Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumieciai!

Sveikinu atvykus i mano GFX Parduotuve. Jei kam nors reikia kokiu GFX darbu, tokiu kaip "Stream Overlay" ar "Komandos Logotipo" , drasiai galite kreiptis pas mane :) Uz siokia tokia simboline kaina , manau rasime bendra kalba ir galesime susitarti :)

Reikalavimai is jusu puses:

• Buti suprantingam
  • Buti konkreciam
  • Zinoti ko jus norite
  • Neskubeti

Ka jus gausite is manes?

• Pagarbinga bendravima
  • Kokybiska darba, kuris bus atsiutas per sutarta laika
  • bei akcija, jei sugalvosite kazka pirkti is manes ir vel :)

SVARBU - Siuo metu viskas atrodo " messy " ir netvarkinga , bei nera darbu , taciau su laiku viskas bus tobulinima ir gerinama :)

Anketa:

• Darbo tipas:
  • Siuloma kaina:
  • Per kiek laiko atlikti:
  • Pavyzdys(nebutina):
  • Skype/Discord:

Pavyzdys:

• Darbo tipas: Komandos logo
  • Siuloma kaina: 10 euru
  • Per kiek laiko atlikti: Per savaite
  • Pavyzdys(nebutina): Pavyzdys
  • Skype/Discord: Skype: Laurynas.enk / ENKOR#5446

gifas.gif.7a03578e4df75aec0542a359b8edacad.gif

" They told me to kill my monster inside my head "

1 minute prieš, frontier psychiatrist. parašė:

Už komandos logotipą 10 europietiškų prašai? Oj ne, galima ir susirasti žmogu, kuris kokybiškiau padarytu ir pigiau, bei nemanau, kad kažkas tau rašys, nes net pavyzdžių patingėjai sukelt arba jų neturi :o

1. dėl kokybės nieko negali pasakyt, nes nežinai ką jis ir kaip padaro.

2. nueik į normalias svetaines, tai ten už 10e nelabai kas ir darys.

goldas..png

Dabar, Goldass parašė:

1. dėl kokybės nieko negali pasakyt, nes nežinai ką jis ir kaip padaro.

2. nueik į normalias svetaines, tai ten už 10e nelabai kas ir darys.

Iš jo parašo vien sprendžiant jis „labai geras“ geras grafikos dizaineris. Ir įdomu kokios tos tavo normalios svetainės, už 10e. dizainą forumui gali pasiimti gera. Iš pradžių pasidomėk, o po to reikškis.

16 minutes prieš, ♥jackwhite♥ parašė:

Iš jo parašo vien sprendžiant jis „labai geras“ geras grafikos dizaineris. Ir įdomu kokios tos tavo normalios svetainės, už 10e. dizainą forumui gali pasiimti gera. Iš pradžių pasidomėk, o po to reikškis.

uz 10 euru tau paims dizaino template ir jo kodus perdelios tiesiog, nupies pora plytu ir stai tau 10 euru darbas xddddddddddddddd

normalus dizainai sukasi nuo 50 euru

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Chebryte , ramiai prasyciau :) Visu pirma , del kainos , tai buvo parasyta , kaip pavizdys :D ar as kur nors minejau , kad butent logotipo kaina bus tokia? :D kitas dalykelis del darbu , as siuo metu naudojuosi laptop'u , ir jame nera jokiu darbu , neskaitant sio , kuris buvo tik testui , paziuret kaip atlaiko laptop'as ir siaip , atgauti igudzius , kadangi nephotoshopinau ganetinai ilga laika tarpa :D darbai bus tada , kai bus ju , ir kitas dalykas net parasiau , kad su laiku viskas bus tobulinama ir gerinama :)

gifas.gif.7a03578e4df75aec0542a359b8edacad.gif

" They told me to kill my monster inside my head "

Dabar, ♥jackwhite♥ parašė:

Aš rašiau apie „gerą“ dizainą, o kur snukis logo daro už 10e, net neįkeldamas pavyzdžio tai...:shok:

mano buves klasiokas uz logo gaudavo po 200 euru minimum, tai cia paprasyt kad padarytu ir po to ziuret ar patinka/nepatinka ir tik po to sumoket neatrodo didele problema

Portfolio - ČIA

2 minutes prieš, quiN. parašė:

mano buves klasiokas uz logo gaudavo po 200 euru minimum, tai cia paprasyt kad padarytu ir po to ziuret ar patinka/nepatinka ir tik po to sumoket neatrodo didele problema

Aš ir fb grupėj matęs buvau, jog žmogui reikėjo skubiai atlikti logo, nuo 200e mokėtų, bet vistiek šūdo į rankas nepaduosi ;)

39 minutes prieš, ♥jackwhite♥ parašė:

Prajuokinai. už 10e gera dizaina forumui. Numesk man bent vieną normalų dizainą daryta rimto žmogaus už 10e. Nekalbu apie užsienietiškus puslapius kur viskas eina brangiai. Nueini į kur renkasi rimti žmonės, ir matai normalias kainas, kur viskas tik prasideda 20+. Jeigu ima rimta forma tai sumos buna triženklės.

goldas..png

Prieš 1 valandą, quiN. parašė:

exactly, yra kur youtubej speedartus daro graziu gaming team logos darbu, teko bendrauti su keliais tokiais dizaineriais, praso patys nuo 60-70 euru, bet uzsakymu gan nemazai. Rimti dizainai eina daug brangiau, nekalbu apie vieno puslapio dizainus, o apie daugiau ir t.t., bet ne tokiai publikai cia destyti savo tiesas, nes cia ateina, random dizainus uz pora euru pardavineja ir tiek kiti, o visiems cia wow ir "kas per kainos uz 10euru ?????" ;D geriau cia patyleti ramiai, nezino tikru, kokybisku darbu ir kainu uz ju tai ir sneka tegul.

prieš 1 valandą, Goldass parašė:

Prajuokinai. už 10e gera dizaina forumui. Numesk man bent vieną normalų dizainą daryta rimto žmogaus už 10e. Nekalbu apie užsienietiškus puslapius kur viskas eina brangiai. Nueini į kur renkasi rimti žmonės, ir matai normalias kainas, kur viskas tik prasideda 20+. Jeigu ima rimta forma tai sumos buna triženklės.

nes lietuviai nera pasieke tokio lygio kaip uzsienio dizaineriai.

37 minutes prieš, liight parašė:

exactly, yra kur youtubej speedartus daro graziu gaming team logos darbu, teko bendrauti su keliais tokiais dizaineriais, praso patys nuo 60-70 euru, bet uzsakymu gan nemazai. Rimti dizainai eina daug brangiau, nekalbu apie vieno puslapio dizainus, o apie daugiau ir t.t., bet ne tokiai publikai cia destyti savo tiesas, nes cia ateina, random dizainus uz pora euru pardavineja ir tiek kiti, o visiems cia wow ir "kas per kainos uz 10euru ?????" ;D geriau cia patyleti ramiai, nezino tikru, kokybisku darbu ir kainu uz ju tai ir sneka tegul.

siauru paziuru forumas cia. vieniem dizainas uz 10e brangu, kiti per savaite po 50e ant samp kredu isleidzia ir pohui jiem xddddddd

Portfolio - ČIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...