

imo galetum realiai pasistengt ir istot i koki versla ir marketinga. Blogiau nebus, daugiau garantiju, kad nebusi atlepausis tame versle ^^ o ir savo galesi pradet. Daryk kaip nori, tavo gyvenimas, bet vstk vieniem taip atrodys kitiem kitaip, tiesiog skirtingos paziuros i gyvenima kiekvieno, tad priklauso tik nuo taves.

žinok nepatartina stoti į marketingą ar kokia vadyba, nes pusbrolis turi vadybos ten kažkokį išsilavinimą tai iki pat darbo nerado ir dabar pasisekė, jog rado kita darbą ne pagal profesija, kurioj gerai uždirba, aišku gyvena Norvegijoj.

13 minutes prieš, Artūras/ parašė:

Tikrai nepatariu stot į verslo vadyba, marketinga dar gal gal , kadangi verslo vadyboje viskas yra mokama iš senu knygų, strategijų ir viskas yra pasenę , 2018 gyvenančiam žmogui reikia visiškai kitokių dalykų negu 2000-2007 metų. Jeigu nori stoti į versla tikrai patarčiau tiesiog klausyti podcast'u , dalyvauti seminaruose ir remtis jau patirusių žmonių patirtimį.

Hey tu gal mano tevas :D Tapati sako, idejos tenai jau neaktualios. Delto ir nenoriu stoti 

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

Hebra, tevo patarimu paklausiu. Man visi kala i smegenys kad tikrai neturesiu patirties versle ir viskas zlugs. Bet manau tevas pades. Juk visi pradedam nuo kazko. Mano tevas pats 9 klases baiges yra ir laimingai gyvena.

2 minutes prieš, AtaraX parašė:

Hebra, tevo patarimu paklausiu. Man visi kala i smegenys kad tikrai neturesiu patirties versle ir viskas zlugs. Bet manau tevas pades. Juk visi pradedam nuo kazko. Mano tevas pats 9 klases baiges yra ir laimingai gyvena.

jo turiu pazistama irgi tevas verslioras, tai perims, bet aisku sake is pradziu pades ten apsiprast viska perprast ir t.t. :D bet siulyciau siaip internete paskaitinet nepatinget is ivairiu verslo aspektu kuriu tu nesupranti

7 minutes prieš, ♥jackwhite♥ parašė:

žinok nepatartina stoti į marketingą ar kokia vadyba, nes pusbrolis turi vadybos ten kažkokį išsilavinimą tai iki pat darbo nerado ir dabar pasisekė, jog rado kita darbą ne pagal profesija, kurioj gerai uždirba, aišku gyvena Norvegijoj.

yo got it, nu jo sunku sjp cia lietuvoj diplomas nlbj ka reiskia:D

18 minutes prieš, Artūras/ parašė:

as kaip ir nelabai zinau tos padeties su univerais lietuvoj, nes nesidomiu cia niekur ir stot nezadu, tik uzsieny:) bet dekui, zinosiu dabar indeed ^^

26 minutes prieš, #Justasino parašė:

Universitetas tau duos poperėlį kuris tau duos didesnius šansus susirasti darbą. Bet kokių atveju visą informaciją kuria tau suteikia universitetas gali išmokti savarankiškai. Aš realiai dabar 12 klasėje ir po 12 klasės bent jau pasidarysiu metų pertrauką išvažiuosiu padirbti į užsienį, o toliau žiūrėsiu.

Realiai tas poperėlis neduos daug naudos, kadangi darbo atveju žiūri ir į tavo kalba, kaip save pristatai, bendrauji, siūlai kažką. Realiai jeigu galvą ant pečių turi pabaigęs profkę daleiskim mechaniku, išvykus į kitą šalį tu uždirbsi kelis kartus daugiau negu tas, kur mokėsi ~4-5metelius o darbo Lietuvoj gero negavo pagal savo specialybę ir išvykstą į užsienį dirbti tai realiai labai reik pagalvot ar tikrai verta studijuot gaišt metus ir galiausiai vistiek manau išvyksi ,nebent kažkaip per kažkur prasimuši ir manau minimalkėj nenorėsi gyvent, so reikia galvot pačiam ar tikrai verta studijuot. Nieko prieš neturiu prieš studijuojančius bet kai siekia daktaro laipsnio ir gauna ~600-700€ aišku pirmo pakopos dar bet vistiek daug sunkaus mokymosi o alga tikrai neviliojanti.

1 minute prieš, Graphic parašė:

Realiai tas poperėlis neduos daug naudos, kadangi darbo atveju žiūri ir į tavo kalba, kaip save pristatai, bendrauji, siūlai kažką. Realiai jeigu galvą ant pečių turi pabaigęs profkę daleiskim mechaniku, išvykus į kitą šalį tu uždirbsi kelis kartus daugiau negu tas, kur mokėsi ~4-5metelius o darbo Lietuvoj gero negavo pagal savo specialybę ir išvykstą į užsienį dirbti tai realiai labai reik pagalvot ar tikrai verta studijuot gaišt metus ir galiausiai vistiek manau išvyksi ,nebent kažkaip per kažkur prasimuši ir manau minimalkėj nenorėsi gyvent, so reikia galvot pačiam ar tikrai verta studijuot. Nieko prieš neturiu prieš studijuojančius bet kai siekia daktaro laipsnio ir gauna ~600-700€ aišku pirmo pakopos dar bet vistiek daug sunkaus mokymosi o alga tikrai neviliojanti.

Kitoms specialybėms reikia išsilavinimo ir reikia popierėlio. Ir lietuvoj įmanomą gerai gyventi.

Jau su minimalia anglų kalba jums nereikės vergaut sandėliuose, geriau jau prie kokios NIKE parduotuvės kasos pastovėsit ir gausit tuos 100svarų į dieną :D

Kartais verslas verslui nelygus :D jei ten verslas pardavineti cizus is baltarusijos uzteks ir 10kl.  Jei verslas reikalauja prabangaus kiostumo stok i univera. Jei tevai ukininkai stok i profke. Jei kaime turi parduotuve, baig 12kl. Jei uzsiema prekyba stok i ekonomika. Klausimas tau... Ko pats nori ir kuo uzsirma tevai. Tu dar vaikas ir po 10m galvosi..:,,Velnias, kodel as musprendziau perimti tevu versla". Kadangi mano tebai buvo verslininkai as budamas 8kl sau pasizadejau, kad nurugsiu tevuka ir sukursiu daug didesni versla nei tevukas. IR MAN PAVYKO.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...