Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

mSag.lt - Miestelių San Andreas gyvenimas


Ryan`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2336 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ffbd4fc26a9c4b0f2fda5f32049b50f9330.gif

 

Projekto komandą

 

Ryan_Smash - (15 metų) serverio įkūrėjas, grafikos dizaineris, scripter`is.

Vark_Vzake - (17 metų) serverio mapp`eris, forumo koduotojas.

Ieškomas VIDEO montuotojas (Jei būtų norinčių tai siunčiam man į AŽ savo darbus)

 

 

Projekto praeitis?


Na gal ne visi ir prisimenate, bet šis projektas buvo startavęs prieš 3 metus, 2014 metais. Liepos 26 dieną. Serverio starte pavyko surinkti daugiau nei manėme, tai buvo virš 100 žaidėjų, tai administracijai buvo motyvacija dar labiau dirbti bei kažką naujo daryti. Visi elgėsi tvarkingai, nes bijojo būti užblokuoti, serverio sistemos būdavo gan neblogos. Bet laikui bėgant žaidėjų skaičius vis didėjo ir didėjo, kol pasiekėme galiausiai tuos 200 žaidėjų. Po kelių dienų serveris tarsi sakant apmirė. Serveryje tebuvo tik kelios dešimtys žaidėjų. Bet vis daugėjo kenkėjų serveryje su kuriais sunku būdavo tvarkytis. Tai ir nusprendėme serverį kuriam laikui uždaryti ir buvo pažadėta, kad po mėnesio kelių vėl sugrįšime, bet visi kurie pasiliko nekantriai laukė kiekvieną dieną, bet mes juos nuvylėme ir uždarėme projektą visam. 

 

Projekto filosofija?

 

Mes užaugome miesteliuose, kurie buvo sukurti mums: žaidimų aikštelės su futbolo vartais, kioskeliai su teatrais ir lazeriais, žydintys vaismedžiai po namų langais - daug džiaugsmo teikė tokie dalykai. Lygiai toks pat ir "Vakarų kaimelių" tobulinimo motyvas - nors tarnauti ne sau, bet kitiems.

Sieksime, kad kiekvienas, besilaikantis mūsų mieste, galėtų pasinaudoti visais jam reikalingais patogumais. Siūlysime platų bei šiuolaikišką paslaugų ir pramogų spektrą, kad nereikėtų žvalgytis kitur.

Savininkai tave išklausys, patars. Jie kovos dėl tavo ir kitų džiaugsmo, o gyvenimo pilnatvę jaus tik matydami, jog "Vakarų miesto" gyventojai turi tai, ko jiems reikia. Siekiame visuotinio SAMP gamzo - kad visas "Vakarų kaimeliai" būtų laimingas ir nenorėtų skirtis su dabartine akimirka. "Vakarų miesteliai" - visų džiaugsmui!

 

Serverio sistemos?

 

Namai - Namų sistemą manau bus gan tokia įdomi. Namuose galėsite pasidėti pinigus, tai pat galėsite susitvarkyti savo interjerą, pasistatyti savo baldus ir panašiai. Namuose galėsite rengti visokius konkursus, kaip: diskoteka ir panašiai. Namuose bus galima pasidėti ginklus, narkotikus, žolę, emfetaminą. Namų išorę galima keisti visaip (padaryti kokią įšvaizdą jūsų namas norite, kad būtų). Į namus bus tam tikras leistinas kiekis žaidėjų.

Verslai - Verslų sistemą gan tokia ir sukta. Tai kaip ir viskas aišku versle galės dirbti žaidėjų (tiksliai dar nežinome), versle galima pasikeisti lygį, kam? Lygis yra svarbus jūs gavę aukščiausią lygį į dieną gausite kas kokius 5 kreditus. Bet lygius bus galima keltis taip... Tiesiog kai įsidarbina tarkim du žmonės į tavo verslą ir tada jie dirba ir automatiškai jų verslo taškai vis didėja, į minute 0,5 taško ir turi surinkti, kad į kitą lygį persikeltum reikia surinkti 500 taškų, į antrą 1000 taškų ir taip kas 500 taškų didėją. Lygių bus tik 10. Tai ir apie verslus manau viskas.

Gaujos - Gaujose tikrai bus daug veiksmo, tai pirmą vagonai? Kas tenai? Vagonuose bus narkotikai, bei ginklai. Ir gaują su gaują turėtu kariauti ir paskui dar atvažiuotu policijos pareigūnai. Būtų zonos, tiesiog per tam tikrą laiką jie turėtų užimti zonas ir gautų tokią ir tokią premiją. Gaujoje galėtu ir užgrobti įvairius pastatus, bei galėtum pagrobti policijos valdžią ar kokį jų darbuotoją ir, kad jie nepabėgtų būtų komandą /rist Vardas_Pavardė / ID ir suriša žaidėjus.

Kalėdos/helovynas ir panašiai - Tiesiog manau, kad būtų įdomiau per šventes. Būtų pavyzdžiui, tarkim kalėdos ir tada būna koncertas serveryje susirenka į tam tikrą vietą ir būtų kaip koncertas / mugė. Ir koks nors BOT`as dainuotu ir įsijungus garsą girdėtumėte. Ir tarkim kokią 22:00 valandą praskristų Kalėdų senelis ir tada išmėtytu po miestelius dovanas ir numestu vieną dovaną tiesiai žaidėjams po akis ir kas greičiau parašytu kodą tam tikrą ir tikrai nemenką prizą laimėtų, tai 50 tūkst. pinigų, 2 tūkst. patirties serverio ir tarkim 200 kreditų. Per Helovyną būtų slėpynės apleistoje vietoje ir vaidentusi. Ir turėtum žaidėją surasti ir pagauti (tiesiog pribėgus prie žaidėjo greitai paspausti 9 skaičių).

Kalėjimas - jei būsite kalėjime jūs aišku galėsite nueiti AFK ir tenai laukti, bet dar ir nešioti tam tikras siuntas kalėjime. Jūs galėsite tai pat ir pakelnoti svarmenis bei pažaisti krepšinį. Iš kalėjimo išeiti negalėsite, nebent jūs nužudytumėte apsauginį ir tada automatiškai policijai praneštu, kad kalinys tas ir tas pabėgo iš kalėjimo (Bet tą BOT`ą ne visi galėtu nužudyti, nes reiktu labai galvoti kaip jį reiktu nužudyti). 

Vairavimo mokyklą - Būtų trys kategorijos, tai A, B, C ir kodai, tai būtų 95 kodas ir 96 kodas. Kai dirbi fūristų tada ir veži krovinius su dvejom priekabom tada prireiktu 96 kodo, o jei su būdą važiuoji (priekaba) tai tada prireiktų 95 kodo. Tai visų pirmą būtų teoriją, paskui važiavimas aikštelėje ir kaimeliuose važinėjimas. Ir galėtu padaryti tik 3 klaidas, kitokiu atveju jūs neišlaikysite egzamino!

Direktorių sistema - Direktorius galėtų nežiūrėti tų /d komandų tiesiog būtų jam valdymo panelė ir tenai būtų viskas surašyta, išdalinti premijas ir panašiai. Direktorius turėtu galimybę eiti iš darbų į darbus, bet ši sistema pati įsijungtų tik ne darbo dienomis, tai savaitgaliais, šeštadieniais ir sekmadieniais.

Pasiekimai - Būtų įvairius pasiekimai, įrašius komandą /pasiekimai būtų jie susije su serveriu, /vietoves reiktu surasti tam tikras vietas. /dezes tai reiktu surasti dėžes, serveryje būtų jų 10 ir visos būtų išsimėčiusios visuose kaimeliuose. 

 

Darbai su pakvietimais ir be?

 

Policijos departamentas - 10.000 XP.

S.W.A.T - 12.000 XP.

Medikų departamentas - 3.000 XP.

Mechanikų firmą "Luxus" - 2.000 XP.

Kontrabandininkai - 8.000 XP.

Kurjeriai - 4.000 XP.

Taxi - 3.000 XP.

Ganeros - 8.000 XP.

Suneros - 9.000 XP.

Picų vežiotojas - 100 XP.

Pilotas - 500 XP.

Gaisrinė - 400 XP.

Advokatai - 800 XP.

Naras - 700 XP.

 

Projekto informacija

 

Forumo startas - 2017.12.30 - www.mSag.lt

Serverio startas - 2018.01.15 - samp.mSag.lt

TeamSpeak - 2017.12.30 - TS.mSag.lt

 

Pagarbiai - Ryan`

Pamačius gramatinių klaidų - AŽ

 

Redaguota , nario Ryan`
STARTAS JAU GREITAI!
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

pats lbj kitus projektus zemint megini, bet cia tai nieko gero :D platintas modas kas yra savaime aisku, nelogiskas pavadinimas, geriau jau tik raides ir paliktumet, ne miesteliu san andreas gyvenimas, nes sakinys tai netaisyklingas. Aprasyme minciu destymas metosi, nieko idomaus neparasyta. glhf, gal ko nors si nesekme pamokys jus xd

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2336 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...