Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

posta skiriu forumo nariui @EK'ON kuriam geda del korpuso. kita vertus, pasitikrint ventu specifikacijas, galbut dar kamnors galesi zmoniskai panaudoti po korpuso keitimo :)

49 minutes prieš, EK'ON parašė:

Tu verti mane nekesti savo dezes, baik.

VtFLdWn.jpg

Gl7OD93.jpg

AjErKLR.png

wJ3fFnG.png

sWaMfEn.png

iisardziau sena deze tik del taves , tikiuosi liksi pamalonintas :)

korpusas meslo kruva bet ventai dar pakeinciami  air delivery ir pressure kokybe/efektyvumu!

@Tautedorus @Reklameris1 @Rockstar @eimantasd @Justux204

bet zinoma amperages ir bearing type taip pat paveiks air pressure milimetre ir cfm;a.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

(redaguota)

Tas faktas kad aš greitu metu iškeisiu CFM į RGB vis juokingiau atrodo, bet dabar kai numetei kad net ir stock fan turi 44CFM verčia mane manyt kad ant mano RGB isivėlusi klaida, ir ten tikrai negali but 22CFM su 1300RPM+-10% nes beieškodamas pas kita pardavėja radau nurodyta daugiau CFM.

Bet jo tavo skarbonke ir ketchup and mustard cabble yra epic :D

Redaguota , nario Justux204

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

42 minutes prieš, Justux204 parašė:

Tas faktas kad aš greitu metu iškeisiu CFM į RGB vis juokingiau atrodo, bet dabar kai numetei kad net ir stock fan turi 44CFM verčia mane manyt kad ant mano RGB isivėlusi klaida, ir ten tikrai negali but 22CFM su 1300RPM+-10% nes beieškodamas pas kita pardavėja radau nurodyta daugiau CFM.

dekui uz tokius malonius zodzius :hi:

Chestnuts please

(redaguota)
43 minutes prieš, Justux204 parašė:

RGB pasiima atitinkama amperage kieki, as nenustebciau jog tavo fan;ai su isjungtu apsveitimu butu 44CFM :crazy: manau jie taikliai pateike 22CFM :) nebent tenais 22CFM'u fan'as isgaunantis 11CFM XD

Chestnuts please

(redaguota)
7 minutes prieš, EK'ON parašė:

Awww.. U make me feel orgasm rn.. Dzekuj nesitikejau :D Kai nebeturesiu kur pinigu det reiks i nauja deze persikelt viska uzteks su 8 metu senumo korpusu sedet :D 

esu mates 0.34A 65+ CFM cm fan'a 80-120mm syki XD

bet rimtai, gera deze ir high performance sudinai atrodantys ventai be RGB puikus derinukas :)
ausina kaip reikalas. nors  galima uz estetikas keikti XDD

vienas dalykelis, as sita deze jau kokius 10m turiu xDD reikejo surasti ir islupuinet viska ir ziuret kas gero viduje besimeto-ventai ir atliekamas 320/250gb hdd buvo :crazy::crazy: reiks susiformatuoti kada nors ir panaudoti muzikai laikyt!

Chestnuts please

5 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

esu mates 0.34A 65+ CFM cm fan'a 80-120mm syki XD

bet rimtai, gera deze ir high performance sudinai atrodantys ventai be RGB puikus derinukas :)
ausina kaip reikalas. nors  galima uz estetikas keikti XDD

PC Geek'as esi, bet kaip matau su GTX 960 sedi... Ko ne TITAN? Nepyk, nenoriu but nuhekintas.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)
8 minutes prieš, EK'ON parašė:

PC Geek'as esi, bet kaip matau su GTX 960 sedi... Ko ne TITAN? Nepyk, nenoriu but nuhekintas.

pinigu kitiems dalykams reikia, neseniai ssd nusipirkau(kad tik tas erroras nebutu broko tikimybe...) ir batams isleidau nemaza sumele. turiu viena be kapisono bet jeigu snigtu reiktu kokios su kailiuku, ar salta ziema bus, bus matyt, jeigu ne nesiosiu ankstesniaja vesiam rudeniui skirta. ---ziemai striuke beliko... taxes, maistas ir t.t. kainuoja.

Chestnuts please

prieš 1 valandą, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

pinigu kitiems dalykams reikia, neseniai ssd nusipirkau(kad tik tas erroras nebutu broko tikimybe...) ir batams isleidau nemaza sumele. turiu viena be kapisono bet jeigu snigtu reiktu kokios su kailiuku, ar salta ziema bus, bus matyt, jeigu ne nesiosiu ankstesniaja vesiam rudeniui skirta. ---ziemai striuke beliko... taxes, maistas ir t.t. kainuoja.

Bomzara life. Suprantu tave, pats kolkas mokaus bapkiu mazai :D .

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)
22 minutes prieš, Justux204 parašė:

Motinine nusprogo, jau virš mėn taiso skyteche termino savo nesilaiko. atnaujinau link bo nepilnai foto susikėlė... https://imgur.com/a/w39yD

galetu duot pakeitima ir spaxaijna galva. kokia nusprogo beje? siaip uz sudmaliavima gali kreiptis i VVTAT tikiuosi turi irodymu kiek laiko ir rastiska irodyma ir pan pvz laiku/sms zinuciu kopijas kad tempiamas laikas nieko nedarant.

gali pradeti klausineti kodel ilgiau nei menesi tvarkoma nors buvo tartasi, jeigu issikalines savaites eigoje-kreipkis pateikdamas irodymus, o del pakeitimo/taisymo geriau butu kad butum susidares rastiska susitarima nes kitaip pilstymas is tuscio i kiaura. taip pat koks procas stovejo joje?

Chestnuts please

MSI

6 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

galetu duot pakeitima ir spaxaijna galva. kokia nusprogo beje? siaip uz sudmaliavima gali kreiptis i VVTAT tikiuosi turi irodymu kiek laiko ir rastiska irodyma ir pan pvz laiku/sms zinuciu kopijas kad tempiamas laikas nieko nedarant.

gali pradeti klausineti kodel ilgiau nei menesi tvarkoma nors buvo tartasi, jeigu issikalines savaites eigoje-kreipkis pateikdamas irodymus, o del pakeitimo/taisymo geriau butu kad butum susidares rastiska susitarima nes kitaip pilstymas is tuscio i kiaura. taip pat koks procas stovejo joje?

MSI H110M ECO, matai pakeitimas tik iš vienos puses butu gerai :D aš labiau norėčiau kad pinigus gražintu tada nauja ryzen build daryčiausi, proca parduočiau, arba galbūt net ir jam gražinimą padarytu, pirkau kompa su surinkimo paslauga tai nežinau ar traktuoja kaip prebuild. Tiesiog reiktu kurį laiką pasėdėti su ryzen ir pigiausiai DDR4 ramai 2133mhz pas juo paraytą kad iki 30kaledendoriniu dienų tai apie 6sav, pridaviau nov 7 išsiunte į servisa nov 15

(redaguota)
3 minutes prieš, Justux204 parašė:

MSI

MSI H110M ECO, matai pakeitimas tik iš vienos puses butu gerai :D aš labiau norėčiau kad pinigus gražintu tada nauja ryzen build daryčiausi, proca parduočiau, arba galbūt net ir jam gražinimą padarytu, pirkau kompa su surinkimo paslauga tai nežinau ar traktuoja kaip prebuild. Tiesiog reiktu kurį laiką pasėdėti su ryzen ir pigiausiai DDR4 ramai 2133mhz pas juo paraytą kad iki 30kaledendoriniu dienų tai apie 6sav, pridaviau nov 7 išsiunte į servisa nov 15

nuotraukas daryk su irodymais kad issiusta ir reportink juos. privales grazinti pinigus jei pareikalausi uz laiko tempima. o del to, kad surinkimo paslauga pasirinkai-tada sita turesi irodyti pateikdamas VVTAT uzsakymo nuotraukas kaip irodyma kad ne prebuilt-negali traktuoti kaip "skytech" brandinto kompiuterio, nesvarbu ar uzklijavo savo lipdukus ar ne.

Chestnuts please

16 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

nuotraukas daryk su irodymais kad issiusta ir reportink juos. privales grazinti pinigus jei pareikalausi uz laiko tempima. o del to, kad surinkimo paslauga pasirinkai-tada sita turesi irodyti pateikdamas VVTAT uzsakymo nuotraukas kaip irodyma kad ne prebuilt-negali traktuoti kaip "skytech" brandinto kompiuterio, nesvarbu ar uzklijavo savo lipdukus ar ne.

Nepraėjo ju dar maximalus termino laikas 30darbo dienu, o dėl to prebuil ne prebuild, jei butu prebuild tada turėtu visus money gražint, jie nieko netraktuoja kaip prebuild. Dar palauksiu šiektiek, nes pagrinde pas juos viska perku ;D pirmas kartas čia taip, ankščiau viskas greit susisukdavo per 2sav

(redaguota)
7 minutes prieš, Justux204 parašė:

Nepraėjo ju dar maximalus termino laikas 30darbo dienu, o dėl to prebuil ne prebuild, jei butu prebuild tada turėtu visus money gražint, jie nieko netraktuoja kaip prebuild. Dar palauksiu šiektiek, nes pagrinde pas juos viska perku ;D pirmas kartas čia taip, ankščiau viskas greit susisukdavo per 2sav

priklausomai kas aptarnavo-netinkamas administratorius baigsis sudmaliavimu.+ vyresniojo vadovo is ju filialo kontrakterio imones isakymas gali buti atmesti garantini aptarnavima, daznas dalykas sitaip. varles pvz francizes kontracteriu imones pinigu pavedimus ar per kurjeri ar per shopa atsiimsi daro remiantis i kuria lt dali pristato prekes-pagal tai pinigu pavedimo saskaitos kodas kinta. nelabai sazininga nes jie patys leidzia trigrasi kisti "francizes" kontrakteriams ir gaunasi sudas.

jeigu pvz sakaisi per dpd kurjeri ir isankstiniu pavedimu-pristato i namus tau ar darboviete o gyveni marijampoleje- tada pinigeliai nukeliaus ne varlei o UAB "gintreja" 99% skaityk koks imones pavadinimas kaip kontrakteris egzistuoja nes gaidys gausis tokiais atvejais. sitas mane is varles puses labai diorgina kaip ir ju gumos tempinejimas.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...