Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3137 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2 minutes prieš, Antanas940 parašė:

Aha, vasarą -15+ būną. Turbūt skirtinguose kraštuose gyvenam. 

Vienas skystesnis, kitas daugiau sintetikos. Kažkas netinka eik į mechaniko specialybe pasibaigsi ir bent žinosi koks skirtumas. Or wait, apskritai autodata pasinaudok kad sužinotai gamintojas kokį tepalą ir antifryza reikia pilti, o ne kaip durnas pilt tai ką draugeliai rekomenduoja.

(redaguota)

"Vienas skystesnis, kitas daugiau sintetikos." - seems legit. Jau matos, kaip tu išmanai. Jei išmanytum, tai paaiškintum kuom skiriasi tas tavo "vasarinis" antifrizas nuo "žieminio". Jau vien pavadinimas - anti-freeze nusako kam naudojamas produktas. Galėjai nusimazint, kad vasariniu vadini tą, kuris prie -20, o žieminiu -40, o dabar - mažiau, daugiau sintetikos, skystesnis. Malonu, kad pasirašei ką baigei, bet turbūt ne kaip ir pabaigei. Kaip važinėjau su tuo pačiu, taip ir toliau važinėsiu. "Kad sužinotai..." - tu dar mokslininku save laikai ar profesionalu, siaubas :D. Tuo labiau, kad antifrizui priskyrei tepalų pavadinimus, čia iš viso mind blown. Dar akis čia drąsko... Kad ir tą pačią alyvą nebūtinai turi rinktis pagal knygelę, dar reikia atsižvelgt kas joje parašyta, tačiau su šituo reikalu reikia daugiau patirties.

Redaguota , nario Antanas940

prieš 13 valandas(-ų), Antanas940 parašė:

"Vienas skystesnis, kitas daugiau sintetikos." - seems legit. Jau matos, kaip tu išmanai. Jei išmanytum, tai paaiškintum kuom skiriasi tas tavo "vasarinis" antifrizas nuo "žieminio". Jau vien pavadinimas - anti-freeze nusako kam naudojamas produktas. Galėjai nusimazint, kad vasariniu vadini tą, kuris prie -20, o žieminiu -40, o dabar - mažiau, daugiau sintetikos, skystesnis. Malonu, kad pasirašei ką baigei, bet turbūt ne kaip ir pabaigei. Kaip važinėjau su tuo pačiu, taip ir toliau važinėsiu. "Kad sužinotai..." - tu dar mokslininku save laikai ar profesionalu, siaubas :D. Tuo labiau, kad antifrizui priskyrei tepalų pavadinimus, čia iš viso mind blown. Dar akis čia drąsko... Kad ir tą pačią alyvą nebūtinai turi rinktis pagal knygelę, dar reikia atsižvelgt kas joje parašyta, tačiau su šituo reikalu reikia daugiau patirties.

Čia tik"vienintelis nepaprastas @MrSonnet animuotas gyvenimas"  sugeba sugalvot kad antifryzas skirstomas pagal klampuma matosi žmogui jau animuotas gyvenimas ir animuotos dziundzės mąstymą padarė animuota :funny:

Prieš 1 valandą, Martini* parašė:

Čia tik"vienintelis nepaprastas @MrSonnet animuotas gyvenimas"  sugeba sugalvot kad antifryzas skirstomas pagal klampuma matosi žmogui jau animuotas gyvenimas ir animuotos dziundzės mąstymą padarė animuota :funny:

Sugebėk perskaityt aukščiau. Ar čia diena kai bando visi prisikabint dėl nieko bet nelb paeina?

Nuo pirmo posto parašiau koks į tokį bmw metasi antifryzas, dar ir tepalus pasakiau koki dedas nes kažkoks retard'as užrašė „supraščiau kad kalba eina apie tepalus"

#rekt.

"Suprasčiau, kad kalba apie tepalus eitų." - pavartotas ne tinkamas žodis, bet esmė turi būti aiški - jei klaustų apie tepalus, tai ir rastų intike kažką. O tu pagalvojai, kad man tipo rūpi tepalai ir negaliu pasigooglint. Tada, kai tu atsakei į pagrindinį klausimą atsakymu iš kitos visai srities aš pasityčiojau, na draugiškai, iš kur man žinot, kad tavo iq siekia vos daugiau, nei 50? Nors forumo ft daug pasako. Va mokslininkui aiškia kalba parašiau. Dabar mums - neišprususiems. Parašiau, kad ph tas antifrizas ir todėl nieko googlei nerado, nes gali pilti vos ne bet kokį. Kitas mano sakinys buvo toks paaiškinamasis, kuris autoriui pasako, kad hiperbolizuoja situaciją. Mokslininkas, turbūt kvantinės fizikos daktaras, mintyse prisigalvojo, kad man reikia informacijos apie tepalus. Na ir toliau į pievas rašė, bei išrado naują produktą - vasarinį/žieminį antifrizą. Tikiuosi užpatentavo, nes ryt bandysiu aš. Su telu rašiau ir tingiu klaidas taisyti.

3 minutes prieš, Antanas940 parašė:

"Suprasčiau, kad kalba apie tepalus eitų." - pavartotas ne tinkamas žodis, bet esmė turi būti aiški - jei klaustų apie tepalus, tai ir rastų intike kažką. O tu pagalvojai, kad man tipo rūpi tepalai ir negaliu pasigooglint. Tada, kai tu atsakei į pagrindinį klausimą atsakymu iš kitos visai srities aš pasityčiojau, na draugiškai, iš kur man žinot, kad tavo iq siekia vos daugiau, nei 50? Nors forumo ft daug pasako. Va mokslininkui aiškia kalba parašiau. Dabar mums - neišprususiems. Parašiau, kad ph tas antifrizas ir todėl nieko googlei nerado, nes gali pilti vos ne bet kokį. Kitas mano sakinys buvo toks paaiškinamasis, kuris autoriui pasako, kad hiperbolizuoja situaciją. Mokslininkas, turbūt kvantinės fizikos daktaras, mintyse prisigalvojo, kad man reikia informacijos apie tepalus. Na ir toliau į pievas rašė, bei išrado naują produktą - vasarinį/žieminį antifrizą. Tikiuosi užpatentavo, nes ryt bandysiu aš. Su telu rašiau ir tingiu klaidas taisyti.

B*d neskaitysiu. 

Man įdomu iš kur ištraukėt vasarinį/žieminį antifryza, kai dar pacitavęs rašiau apie tepalus, kad vienas skystesnis kitas sintetikos daugiau.

#EsmėsNesupratomBetVstkVaidinamAntanai.

(redaguota)
prieš 1 valandą, MrSonnet parašė:

B*d neskaitysiu. 

Man įdomu iš kur ištraukėt vasarinį/žieminį antifryza, kai dar pacitavęs rašiau apie tepalus, kad vienas skystesnis kitas sintetikos daugiau.

#EsmėsNesupratomBetVstkVaidinamAntanai.

tavo supratimas apie automobilius lygus.... Nuliukui. Kalbant apie tą antifryza ir vasara/žiema, aiškiai buvo parašyta dėl ko taip pavadinimo tarkime kvailai, NES UŽŠALIMO LYGIS SKIRIASI vos ne dvigubai, todėl taip ir pavadino, visgi tokių pavadinimų antifryzui nėra, bet viskas buvo aišku jai paskaitytum iki galo o ne rašytum nepamastas.

Kitas dalykas, tai skystenis ir sintetikos daugiau tai čia va tu dabar jau nusikalbi ponaiti, tas sintetikos daugiau ir YRA SKYSTESNIS ten kur mažiau sintetikos jis yra KLAMPESNIS, TIRŠTESNIS nežinau kaip jau tau aiškiau visom kalbom aprašiau. Tai tiek šiam kartui.

Atsakant į autoriaus klausimą, kaip ir rašė kažkas skirtumo realiai nėra, visgi aš pilu visada žalios spalvos, jai šiuo metu pas tave raudonas ir bijai jog "suvirs" nes kiti specai tau tai gali čia matau ir tai pasakyt, tai nebijok, nieks ten nesuviria ir gali drasiai pamaišyti tas spalvas antifryzo, nieko neatsitinka. Sėkmės.

Redaguota , nario Saul1us

29 minutes prieš, Saul1us parašė:

Atsakant į autoriaus klausimą, kaip ir rašė kažkas skirtumo realiai nėra, visgi aš pilu visada žalios spalvos, jai šiuo metu pas tave raudonas ir bijai jog "suvirs" nes kiti specai tau tai gali čia matau ir tai pasakyt, tai nebijok, nieks ten nesuviria ir gali drasiai pamaišyti tas spalvas antifryzo, nieko neatsitinka. Sėkmės.

Ir dar sakot aš nieko nesuprantu apie automobilius.

Antifrizai pagaminti iš skirtingų junginių, jei pradėsi maišyt jas, tai nuo korozijos saugantys junginiai kaip manot ką pradės daryt? Geriausiu atveju jei  radiatorių pragrauš. Blogiausiu atveju kad košė pasidarys, o td ir visą aušinimo sistemą teks valyt. Bet hey, davai maišom violetinį, žalią, geltoną ir mėlyną, ir žiūrim kas gausis, arba mėlyną ir geltoną.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3137 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...