Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2681 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi nebežinau kas dedasi su mano laptopu, lagina jeigu dirbi su tokiomis programomis kaip autocad ir solidworks, būta atvejų, kadangi netgi dirbant su word ar powerpoint pradeda laginti ir užlūžta pc, bei taipogi seniau galėjau žaisti rust ir cs;go ant gerų grafikų ir turėjau fps 40-80, o dabar nusistačius cs:go ir rust pačias mažiausias grafikas, kokias tik įmanoma, mano fps neviršija 30, kartais netgi nukrenta iki 15-20. Iš pradžių galvojau, jog tai gali būti dėl cpu temperatūros, tačiau pakeičiau termopasta ir visiškai niekas nepasikeitė. 
d9e32c3b83ad9fa70103d32d78476a34341.JPG Štai mano pc duomenys. Gal kas žinot ką daryti? Gal ką patartumėte? Beje ir jeigu perrašyčiau windowsus ar tai pakeistu ką nors? 

Redaguota , nario Anfaradus

Pažiūrėk į CPU temperatūrą kompiuteris per daug užkaista kaip nešiojamas kompiuteris tai čia gan daug užkaista ~85, pabandyk pravalyti dulkęs kompiuterio, pažiūrėk ar CPU aušina gerai, bent jau man panašiai buvo kaip buvo nevalytas ilgai kompiuteris pravalyk viską gal padės - JEI NE. Geriau jei nemoki pats nieko nedaryk neši į taisyklą sumokėsi pinigus, bet nors jau gerai bus sutvarkyta #gl.

15 minutes prieš, Reklameris3 parašė:

Pažiūrėk į CPU temperatūrą kompiuteris per daug užkaista kaip nešiojamas kompiuteris tai čia gan daug užkaista ~85, pabandyk pravalyti dulkęs kompiuterio, pažiūrėk ar CPU aušina gerai, bent jau man panašiai buvo kaip buvo nevalytas ilgai kompiuteris pravalyk viską gal padės - JEI NE. Geriau jei nemoki pats nieko nedaryk neši į taisyklą sumokėsi pinigus, bet nors jau gerai bus sutvarkyta #gl.

pravaliau, prapučiau dulkės, pakeičiau termopastą, temperatūra buvo nukritusi iki ~70, restartavau pc, ir pyst vėl išaugo. 

(redaguota)
29 minutes prieš, Matas Alekna parašė:

Manau, kad gali būti virusų įsimetę greičiausiai, praskanuok su kokiu malwarebytes ir ištrink grėsmes kurias parodys, o jei nepadės tai jau clean installą windowsų daryt :).

pamėginsiu praskenuoti su ta programą, nunešiau aš šitą pc meistrui pažįstamui, pasakiau kas yra, tai tiesiog praputė pc, pakeitė termopastą, o windowsų perinstaliavimas sakė jokios naudos neduos. Nors po jo darbo niekas nepasikeitė. Tai kaip čia yra tada? 

(redaguota)
23 minutes prieš, Anfaradus parašė:

pamėginsiu praskenuoti su ta programą, nunešiau aš šitą pc meistrui pažįstamui, pasakiau kas yra, tai tiesiog praputė pc, pakeitė termopastą, o windowsų perinstaliavimas sakė jokios naudos neduos. Nors po jo darbo niekas nepasikeitė. Tai kaip čia yra tada? 

Jeigu os perrasymas siuo atveju nepades isvis tada jis teisus. Bet praktiskai turetu padeti.

Nepadejus atsakymas i tavaji klausima-laptopo cooling solutions pasieke limita.

Daug kas priklauso is kokiu metalu pagamintas laptopo ausinimas o pigiesiems priskiriamas varis yra vienas geriausiu ausinimo draugu.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

(redaguota)
prieš 1 valandą, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

Jeigu os perrasymas siuo atveju nepades isvis tada jis teisus. Bet praktiskai turetu padeti.

Nepadejus atsakymas i tavaji klausima-laptopo cooling solutions pasieke limita.

Daug kas priklauso is kokiu metalu pagamintas laptopo ausinimas o pigiesiems priskiriamas varis yra vienas geriausiu ausinimo draugu.

Su tuo aušinimu tai, pamenu, jog +- temperatūra buvo panaši, kuomet pirkau pc, tik 1 momentu buvo išaugusi per daug ir pc išsijunginėdavo, kas 3h, kad neperkaistų, tačiau buvau nuvežęs į taisyklą ir sutvarkė tai, o lago vis tiek nebuvo, manau čia ne temperatūroje esmė. 

prieš 4 valandas(-ų), Anfaradus parašė:

Su tuo aušinimu tai, pamenu, jog +- temperatūra buvo panaši, kuomet pirkau pc, tik 1 momentu buvo išaugusi per daug ir pc išsijunginėdavo, kas 3h, kad neperkaistų, tačiau buvau nuvežęs į taisyklą ir sutvarkė tai, o lago vis tiek nebuvo, manau čia ne temperatūroje esmė. 

nieko tu cia nepadarysi jau, laptopas paremtas aliuminio heatsink';ais/spreaderiais o ne copper(variu) todel saukstai po pietu

tokio lygio laptopai skirti filmams ziureti ir multimedia skaidrems o ne heavier gamingui ar fps zaidimams.

Chestnuts please

(redaguota)
35 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

nieko tu cia nepadarysi jau, laptopas paremtas aliuminio heatsink';ais/spreaderiais o ne copper(variu) todel saukstai po pietu

tokio lygio laptopai skirti filmams ziureti ir multimedia skaidrems o ne heavier gamingui ar fps zaidimams.

Esme ne tame. Ne del korpuso klausiu, o del fps, jog  fps visa laika pakankamas buvo, bet pastaruoju metu jis staigiai nukrito. Pries tai viskas buvo ok, visus mano game isnesdavo be lago. Tad problema ne korpuse, nes zaidziu tuos pacius game.

(redaguota)
4 minutes prieš, Anfaradus parašė:

Esme ne tame jog fps visa laika mazas buvo, bet pastaruoju metu jis staigiai nukrito. Pries tai viskas ok buvo, visus mano game isnesdavo be lago. Tad esme ne korpuse o kodel man fps dingo, nors zaidziu tuos pacius game.

kaip ir sakiau, ausinimas yra tavojo laptopo problema. jis nera itin geras ir tai priverte hardware susideveti nebegrazinamai. pirk nauja laptopa arba rink stacionaru kompiuteri. treciu variantu naudok kol visai nusibaigs. jei nei vienas is variantu iskaicius os perrasyma ir virusu pasalinima nepadejo. su tiek aliuminio jis skirtas elementariam darbui ir filmu ziurejimui o ne gamingui.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

prieš 14 valandas(-ų), ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

galbut. os patarciau per bios perrasyti clean;u.

Jeigu cia hp pavilion 15,tai zinok jis taip ar taip kaista turiu lygiai tokiu paciu spec pavilion 15,tai maniskis uzkaista net iki 98 laipsniu su thermalthrootle. Tai uzsisakiau nauja heatsinka gal pades. Nes dabartinis ir apibraizytas,o gal skiles(sie heatsinkai yra su freonu viduje) ar defektuotas nuo pat pradziu. Galesiu cia pranest rezultatus gausiu apie sausio pabaigoje. Bios perrasimas,windows perrasimas,termopastos pakeitima,bei viso laptopo valyma jau esu atlikes. 

1 minute prieš, Šelmiux parašė:

Jeigu cia hp pavilion 15,tai zinok jis taip ar taip kaista turiu lygiai tokiu paciu spec pavilion 15,tai maniskis uzkaista net iki 98 laipsniu su thermalthrootle. Tai uzsisakiau nauja heatsinka gal pades. Nes dabartinis ir apibraizytas,o gal skiles(sie heatsinkai yra su freonu viduje) ar defektuotas nuo pat pradziu. Galesiu cia pranest rezultatus gausiu apie sausio pabaigoje. Bios perrasimas,windows perrasimas,termopastos pakeitima,bei viso laptopo valyma jau esu atlikes. 

zmones perdaug viska stato ant brand;u kaip hp del reliability...

jo laptopas su itin prastu ausinimu.

papildoma informacija:

https://www.engineeringtoolbox.com/melting-temperature-metals-d_860.html

Chestnuts please

13 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

zmones perdaug viska stato ant brand;u kaip hp del reliability...

jo laptopas su itin prastu ausinimu.

papildoma informacija:

https://www.engineeringtoolbox.com/melting-temperature-metals-d_860.html

As nestatau ant brando as kalbu butent apie hp pavilion 15 ,kuriame yra procesorius ausinimas su aliuminiu ,o gpu su coperiu. Nes turiu lygiai toki pati,tai problema gali buti radiatorius bei ausintuvas.. Nes pas manes temperaturos uzkyla net iki 98laipsniu procesoriaus nors viskas isvalyta o iki tiek uzkyla net chroma atidarius.. Tai manau mano atveju tikrai su radiatoriu problemos nes ausintuvas naujas.

1 minute prieš, Šelmiux parašė:

As nestatau ant brando as kalbu butent apie hp pavilion 15 ,kuriame yra procesorius ausinimas su aliuminiu ,o gpu su coperiu. Nes turiu lygiai toki pati,tai problema gali buti radiatorius bei ausintuvas.. Nes pas manes temperaturos uzkyla net iki 98laipsniu procesoriaus nors viskas isvalyta o iki tiek uzkyla net chroma atidarius.. Tai manau mano atveju tikrai su radiatoriu problemos nes ausintuvas naujas.

aliuminis kaip ir anksciau minejau yra pats prasciausias metalas isimti karsciui ir jo negalima naudoti su skysto metalo tipo termopastomis nes iseisdins procesoriu ir kitus komponentus.

Chestnuts please

Dabar, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

aliuminis kaip ir anksciau minejau yra pats prasciausias metalas isimti karsciui ir jo negalima naudoti su skysto metalo tipo termopastomis nes iseisdins procesoriu ir kitus komponentus.

Sita puikiai zinau as pats naudojau mx4 termopasta ,galvojau tiesiog kaista del blogos termopastos ar blogo kontakto. Manau visgi i7 4510U procesoriui turetu uztekt to heatsinko.. nes visgi jis yra low voltage cpu naudojantis max 15w. Taip aliuminis radiatorius prastai ji ausins,bet manau tikrai neturetu buti mano atveju kad ijungi chroma ir bac 90-98 laipsniai. Esu naudojes identisku laptopu ten max temperatura budavo 80laipsniu. Tai pas manes variantas tik radiatorius..

9 minutes prieš, Šelmiux parašė:

Mano kompui nežinau, kiek reikėtų geimint GTA V iki 98 laipsniu :D Max 70 išspaudžia. @Anfaradus Dar nesugalvok turbinti iki 3.10 GHZ proco, nes tada bus šašlykai ant procesoriaus. O šio procesoriaus TJUNCTION yra 100 laipsnių, tai tada tau užkaista iki 100 ir išsijungia. Pirmą pc reikia išvalyti nuo dulkių. Antrą turi tikrinti visą aušinimo sistemą. Dėl to jam ir lagas kyla, nes procesorius kaista. Coolpadas labai mažą dalį padės išaušinti jam. O ištikro net sėdint su chrome neturėtų būti tokių temperatūrų,

2 minutes prieš, Domas █▄ ▀█▀ parašė:

Mano kompui nežinau, kiek reikėtų geimint GTA V iki 98 laipsniu :D Max 70 išspaudžia. @Anfaradus Dar nesugalvok turbinti iki 3.10 GHZ proco, nes tada bus šašlykai ant procesoriaus. O šio procesoriaus TJUNCTION yra 100 laipsnių, tai tada tau užkaista iki 100 ir išsijungia. Pirmą pc reikia išvalyti nuo dulkių. Antrą turi tikrinti visą aušinimo sistemą. Dėl to jam ir lagas kyla, nes procesorius kaista. Coolpadas labai mažą dalį padės išaušinti jam. O ištikro net sėdint su chrome neturėtų būti tokių temperatūrų,

Tiesiog pasisakiau kad asmeniskai viska isvaliau(kompo vidu) ,biosus perrasiau,windowsus perrasiau ir tempersturos 98 laipsniai net nieko rimto nedarant,ventiliatorius cia naujas yra,tai vienintelis variantas yra defektuotas ar kitaip pazeistas radiatorius,nes jie yra su freonu viduje jeigu jo nebera radiatorius nebeatlieka savo funkcijos ;)

@Šelmiux būčiau dėkingas jeigu parašytum kas gavosi, kuomet pakeitei heatsink, bei taipogi jog parašytum iš kur užsisakei naują ir kokią kainą mokėjai už patį heatsink bei jeigu neši meistrui, jog jį pakeistų, tai kiek mokėjai ir už keitimą, kadangi, pas mane irgi HP Pavilion 2015m. ir temperatūra  kartais išauga netgi iki 86-95 C, nors tik įsijungiau chrome. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2681 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...