Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

26 minutes prieš, edviscxzlt parašė:

Sv ol. Tjg noriu pirkt elektronke, draugs davė kelis kartus tai kodėl nenusipirkus? Gal kokių pasiūlymų? Paimčiau iki 60e nauja. Tai su skysčiu.. ždž nk nesuprantu, help maybe?

kodėl nenusipirkus?

1) kenkia dar labiau negu cigaretės (jeigu rukai su skystyje turinčiu nikotinu ar skoniu. - nors tikrai tai darysi kadangi jokio išvis tikslo tada ją pirkti.)
2) jokios naudos, ypač dar jeigu nerūkantis esi, nors ir jeigu rūkantis būtum naudos nulis nes mesti tikrai nepadeda.

Nerekomenduočiau nei pinigų eikvoti nei sveikatos gadintis.

prieš 1 valandą, Gzod parašė:

kodėl nenusipirkus?

1) kenkia dar labiau negu cigaretės (jeigu rukai su skystyje turinčiu nikotinu ar skoniu. - nors tikrai tai darysi kadangi jokio išvis tikslo tada ją pirkti.)
2) jokios naudos, ypač dar jeigu nerūkantis esi, nors ir jeigu rūkantis būtum naudos nulis nes mesti tikrai nepadeda.

norėčiau iškelti klausimą ir paprašyti įrodyti, kad elektroninės cigaretės kenkia labiau negu įprastos, pats negaliu 100% įrodyti, kad tai yra sveikiau, tačiau TIKRAI nesutiksiu, kad tai yra blogiau.

O atsakant į temą, tai ecodume dbr yra akcija H-Priv'ui su tfv8 big baby beastu už 50e, tai dar batkių ir slotinį reiktų pasiimti, čia šiek tiek viršytų biudžetą, bet turėsi tikrai gražų, patogų ir gerą modą.

16 minutes prieš, Str33t parašė:

norėčiau iškelti klausimą ir paprašyti įrodyti, kad elektroninės cigaretės kenkia labiau negu įprastos, pats negaliu 100% įrodyti, kad tai yra sveikiau, tačiau TIKRAI nesutiksiu, kad tai yra blogiau.

O atsakant į temą, tai ecodume dbr yra akcija H-Priv'ui su tfv8 big baby beastu už 50e, tai dar batkių ir slotinį reiktų pasiimti, čia šiek tiek viršytų biudžetą, bet turėsi tikrai gražų, patogų ir gerą modą.

Jos yra blogiau todėl, nes kenkia daugumai organų kai paprastos cigarėtės tik plaučiams, taip, kad žala panaši tik didesniu mastu. 

7868796635.png

(redaguota)
21 minutes prieš, Str33t parašė:

http://www.ve.lt/naujienos/sveikata/sveikata/irodyta-jog-elektronines-cigaretes-kenkia-sveikatai-1536485/

(mano nuomonė jog kenkia labiau nesudarė tokie straipsniai kaip nurodžiau, ar kokios reklamos.)

Paprastos cigaretės kenkia plaučiams, elektroninės cigaretės kenkia širdžiai ir dar pilna organų, abu organai svarbus tačiau širdys žymiai svarbesnė.

Pats rūkau jau ilgą laiką (tabaką), dar čia vos ne pradžioje tų elektroninių bumo įsigijau vieną, po to kitą, abi buvo nepigios, pastebėjau jog rūkydamas elektroninės žymiai susilpnėjo uoslė, kvapus maisto ar ten dar kažkeno sunkiai be pajausdavau. Net neturėjau minčių jog tai galėjo būti nuo elektroninės, sugedo kaitiklis ar kas ten man, neturėjau pakeisti į ką, ir pamiršau įsigyti kelias dienas, po kokių 4 dienų pastebėjau kad uoslė vėl lyg ir atsigavo, įsigyjau kaitiklį, pasikeičiau, pradėjau rūkyti, vėl tą patį problemą, tai pabandžiau dar kelis kartus kad įsitikinti ar tikrai būtent nuo to ir buvau tikrai įsitikines.

Pats pažįstu ecodumo įkūrėjus, pats mačiau kaip jie savo skysčius daro, tai baisu. O ant chemikalo sudėties kuris suteikia tą nikotiną suteikia dar baisiau.

Neesu nusistatęs kad čia va, jeigu rūkai ten elektroninę mirtis ir pnš. Ne, bet tiesiog tai yra mano nuomonė, kuria susidariau ne šiaip iš straipsnių ar reklamų, bet savo asmenine patirtimi.

Redaguota , nario Gzod
6 minutes prieš, Gzod parašė:

http://www.ve.lt/naujienos/sveikata/sveikata/irodyta-jog-elektronines-cigaretes-kenkia-sveikatai-1536485/

(mano nuomonė jog kenkia labiau nesudarė tokie straipsniai kaip nurodžiau, ar kokios reklamos.)

Paprastos cigaretės kenkia plaučiams, elektroninės cigaretės kenkia širdžiai ir dar pilna organų, abu organai svarbus tačiau širdys žymiai svarbesnė.

Pats rūkau jau ilgą laiką (tabaką), dar čia vos ne pradžioje tų elektroninių bumo įsigijau vieną, po to kitą, abi buvo nepigios, pastebėjau jog rūkydamas elektroninės žymiai susilpnėjo uoslė, kvapus maisto ar ten dar kažkeno sunkiai be pajausdavau. Net neturėjau minčių jog tai galėjo būti nuo elektroninės, sugedo kaitiklis ar kas ten man, neturėjau pakeisti į ką, ir pamiršau įsigyti kelias dienas, po kokių 4 dienų pastebėjau kad uoslė vėl lyg ir atsigavo, įsigyjau kaitiklį, pasikeičiau, pradėjau rūkyti, vėl tą patį problemą, tai pabandžiau dar kelis kartus kad įsitikinti ar tikrai būtent nuo to ir buvau tikrai įsitikines.

Pats pažįstu ecodumo įkūrėjus, pats mačiau kaip jie savo skysčius daro, tai baisu. O ant chemikalo sudėties kuris suteikia tą nikotiną suteikia dar baisiau.

Neesu nusistatęs kad čia va, jeigu rūkai ten elektroninę mirtis ir pnš. Ne, bet tiesiog tai yra mano nuomonė, kuria susidariau ne šiaip iš straipsnių ar reklamų, bet savo asmenine patirtimi.

Na man teko skaityti straipsnį, kuriame buvo rašoma, kad rūkant elektronines cigaretes padidėja kraujospūdis, padidėja širdies darbas ir panašūs dalykai, buvo rašoma, kad tai tokie patys simptomai kaip ir tabako cigarečių, o žmonės naudoję elektronines cigaretes be nikotino tokių simptomų išvengė, na čia toks trumpalaikis poveikis, visgi ilgalaikis pagal juos dar nėra aiškus. Taip pat patiko toks sakinys, kad visos skysčio sudedamosios dalys šiaip atskirai nėra kenksmingos, jos ištirtos ir viskas su jomis gerai, tačiau elektroninėse cigaretėse tos medžiagos kartu skyla aukštoje temperatūroje ir koks viso to poveikis žmogui nėra aiškus, tačiau tai nebūtinai reiškia, kad jis bus blogas. O aš asmeniškai garinu apie metus, pats maišausi skysčius ir šiek tiek geriau kas juose yra, negu tuose kuriuos pirkčiau iš ecodūmo ar dar kur nors. Ir pats nesu pastebėjęs tokių dalykų kaip uoslės suprastėjimas ar kažkas tokio, na o kraujospūdžio nesu matavęsis tuo metu kai garinu ar savo pulso skaičiavęs, tai šito pasakyti negaliu.

5 minutes prieš, Str33t parašė:

Na man teko skaityti straipsnį, kuriame buvo rašoma, kad rūkant elektronines cigaretes padidėja kraujospūdis, padidėja širdies darbas ir panašūs dalykai, buvo rašoma, kad tai tokie patys simptomai kaip ir tabako cigarečių, o žmonės naudoję elektronines cigaretes be nikotino tokių simptomų išvengė, na čia toks trumpalaikis poveikis, visgi ilgalaikis pagal juos dar nėra aiškus. Taip pat patiko toks sakinys, kad visos skysčio sudedamosios dalys šiaip atskirai nėra kenksmingos, jos ištirtos ir viskas su jomis gerai, tačiau elektroninėse cigaretėse tos medžiagos kartu skyla aukštoje temperatūroje ir koks viso to poveikis žmogui nėra aiškus, tačiau tai nebūtinai reiškia, kad jis bus blogas. O aš asmeniškai garinu apie metus, pats maišausi skysčius ir šiek tiek geriau kas juose yra, negu tuose kuriuos pirkčiau iš ecodūmo ar dar kur nors. Ir pats nesu pastebėjęs tokių dalykų kaip uoslės suprastėjimas ar kažkas tokio, na o kraujospūdžio nesu matavęsis tuo metu kai garinu ar savo pulso skaičiavęs, tai šito pasakyti negaliu.

Normalu, kiekvienam žmogui skirtingai būna ir veikia. Taip pat parašiai "naudoję elektronines cigaretes be nikotino", aš pirmame savo pranešime būtent ir paminėjau - "kenkia dar labiau negu cigaretės (jeigu rukai su skystyje turinčiu nikotinu ar skoniu".

prieš 3 valandas(-ų), Gzod parašė:

kodėl nenusipirkus?

nebejuokink:DDDDDDDD

Dabar, Gzod parašė:

Nežinau kas ką labiau juokina, ar tavo statymai 5 metai iš eilės laimėjimai po laimėjimo bet pinigų nėra, ar aš su faktais? Nežinau kas tave čia sujuokino.

tu man parodyk kur tau kenkia el.cigarete? Kas ten kenkia, tik nikotinas, o kitkas, nera irodyta, kad kenkia ir nekenkia.  O tavo tie straipsniai, tai tabako gamintoju propoganda, nes i el.cig dauk kas isisuko, tad jeigu manai vistiek kitaip, parodyk man straipsni su sertifikatu, jog tai patvirtinta mokslininku. 

Asmeniskai daug metu jau veipinu, nera ka lyginti pries cigaretes, nikotinas 12mg, pats darausi skyscius. O tuose skysciuose tos pacios dalys kaip ir maisto pramonej, ir beje neuzmirsk, kad ir ka vartosi - viskas kenkia, neissisuksi nuo "pavojaus"

1 minute prieš, No Life King parašė:

tu man parodyk kur tau kenkia el.cigarete? Kas ten kenkia, tik nikotinas, o kitkas, nera irodyta, kad kenkia ir nekenkia.  O tavo tie straipsniai, tai tabako gamintoju propoganda, nes i el.cig dauk kas isisuko, tad jeigu manai vistiek kitaip, parodyk man straipsni su sertifikatu, jog tai patvirtinta mokslininku. 

Asmeniskai daug metu jau veipinu, nera ka lyginti pries cigaretes, nikotinas 12mg, pats darausi skyscius. O tuose skysciuose tos pacios dalys kaip ir maisto pramonej, ir beje neuzmirsk, kad ir ka vartosi - viskas kenkia, neissisuksi nuo "pavojaus"

Jeigu smegenys nesuvirškino mano pranešimo pacituosiu tau jį - "kenkia dar labiau negu cigaretės (jeigu rukai su skystyje turinčiu nikotinu ar skoniu. - nors tikrai tai darysi kadangi jokio išvis tikslo tada ją pirkti.)

Tingiu per naują kartotis ir rašyti tą patį dar antrą kartą, kadangi aiškiai viską paaiškinau, kad ne straipsniais remiuosi.  (taip pat straipsnyje yra nurodytas užsienio dienraščio kur yra nurodyti tavo tie mokslininkai.)

Prieš rašydami pranešimą perskaityk visa temą, o ne vieną pranešimą, kadangi jau viskas apkalbėta. :)

(redaguota)
7 minutes prieš, Laimis259 parašė:

Garinu beveik 2-3metus kaip sako DAR LABIAU KENIA... tai tie žmones kurie nera megine nei nieko nežino ištikruju kenkia mažiau žiurinti ki kiek nikotino garini ir t.t ;) jei pradziai tai tau uztektu ir iJust S 3mg skystis atstos cigarete as pvz garinau 0 bet po keliu men labaii atsibosta tai 3 mano viduriukas toks ;)

Jeigu skystį daraisi pats ir nenaudoji nikotino, tiesiog skonį NATURALŲ, tada taip. Bet jeigu tu naudoji stiprumus kad ir tuos 3mg/s. Yra vistiek nuodai, kadangi ten ir yra chemija didžiausia. Ir esu rūkęs, siurbės, ar garines kaip jus ten vadinate ilgai. ( DAR DIDESNIS KLAUSIMAS, KAM IŠVYS TAI DARYTI, NEI PARŪKAI, NEI KĄ.) Prieš klasiokus nebent kietesnis galbūt būni. :D

(Nepykstam moderatoriai už double-pranešimą, seniau kuomet atsakydavai pasiredaguodavo anas ir prisidėdavo tavo teksto dalis, kaip matau dabar to nėra. :/)

Redaguota , nario Gzod
Dabar, Gzod parašė:

Jeigu smegenys nesuvirškino mano pranešimo pacituosiu tau jį - "kenkia dar labiau negu cigaretės (jeigu rukai su skystyje turinčiu nikotinu ar skoniu. - nors tikrai tai darysi kadangi jokio išvis tikslo tada ją pirkti.)

Tingiu per naują kartotis ir rašyti tą patį dar antrą kartą, kadangi aiškiai viską paaiškinau, kad ne straipsniais remiuosi.  (taip pat straipsnyje yra nurodytas užsienio dienraščio kur yra nurodyti tavo tie mokslininkai.)

Prieš rašydami pranešimą perskaityk visa temą, o ne vieną pranešimą, kadangi jau viskas apkalbėta. :)

tai as matau ble, bet tu man paaiskink, kaip tau gali tik nikotinas kenkti labiau, nei cigeretes, kur yra: nikotinas, tabakas, anglies dioksidas, monoksidas + priklausomybe atsiranda. Biski mastai? Nera atveju, kad el. butu nuodingesne nei cigarete. Plius sakai "Rukai su skystyje turinciu nikotinu ar skoniu" Kaip sakiau, skonis sudarytas is to pacio s kaip ir maistas, kuri TU valgai. 

As nekalbu, kad ji NEkenkia, bet tikrai ji  nieko blogiau nedaro negu "cigariukas", kad ir kenktu :D vistiek tu kazkaip susirgsi, nusinuodysi, bent kai esi rukantis, gauni nikotino doze ir nesmirdi(cia gan didelis pliusas)  :D 

Dabar, No Life King parašė:

tai as matau ble, bet tu man paaiskink, kaip tau gali tik nikotinas kenkti labiau, nei cigeretes, kur yra: nikotinas, tabakas, anglies dioksidas, monoksidas + priklausomybe atsiranda. Biski mastai? Nera atveju, kad el. butu nuodingesne nei cigarete. Plius sakai "Rukai su skystyje turinciu nikotinu ar skoniu" Kaip sakiau, skonis sudarytas is to pacio s kaip ir maistas, kuri TU valgai. 

As nekalbu, kad ji NEkenkia, bet tikrai ji  nieko blogiau nedaro negu "cigariukas", kad ir kenktu :D vistiek tu kazkaip susirgsi, nusinuodysi, bent kai esi rukantis, gauni nikotino doze ir nesmirdi(cia gan didelis pliusas)  :D 

1) Kadangi tu rūkai tabaką, kuris svyla galima pavadinti natūraliai tie paduodami dūmai (pasiskaityk daugiau apie tai internete pilną medžiagos kur paaiškina ne tavo propogandistai, tiesiog paaiškina procesą.)
2) Rukai su skystyje turinciu nikotinu ar skoniu - vienas dalykas jeigu tu rūkai skystį kurį pats pasidarai, iš ale to pačio maisto. Ir skystis kurį tu nusiperki (kad ir be nikotino) iš parduotuvėje esančiu šiuo atvejų kaip pavyzdį pateikiu ecoduma kuris tikrai ne iš to pačio maisto medžiagų tą skystį daro. :)

3) Jį kenkia mažiau jeigu TU RŪKAI BE NIKOTINO ARBA BE TO PIRKTINIO SKYSČIO. Nori dar padiskutuoti nors nežinau ką čia daugiau galima išspausti rašyk į PM. Jeigu tu tai darai nereiškia kad tai mažiau kenkia nes tų taip galvoji, vienas dalykas yra kad ir koks ten šūdinas tas tabakas dega ir kur per elektra užkaitinama. Plius nei vienas mano pažįstamas, nei aš, neparūkydavo niekaip nuo tos elektroninės, jį tiesiog užimdavo laiką, kad tu neparūkytum tos paprastos cigaretės bet kad būtų visiškas pakaitalas tikrai ne, nabent ten žmogui kuris yra surūkęs dvi cigaretės per gyvenimą ir sako kad nuo tos elektroninės parūko, žinoma kad parūko, nes jis nežino to jausmo kaip parūkęs cigaretės būna. Dėl to kad sakai kažkaip vistiek susirgsi, tai žinoma, kažkada numirsi, bet nereiškia kad dėl to reikia visą šudą valgyti, rūkyti ir pnš., kad tai pagreitintum. :)

On 11/16/2017 at 16:00, edviscxzlt parašė:

Come on chebra.. Man veipo reik, nuneskit koki su skysčiu ar ką nors, kuriam netrūktų nieko. :D

Parašė tau jau nuostabiausią atsakymą. Pasiimk pradžioj kokį vape pen (Ijust s, pvz.) pasiimk skysčio 10ml buteliukų random kelis su 3mg nikotino ir pasibandysi. Galiausiai pats pradėsi maišytis nes pigiau ir more fun. BET jei neturi 18 tai geriau eik kakavą gert su sausainiais wtf

NEMOKAMI BITCOINAI KAS VALANDĄ!

black(white)hat

artstech

progress

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...