Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2705 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žinai, aš jau tau pasakojau, kokia nesąmonė ir koks idėjų prieštaravimas yra diegti crack'intas antivirusines. Dabar esu pavargęs, tad argumentų negalvosiu, o paieškosiu internete, ką ir tau siūlau daryti. Taigi, pirmoji citata iš Reddit'o, kuri turbūt viską turėtų atsakyti:

Citata

Q: Does it make sense to crack an antivirus?
A: Would it make sense to buy your condom from the back of an unmarked white van in the back of an alley?

Antroji citata iš Reddit'o, tik mažiau pašiepimo ir daugiau paaiškinimo:

Citata

Q: Is it safe to torrent cracked antivirus software?
A: Nope. The anti-virus is the only thing (after the OS) that shouldn't be cracked because you have to trust it. There are many free AVs, no need to pick a premium one. Try Avast and uncheck all the things you don't need during installation, then enable Silent Mode and you're set.

Pabaigai pasakysiu, jei nemoki saugiai elgtis internete, nors ir pirk geriausius apsaugos paketus, kurie kainuoja bet kiek ir mokėk kas metus, vis tiek kažkur susimausi. O crack'intos antivirusinės ieškojimas ir pagrindžia tavo lengvatikiškumą, kas kibernetinio saugumo atžvilgiu yra, mano nuomone, didžiausias trūkumas.

Redaguota , nario Tautedorus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2705 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...