Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Džeremis parašė:

Kodėl tokie durni klausimai užduodami šitame forume taip dažnai? Nori - nusiperki - išbandai, tu turi suvokti jog jeigu vienam nepatinka, antram nepatinka nepatiks ir trečiam. Ne, tau tai gali patikt o kitiems ne, klausti tokiu dalyku yra kvaila, išbandyk ir gal patiks. 

Žaidimų forumas, [Moderated]

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Uždėta cenzūra.

.

(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Džeremis parašė:

Kodėl tokie durni klausimai užduodami šitame forume taip dažnai? Nori - nusiperki - išbandai, tu turi suvokti jog jeigu vienam nepatinka, antram nepatinka nepatiks ir trečiam. Ne, tau tai gali patikt o kitiems ne, klausti tokiu dalyku yra kvaila, išbandyk ir gal patiks. 

Visų pirma tai yra forumo skiltis APIE VISKĄ. O tai yra.. apie viską. Rašyk ką nori, klausk ką nori, nes tai tam ir yra skirta. Kad ir kaip pašikt neišleidžiant nei garso. BET KĄ. Tam ir yra forumo skiltis apie viską, kurioje gali diskutuot apie VISKĄ, klaust kas yra neaišku, klaust nuomonių, patarimų. 

Visų antra man pinigais nuo medžio nelyja ir jų aš tikrai taip lengvai negaudau ore. Tad kuo daugiau argumentuotų nuomonių sulauki, tuo greičiau ir lengviau nuspręst. :) Ne bereikalo aš klausiu gi. Aiškiai pasakiau, kad SP esu perėjęs ir ne kartą, tai ar išvis apsimoka pirkt tą MP ar ką nors pamatysiu ten vienas išvis gero ir pan. Aš klausiu, o Jūs ponas ko burbuliuojate? Nepatinka, praeik temą, nes neikiek Tu man nepadėjai. Peace.

Redaguota , nario iTas
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...