Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip suprantu kalba vyksta apie futbolo žaidimą? Sprendžiant iš to, kad vartai, ir iš to, kad komanda, futbole niekas nepuola komandos, puola vartus, tai šiuo atveju būtu a 

Jeigu pultu Tomo komandą, kažkas jo komandą pultu, muštu, tada ir būtu ą

Bet kadangi futbolas tai ne kovų menai, ten puolami vartai, tai Tomo komanda puolė vartus. Viską tu teisingai čia išmąstei. 

16 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Kaip suprantu kalba vyksta apie futbolo žaidimą? Sprendžiant iš to, kad vartai, ir iš to, kad komanda, futbole niekas nepuola komandos, puola vartus, tai šiuo atveju būtu a 

Jeigu pultu Tomo komandą, kažkas jo komandą pultu, muštu, tada ir būtu ą

Bet kadangi futbolas tai ne kovų menai, ten puolami vartai, tai Tomo komanda puolė vartus. Viską tu teisingai čia išmąstei. 

Visiškai sutinku. Dar kiek žinau iš patirties, sakoma, kad jų komanda ginasi (?), bet ne jų komandą puola. Nors vėlgi, sakyti "ginasi", tai lyg ją "pultų, ar muštų". Na, bet tai ne esmė dabar. Jau išsiaiškinau pilnai koks logiškas atsakymas. Ačiū!

An error occurred while loading signature.

3 minutes prieš, Big-citylife parašė:

Visiškai sutinku. Dar kiek žinau iš patirties, sakoma, kad jų komanda ginasi (?), bet ne jų komandą puola. Nors vėlgi, sakyti "ginasi", tai lyg ją "pultų, ar muštų". Na, bet tai ne esmė dabar. Jau išsiaiškinau pilnai koks logiškas atsakymas. Ačiū!

Kadangi vartai patys savęs apginti negali, tai ir sakoma, kad komanda ginasi, komanda gina vartus. Bet kai kalba eina apie puolimą, tai kiek bent jau aš iš savo patirties žinau, sakoma kad puolami vartai, nors aišku galiu ir klysti, tiesiog logiškai pagalvojus man atrodo tai yra teisinga. 

2 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Kadangi vartai patys savęs apginti negali, tai ir sakoma, kad komanda ginasi, komanda gina vartus. Bet kai kalba eina apie puolimą, tai kiek bent jau aš iš savo patirties žinau, sakoma kad puolami vartai, nors aišku galiu ir klysti, tiesiog logiškai pagalvojus man atrodo tai yra teisinga. 

O jei Tomo komandą puola (smurtu)? Gal įvyko sąmyšis koks :funny::funny: Gerai, gerai, užteks jau. :crazy:

An error occurred while loading signature.

26 minutes prieš, cCheerSs parašė:

O tai čia kažkur rašyta buvo, kad kalba eina apie futbolą? :D nes aš iškart apie karą pagalvojau :D

prieš 20 valandas(-ų), Big-citylife parašė:

:funny::funny::funny::funny: 

Na vartai buvo minėti. Kažkaip su karu lyg ir nelabai :? :D

Nu o kodėl ne?:D Gal kokioj bazej sėdi jo kareiviai ar koks *Myliu SuperGames.lt* :D ir Jonukas stebėdamas horizontą prie vartų apmąsto kol tuo metu ji puola arba jis puola. Nu arba stovi prie vartų jau su savo kariuomenę ir puola :ddd nu šiaip jūs kai bernai, tai jum fule greičiau atėjo į galvą 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...