Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, žiūrinėjau ir pamačiau jog nieko įdomaus ir pastovaus samp pasaulyje nebelieką ( nekalbu apie SARG / LMG - kur ekonomika lygi 0) Todėl ieškau stropių žmonių į projektą. Kodėl taip sakau „stropių“ nenoriu, kad projektas butu klaidų pakėtas - bet ir neprašau sukurti kosmoso. Norėčiau gražinti SAMPA i 2010 metus ar biški ankščiau, kai sampas buvo tikrai įdomus žaidimas. Kodėl jis žlunga? nes vis daugiau projektu atsidaro ir užsidaro dar nespėja startuoti, o kiti jau ilgą laiką laikantis projektai neturi ekonomikos ( ji sugadinta dėl didelių verslų ) Nežinau ant kiek ryšliai viską parašiau, tačiau rytoj įkelsiu video aprašyma jai pavyks viską sukombinuoti. 

Reikia žmogaus dirbančio su modifikaciją  ir architektūrą.

Rašykite į AŽ, toliau duosiu naujus kontaktus ir susisieksime Facebook'e ar skype jai tikrai sudominsite.

Redaguota , nario Kukme1steris.

xPaVWwY.png

• ,
5 minutes prieš, liight parašė:

atlygis būtų ar tiesiog "darbas savo malonumui"? ^^

Pradžiai kolkas taip, tačiau tikrai projektas manau sulauktu populerumo ( na žaistu tikrai pastoviai ~50) nes turiu tinklų kur reklamuoti ir tikrai kokybiškai. na o jai bus pelno ir užteks išlaikymui projekto , visą likuti galėsite pasiimti sau. Nes mano tikslas kaip ir sakau - neuždirbti. mano tikslas yra padaryti samp žaidėjams vietą žaisti pastoviai ir nebijant, kad vieną dieną viskas užsidarys.

xPaVWwY.png

39 minutes prieš, Kukme1steris. parašė:

Pradžiai kolkas taip, tačiau tikrai projektas manau sulauktu populerumo ( na žaistu tikrai pastoviai ~50) nes turiu tinklų kur reklamuoti ir tikrai kokybiškai. na o jai bus pelno ir užteks išlaikymui projekto , visą likuti galėsite pasiimti sau. Nes mano tikslas kaip ir sakau - neuždirbti. mano tikslas yra padaryti samp žaidėjams vietą žaisti pastoviai ir nebijant, kad vieną dieną viskas užsidarys.

Kažkodėl labai abiejoju kad turi pastovių 50 žmonių kurie tau tik paliepus ateitu į projektą ir žaistu, na bet visgi, sėkmės. Normalu kad viskas keičiasi, ir tikrai žlunga ne vien dėl to kad projektai atsidaro ir užsidaro, tiesiog žmonės suauga, yra dar begalės populiaresnių žaidimų ir pnš.

8 minutes prieš, Gzod parašė:

Kažkodėl labai abiejoju kad turi pastovių 50 žmonių kurie tau tik paliepus ateitu į projektą ir žaistu, na bet visgi, sėkmės. Normalu kad viskas keičiasi, ir tikrai žlunga ne vien dėl to kad projektai atsidaro ir užsidaro, tiesiog žmonės suauga, yra dar begalės populiaresnių žaidimų ir pnš.

Kiek bendravau su žaidėjais, jiems pabosta tie projektai - nes ten jokio pastovumo ( arba jokios ekonomikos ). Kalbant apie 50 žaidėju žaidimą, tai aš turėjau omeny, kad pastoviai žaistu nes turiu kur reklamuoti ir tikria susirinktu toks skaičius jai nedaugiau. bet tikrai nepaliepus man. :/

xPaVWwY.png

Manau ir pats žinai, kad ne kas bus, jei pažinosi žmogų tik virtualioje erdvėje ir nežinosi tikro jo. Taip ir žlunga projektai, atrodo bus viskas normaliai, tačiau viskas dažniausiai pasibaigia tarpusavio nesusipratimu, nesutarimu. Kaip bebūtų linkiu sėkmės, nes tikrai reikia naujo projekto, kuriame galėtų pajusti žaidimą.

Žmonės gerai nusimanantys savo darbą už dyką nedirbs, o ir žaidėjų vien reklamuodamas neišlaikysi pastoviai 50, kad išlaikyti pastovų žaidėjų kiekį reikia turėtų kažkokį planą kuris žaidėjus motyvuotų žaisti tavo projekte, o ne tik kaip tu sakai, kad bus normali ekonomika, sunku labai išsilaikyti samp rinkoje, serverių pasiūla labai didelė, todėl ir esu su sampu viską rišes jau geri metai. Peace.

Malonu ,kad daugelis išsako savo nuomonę ir neradau jau tokių blogų komentarų tėmoje :) ištikrujų pamatysime kaip ten viskas būs, kadangi bandyti verta manyčiau.

prieš 12 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Rekomenduoju šį žmogų išties nusimano savo srityje @Šarūnas V. taip pat ir paslaugos yra pigios.

Su Šarūnu buvo susisiekta ir susitarta, todėl dabar reikalingas tik žmogus kuris dirbs su modifikacijos progresu.

xPaVWwY.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...