Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2753 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, žaidėjų bendruomenė. Turbūt man nereikia prisistatinėti čia labai, nes mane daugelis žinot. Daugelis jūsų peiksit, dėl mano praeito projekto, kad žadėjau daug, tačiau nieko neivyko. Taip, man pritrūko jėgų. Motyvacijos man netrūko. Buvo bėdų su finansais, mano laiku, kuris buvo labai ribotas. Turėjau nemažai bėdų. Esu tikras, kad dabar aš visai kitoks. Daug kas manysit, jog nepavyko man kelis kartus - nepavyks ir dabar. Šiuo metu esu aktyvus SA:MP pasaulyje, dirbu ties savo modifikacija, kurią vis tobulinu ir atnaujinu. Aš pasiryžęs vėl grįžti į SA:MP ir prisijungti prie jūsų projekto. Motyvacijos pas mane yra, idėjų turiu, su finansais šiuo metu problemų nėra. Į SA:MP grįžtu ne vienai dienai ir nebe taip, kai ankčiau. Aš nežinojau, ko pats norėjau. O dabar esu pasiruošęs priimti visus įšūkius su nauja komanda.

Ką aš atlieku?;

SA:MP projekte galiu užimti modifikacijos koduotojo pareigas. Gebu kurti sistemas, tobulinti sistemas, taisyti klaidas, koduoti TXD. Į projektą ateičiau su savo modifikacija, kurią šiuo metu tobulinu. Taip pat prisidėsiu prie jūsų projekto reklamos ir finansų.

Mano reikalavimai;

Prisidėčiau prie SA:MP projekto kuris būtų startavęs arba netoli starto (progrese). Domina tie projektai, kurie bandys kažką pasiekti ir pakeisti šį žaidimą. Administracijoje turiu matyti motyvaciją ir aktyvų darbą, progresą. Administratoriai turi žinoti, ko jie nori patys. 

Mano kontaktai skype: walker.r7

72a58adcc706ae5489a87826204af85e748.png.

• ,

O vėliau dingsi ir viską sugriausi?:)

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

1 minute prieš, Eligijus // parašė:

Dar neesu nieko sugriovęs, tai tavo savybė.

Ne tu c-l kurei? Ne tu dingai? Ar kažką nusišneku čia?

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

Guest heatzy
7 minutes prieš, Martynas` parašė:

Ne tu c-l kurei? Ne tu dingai? Ar kažką nusišneku čia?

Laikas tau man atrodo pardavinėti toliau savo taškus :D

O šiaip čiūvelis patikimas, rekomendacija. Kiek esu matęs tave projektuose ir šiaip žinau iš kitų esi malačius..

nu, ką aš galiu pasakyt gal ir pasikeite žmogus bet tokie kaip sabalys niekad, nesikeis galiu pasakyti nieko, tu neapipisai ir nesi jau toks neadekvatus;]] tiesiog, kūrdamas naują projektai gali 2 KART pagalvot ar tu tikrai startuosi, ar ne šeip žmogu šita į projektą galėtumėt imt ir stebėt nes jeigu vėl sugriaus kažką vėl būs pilnas, forumas apie Eligijų. Kaip jis apipiso, žmogų ir t.t. išsakiau savo nuomonė apie tave.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2753 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...