Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 9 valandas(-ų), V3rona parašė:

Neapsimoka niekam pirkt, kadangi tavo patys failai buvo šūdų šūdas, dachują bugų, klaidų, galima sakyt viską teko perdaryt man, vienintelis pliusas - mapas, daugiau nieko, nepatariu niekam pirkt, nes vistiek failai skirsis kaip diena nuo nakties nuo dabartinio serverio. :)

Blogai, kad parduodu, nes jūs juos naudojat? :DDD

Ką jūs ten gero su jais padarėt? Ogi nieko gero apart, kad pridėjo kreditus ir truputi pakoregavot paslaugas :D O daugiau viskas taspats. O jeigu ne, tai pasakyk, kas su jais blogai?

parasas.png

prieš 3 valandas(-ų), KayohiPlay parašė:

Blogai, kad parduodu, nes jūs juos naudojat? :DDD

Ką jūs ten gero su jais padarėt? Ogi nieko gero apart, kad pridėjo kreditus ir truputi pakoregavot paslaugas :D O daugiau viskas taspats. O jeigu ne, tai pasakyk, kas su jais blogai?

Pats žinai kas blogai, čia ką paminėjai tai tik smulkmena :DD Seni, man tai vienodai kad tu juos pardavinėji, nes vistiek jie visiškai perdaryti, man tik gaila žmonių pinigų, kadangi jie tikėdamiesi vieno dalyko nusipirks visiškai kitokį ir su daug bugų serverį kuriuos aš visus žinosiu ir galėsiu laisvai tomis klaidomis naudotis kai tas serveris veiks, tai kam žmonėms tokio "šūdo"? :DD Nuoširdžiai pasakau, iš tų visų failų pliusas - mapas, daugiau niekas, todėl toks žmogelis kai tu man niekada nepakenks o tuo labiau savo bugovus šūdinus failus pardavinėdamas kurie man bilekiek nervų sugadino, dabar gali eit pailsėti ir toliau regzti savo beprotišką planą kaip užvaldyti minecraftą, peace seniuk ✌✌

McNation.lt - RPG/PVP/FACTIONS

coastLine.lt - los santos pakrantė!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...