Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Лукас parašė:

Nuoskaudas čia tu išlieji :D man tai juokas ima kai vaikai pirmas 2 žinutes drąsiai rašo, o poto apsiverkę sėdi ir drebančiom rankom išlement bando kažką :D siūlau net neatrašyt, nes į isteriją pulsi dar, o psichologo paslaugos brangios, gi vedėm su mama tave pas juos.

:D:D:D Vaikai ? Tu pats į save pasižiurėk vaikigali. Pas tėvus sėdi i mokykla neini,vaikus scemint bandai ir čia aš dar nervuojuos? Pasakiau kad esi aferiūga o tu čia iškarto pradėjai pizdielint. Tau gydytis lašhara reikia ne man. Aš ramus kaip belgas ir dėl nieko neprakaituoju. Taip kad pridūsk ir neberašyk nieko nes tikrai jau atsibost pradedi savo durnais pasisakymais. Man nuoskaudu nėra,aš užsidirbu ir nusiperku ko pats noriu. Taip kad tau yra trauma apgaudinėt žmonęs ne man. Dar karta sakau dusk. Peace.

2 minutes prieš, Zet0x parašė:

:D:D:D Vaikai ? Tu pats į save pasižiurėk vaikigali. Pas tėvus sėdi i mokykla neini,vaikus scemint bandai ir čia aš dar nervuojuos? Pasakiau kad esi aferiūga o tu čia iškarto pradėjai pizdielint. Tau gydytis lašhara reikia ne man. Aš ramus kaip belgas ir dėl nieko neprakaituoju. Taip kad pridūsk ir neberašyk nieko nes tikrai jau atsibost pradedi savo durnais pasisakymais. Man nuoskaudu nėra,aš užsidirbu ir nusiperku ko pats noriu. Taip kad tau yra trauma apgaudinėt žmonęs ne man. Dar karta sakau dusk. Peace.

OMG.. tik nenusižudyk nuo tokių emocijų pertekliaus.. depresiją reikia gydyti pas psichiatrus, sūnau. Nuvesim tave pas jį, nepergyvenk :) o jei ir nusižudysi, vienu durneliu mažiau bus. 

(redaguota)
Dabar, Grafinis parašė:

Visiškai neatitinka savartyno, ant kažkokios platformos prideta šiukšlių ir tiek, 2/10

O kaip viskas turėtų būti jei ne šiūkšlės ant kažkokios platformos? Pagal tave manau turėtų būti namai, vilos, gaujų, darbų bazės kurios tvinksta prabanga ane? Meh, vistiek dėkoju už tą tavo kritiką ;)

Redaguota , nario Dovy'

giphy.gif

On 11/15/2017 at 12:17, Dovy' parašė:

O kaip viskas turėtų būti jei ne šiūkšlės ant kažkokios platformos? Pagal tave manau turėtų būti namai, vilos, gaujų, darbų bazės kurios tvinksta prabanga ane? Meh, vistiek dėkoju už tą tavo kritiką ;)

Nenusišnekėk, apie jokias vilas nešneku, tu pasižėk į savo darbą, 5min max ir padaryta. Įmest kažkokį be ryšio pagrindą, ir ant jo sudėt angarus ir kita šlamštą, čia visas darbas? Nebejuokauk

Gražiai sulipdytas darbelis, sėkmės toliau dirbant

On 11/15/2017 at 11:12, Лукас parašė:

Nuoskaudas čia tu išlieji :D man tai juokas ima kai vaikai pirmas 2 žinutes drąsiai rašo, o poto apsiverkę sėdi ir drebančiom rankom išlement bando kažką :D siūlau net neatrašyt, nes į isteriją pulsi dar, o psichologo paslaugos brangios, gi vedėm su mama tave pas juos.

Bet tu vpš matau graudus esi, bandai kažką primest, ir taip visi žino kas per žmogus esi, kiek žmonių apgavęs esi.. Ir vėl bandai gryšt pasipelnyt :D 

(redaguota)

šabaly galėtum nesireikšt čia forume, spruk su savo šūdserviu kuris žlugs po pirmos/antros valandos  startavęs kuo toliau. :) 

- į.t Norėtusi daugiau detalumo (šiukšlių ir pan. objetkų.), čia keliata objektu išmetytą, nėra net ką vertinti. 

Redaguota , nario Eimantas //

CInk2yQ.jpg

• Parašė po 4 savaičių...
On 15/11/2017 at 09:04, Лукас parašė:

Ne veltui grįžti iš mokyklos su mėlynėm, sūnau.. drąsus esi, iki tol kol gauni į barzdą (žandikaulį) kadangi pas vaikus barzda neauga :(

Taigi k** pats gausi pora spriktu ir frajeriam batus valysi. Medini gangsteri tu ;D Tuos savo paskutinius dantis pamesi

O turi daugiau gal pavyždžių dovy?

:) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...