Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

pz1dJHd.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

KELIAMI REIKALAVIMAI

Taigi, aptarnauju tik projektus, su rimtais savininkais, kurie yra nusitekę atidaryti naują, kupiną naujovių projektą. Žinoma, projektas turi būti SA:MP žaidimo, kitokių žaidimų projektai net nedomintu, nes šiuo metu užsiemu tik SAMP'u, bei webbinimu. Projektas turi būti arba dar net ne su atidarytu forumu, tačiau forumas jau turi būti užsakytas, tiesą sakant man galūnė nerūpi, mane domina tik savininkų nusiteikimas, bei jų motyvacija kurti projektą. Noriu, jog projekto komandoje būtu bent jau 14 metų turintys asmenys, žinoma, jeigu nusimatys puikus projektas, prisijungčiau į jūsų projekto komandą, ir galėčiau užimti webberio pareigas.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

TEIKIAMOS PASLAUGOS

Siūlau jums - pilną IPB varikliuko įdiegimą, įvairių įskiepių suradimą, bei įdiegimą pagal jūsų pageidavimus, taipat galiu minimaliai pakoreguoti jūsų turimą dizainą, pakeisti spalvas. Taipat galėčiau atstoti webberį jūsų projektui, jeigu iš jūsų projekto nusimato daugiau, negu paprastas mažas SA:MP projektėlis. Taipat, galėčiau pilnai sutvarkyti forumo rangus, sutvarkyti leidimus, kad betkoks narys, negalėtu sukurt temų tam tikrose skiltyse. Moku sulietuvinti betkokią forumo vietą, sugebėčiau sutvarkyti menkas dizaino klaidas, ištiesų visko neišvardinau, tačiau galiu tikrai daug. Na, žinoma visa tai būtu atlikta per tam tikrą laiką, žiūrint kiek ir ko norite išvysti savo forume. Na, apsistosiu ties rimtesniais projektais, kadangi noriu jog rezultatas nenueitu veltui, nes, paprastas šūdserviukas žlugs labai greitas, o forumas tiesiog bus uždarytas, arba pasibaigs jo galiojimo laikas, to aš nenoriu, noriu, jog mano darbas būtu matomas ilgai, ir mano praleistas laikas nebūtu tiesiog bereikšmis. Na, o baigęs darbą, galėčiau sukurti pradines temas.

PATIRTIS IPB FORUMO WEBBINIME, TRUMPAS PRISISTATYMAS

Esu Arnas, man yra 14 metų. Gimiau ir iki šiol gyvenu Kaune. SA:MP pasaulyje esu žinomas įvairiais slapyvardžiais, kadangi pastovaus niekada neturėjau, ir tikriausiai niekada neturėsiu. Laisvalaikį leidžiu sportuodamas, bendraudamas su draugais, na ir žinoma sedėdamas prie kompiuterio. Taigi, ties IPB forumais dirbu jau kelerius metus, per tą laiką spėjau įgyti gana daug patirties, bei daug ko išmokti, todėl jums pasiprašius mano paslaugų, jos bus suteiktos profesionaliai, bei gana greitai ir jus mano manymu būsite patenkinti, tiek mano darbu, tiek jūsų projekto forumo išvaizda.

SUSIDOMĖJUS, RAŠYKITE Į KOMENTARUS SAVO SKYPE KONTAKTUS, AR KAŽKOKIUS KITUS SUSISIEKIMO BŪDUS, SU KURIAIS GALIMA BŪTU SUSISIEKTI SU JUMIS.

Redaguota , nario #Arnas.
  • ,
1 minute prieš, Džemal. parašė:

Moki tiek, kiek turėtų mokėti kekvienas projekto savininkas. Palinkėsiu vistiek sėkmės.

Na, moku daugiau, negu paminėjau šiame pranešime ... Po šio tavo komentaro šiektiek papildžiau savo teikiamas paslaugas, ir dariašiau jog moku daug daugiau, ir visko neišvardinsiu ... Tačiau dėkui už palinkėjimą, bei už nuomonę.

Dabar, mariusqw parašė:

Kad bent jau dizainus kodintum, suprasčiau jog esi "weberis", o dabar hookus surašai, rangus pakeiti ir viskas. :D Nesuprantu kame čia sunkumai.

Paminėjau, kad galėčiau ištaisyti šiokias tokias klaidas dizaino, taipat koreguoju dizainus, galėčiau dadėti kokią linijytę, kokį mygtuką, kokią lentelę ... Nu pats supranti, dar tik pradžia, ir menkiems projektėliams užteks, net nelaukiu prašymų padėti iš projekto su .lt galūne. Tuolabiau tai darau nemokamai ... Jokio užmokeščio neprašau. Yra žmonių kurie net pagrindų nemoka, būtent tokiems aš ir noriu padėti.

Jau man atrodo "weberi" brisk lauk iš to Samp pasaulio, nes perdaug jūs visi įsijautėt. Moki spalvas pakeist, rangus uždėt, įskiepus (SURAST)... Pilna Youtubė tavo mokslo ir ieškai dar rimto projekto, rimti projektai, tai jau gyvuoja nevienerius metus ir tie Weberiai kaip tu sakai tikrai moka daugiau nei pakeist spalvas dizaino, o dabar projektus kas atsidarinėja, tai nuripintais GM tik pavadinimais pakeistais, o kiti vpš. Nestaravę. Atvičiajų, kad tas LiberyCity koks ten šūdas užluš po pirmo starto ir sakys, oj nepasisekė startas kartosim jį kitą savaitę, tai gal po kokių 5 kartų startuos visa liaudis apsižės sistemas ir po savaitės opą 15 on iš 300, taip ir gyvenam... 

Ir nepiskit brundukai tik man proto, kad kitaip bus, aš tų projektų tiek mačiau ir netik ale liberycity kur jau kai atsidarys tai didelės permainos laukia Samp pasaulyje, nuo 0.3a versijos tikėjausi, siekiau, laukiau, o rezultatas taspats.

San-fierro.lt Apine.lt vlrg.lt Gi visi sakėt kad čia jau pyzdiec projetai nusimato, tai kiek jie laikė laiko?

Aš tau asmeniškai patariu Weberi, mokinkis ir mokinkis ir gal gyvenime kažką pasieksi iš tos interneto industrijos, puikus pavyzdys vrv.lt vyrukas vpš pradėjo nuo pamirštos PHP Fushion sustemos, bet žiūrėk dabar kuria ir bėdos nemato.

Nenoriu aš jūsų kritikuot, bet ble išlyskit jūs iš to Sampo, nes tik laiką gaištat, užsiimkit kažkuo rimtesniu..

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...