Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Citata

Andrius P. – neatidus, tingus, pasyvus, nepaslankus paslaugų tiekėjas.

Puikus neatidumo,tingumo pavyzdys serverstop.lt projektas. Žmogus atsidaręs PSD, bei savo darbą vergai randa skirtumos, net parodžius pirštu. Keletas tingėjimo, neatidumo pavyzdžių iš daugelio pavyzdžių:

1. login modal ( Jei neklystu dauguma modulių netvarkingi ).
  2. Puiki interaktyvi paieška ( Jei nesugeba padaryti su interaktyvios galėjo pajudinti pasturgali ir paprastą padaryti)
  3. Prisijungusių žaidėjų slapyvardžių atvaizdavimas
  4. Neskiria kur psd užrašyta :hover, o kur spalva paprasta.
  5. Bugai dizaine, viršuje atsiranda tarpas nuėjus į settings puslapį,  "warningai" moduliuose išlieka jos išjungus.
  6. csgambling.club buvo pasakyta jog pridės įkeltų "site" editinimą, nuo kovo 27 dienos praėjo nemažai laiko.

Sėkmės.

grafikos paslaugos 

update102.png

2 minutes prieš, Andrius P. parašė:

Aš manau viską ta tema senai išsiaiškinom. Kodėl žiūri tik į vieną mano darbą? Manau galima ir pas tave rast užsakymų istorijoj to, kas tau nepatiks.

Citata

"HTML / CSS. Galimas ir responsive"

Koduoji html5/css3, bet vis tiek nesugebi pats sau portfolio pasidaryt ? Kaip žmonės turėtu pasitikėti tavo kodavimo įgūdžiais jei tu pats jais nepasitiki ?

grafikos paslaugos 

update102.png

(redaguota)
3 minutes prieš, Andrius P. parašė:

Nes kartasi geriau nusipirkt darbą už tą pačią kainą, ką kainuotų pats dizaino piešimas...

Su praeitiesatgarsiai.lt irgi taip pat ? Geriau apsimoka paprašyti kitų sukoduoti negu pačiam savo projektui koduot ? Dar vienas įrodymas jog nepasitiki savo jėgomis, ir kodėl tada žmonės turėtu sakytis paslaugas iš tavęs jei pats savimi nepasitiki ?

Redaguota , nario heicmeister

grafikos paslaugos 

update102.png

14 minutes prieš, heicmeister parašė:

Su praeitiesatgarsiai.lt irgi taip pat ? Geriau apsimoka paprašyti kitų sukoduoti negu pačiam savo projektui koduot ? Dar vienas įrodymas jog nepasitiki savo jėgomis, ir kodėl tada žmonės turėtu sakytis paslaugas iš tavęs jei pats savimi nepasitiki ?

Nes prieš metus nesigaudžiau responsive reikaluose. O Praeities Atgarsiai turėjo būti responsive. Tad... Taip. Nepasitikėjau savo jėgom.

31 minutes prieš, heicmeister parašė:

Tikrai pritariu, užsisakęs mini paslaugą buvau, sumokėjau papildomus pinigus, kad padarytų taip, jog kitą kartą pats galėčiau pasileisti sistemą pats, jis teigė jog man reikės pakeisti tik ip, db name ir psv, tačiau tai padaręs niekas neveikė, parašius jam pradėjo ignoruoti, rašyti jog nemoku, pradėjo mesti pamokas, kad pasidaryčiau pats ir pan, nors pinigai buvo sumokėti, po kažkur 3-4d jis tai padarė, nesakau, kad nepatikimas, patikimumas garantuotas, tačiau darbą atliks greit ir abejotina ar kokybiškai, o klaidas taisyt taip pat nenoriai.

7814195eaedf10c310b36815bbccbe0867.png

6 minutes prieš, Mortez parašė:

Tikrai pritariu, užsisakęs mini paslaugą buvau, sumokėjau papildomus pinigus, kad padarytų taip, jog kitą kartą pats galėčiau pasileisti sistemą pats, jis teigė jog man reikės pakeisti tik ip, db name ir psv, tačiau tai padaręs niekas neveikė, parašius jam pradėjo ignoruoti, rašyti jog nemoku, pradėjo mesti pamokas, kad pasidaryčiau pats ir pan, nors pinigai buvo sumokėti, po kažkur 3-4d jis tai padarė, nesakau, kad nepatikimas, patikimumas garantuotas, tačiau darbą atliks greit ir abejotina ar kokybiškai, o klaidas taisyt taip pat nenoriai.

Aš tau padariau taip kaip ir sakiau kad padarysiu. Sukūriau config'ą su visais tavo naudotais kintamaisiais, kuriuos galėtum keisti. Net kiek pamenu pakomentavau prie kiekvieno ką kas reiškia. O kad pasijungti VVP ant naujo VPS reikia pasidaryti išrorinį prisijungimą VPS'ui irgi sakiau. Tad man neįmanoma padaryti taip, kad užtektų tau pakeist ip, db, name ir pass. Numečiau tau pamoką, kadangi maniau supranti kaip konfigūruoti VPS, o po to, kai sakei kad tau neišeina paėmiau ir padariau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...