Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, nėra čia jokia paslaptis jog yra žmoniu grupė kuri tiesiog tingi mokytis ar nenori to daryti tačiau nori palaikyti gerus pažymius, bent minimalų ketvertuką kuris garantuotu jog jis nepaliks jo antrais metais. (aš neskatinu tingėti) tačiau realu, jog tokiu žmoniu vis daugėja ir daugėja, yra žinoma ir žmoniu tarpas kuriu pažymiai geri, tačiau jaučiasi neįvertinti ir norėtu aukštesnio pažymio. Klausimas kokiu tikslų aš tai rašau? - 

Atsakymas paprastas, galiu padėti pakelti bendra vidurkį ar ištaisyti jūsų pažymius be jokių problemų. Pagražinti pastabas, realizuoti ir padidinti pagyrimų kiekį jūsų dienyne. Už tam tikra suma, kuri realiai yra centai palyginus su tuo ką jus gaunate.

Kokiu būdų aš tai darysiu? Tai viena iš mano techniku, kurias pasitelkęs ištaisysiu jūsų vidurkius be problemų. Tik reikės vienokios ar kitokios informacijos iš jūsų mokymosi įstaigos. Plačiau galiu papasakoti skypeje.

Kontaktai (skype): [email protected]

Galiu vienam žmogui šį savaitgali pakelti viena ar kitą pažymi nemokamai.
Dienynas kuris bus naudojamas nėra svarbu, tačiau variantai tik du: mano dienynas ir tamo.

Prieš 1 valandą, Fantazistas parašė:

Tik pranešu, kad jei suseks, kad pažymiai buvo keisti ar kitaip kažkas koreguota - gręsia išmetimas iš mokyklos. Dienynai taip pat turi log'us ir apsaugas, tad pagalvokit prieš pirkdami paslaugas. :)

Nėra ko prarasti kitiems. Pvz kaip man dahuje neigiamu, mokykla mažai lankau tai manau čia vienas išsigelbėjimas.

prieš 10 valandas(-ų), Justasino parašė:

Siauras mastymas pas tave toli neeisi. 11-12kl tai pzd, o 1-10kl tai b*bi gali smaukyt ir turesi tuos 4.

O tai jei turi 2 tai tavo mastymas ne siauras?:d Baigiau gimnazija(12kl) maldamas suda. Lietuviu egzas 90%, Matematika 70 kiti egzai taip pat islaikyti gerai. Tai brolyti gal pirma pasiek mano lygi ir istok i prestizini univera. Be to 11kl yra *Myliu SuperGames.lt** o 12kl yra dar labiau *Myliu SuperGames.lt**.

prieš 6 valandas(-ų), Imprint parašė:

O tai jei turi 2 tai tavo mastymas ne siauras?:d Baigiau gimnazija(12kl) maldamas suda. Lietuviu egzas 90%, Matematika 70 kiti egzai taip pat islaikyti gerai. Tai brolyti gal pirma pasiek mano lygi ir istok i prestizini univera. Be to 11kl yra *Myliu SuperGames.lt** o 12kl yra dar labiau *Myliu SuperGames.lt**.

Tu nebepjauk grybo :DDDDDDDDDD ir koks tas tavo prestižinis universitetas? Jeigu tokiam sėdi kodėl sarg'o milus stumdai?:DDDD gal pirma baik 8 klases po to šnekėk.

kurmi rimtai visiski mudajobai zmones kurie nesugeba baigt gimnazijos su 4 :DDDDDDDDDDDD KET-VER-TU, tu gal debilas? cia taprasme stengtis net nereikia, visiskai, niekad nesuprasiu ir negerbsiu tokiu idiotu, apgailetina karta augat :DDD

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

On 2017-12-11 at 23:41, Justasino parašė:

Siauras mastymas pas tave toli neeisi. 11-12kl tai pzd, o 1-10kl tai b*bi gali smaukyt ir turesi tuos 4.

Tikrai nėra sunku toj 11 klasėj, nesimokau ir nei vieno neigiamo, mažiausias pažymis vienas šešetas :D

Per pamokas klausyk ir gausi teigiamus

Dabar, lukasijo12 parašė:

Tikrai nėra sunku toj 11 klasėj, nesimokau ir nei vieno neigiamo, mažiausias pažymis vienas šešetas :D

Per pamokas klausyk ir gausi teigiamus

Jo jei klausausi tai tikrai lengva, bet aš negaliu išbūt ilgiau nei 10 min susikaupęs , nebent per matematiką,programavimą..

O tokios pamokos, kaip lietuvių, 4 vidurkis ir *Myliu SuperGames.lt*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...